Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 04, 2025, 05:14:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92852 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #195 -: януари 17, 2010, 12:28:19 »

Здравейте сладурки  smile
Любовта към мандарините и портокалите явно обзема всички бременни- и аз накрая много ядях и двата плода  smile А точно 1 седмица преди да родя бяхме попаднали на едни страхотни портокали за пръв път тази година- сладки и сочни и си ги хапнах с голям кеф.После купихме пак, но точно ден два преди секицото и на мен нещо не ми се ядаха, а след като излязох от болницата ми забраниха заради кърменето, та само ги гледах  Girl_hide Затова яжте сега на воля, че после няма  blum
Плежърче не се тревожи излишно- някои бебета качват повече, други по- малко. Затова едни се раждат 2.500 кг., други 3.500, а трети и 4 кг., но това не значи, че бебка няма да е здрава. Всичко ще и е наред. А за килограмите не се тревожи, повечето си остават в болницата. Аз качих 13 кг., като излязох от болницата бях свалила 8 кг., после вкъщи още 2кг. Засега ги няма 10кг., но трябва да си хапвам, че Андрей да има какво да хапва и той  girl_wink
Кали Гали, Вер, Дани, Мойра, Плами пазете се милички и почивайте, че да имате сили за малките сладурковци  smile
« Последна редакция: януари 17, 2010, 12:29:58 от veselyshko » Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 17, 2010, 12:41:21 »

Здравейте сладурки  smile
Любовта към мандарините и портокалите явно обзема всички бременни- и аз накрая много ядях и двата плода  smile А точно 1 седмица преди да родя бяхме попаднали на едни страхотни портокали за пръв път тази година- сладки и сочни и си ги хапнах с голям кеф.После купихме пак, но точно ден два преди секицото и на мен нещо не ми се ядаха, а след като излязох от болницата ми забраниха заради кърменето, та само ги гледах  Girl_hide Затова яжте сега на воля, че после няма  blum
Плежърче не се тревожи излишно- някои бебета качват повече, други по- малко. Затова едни се раждат 2.500 кг., други 3.500, а трети и 4 кг., но това не значи, че бебка няма да е здрава. Всичко ще и е наред. А за килограмите не се тревожи, повечето си остават в болницата. Аз качих 13 кг., като излязох от болницата бях свалила 8 кг., после вкъщи още 2кг. Засега ги няма 10кг., но трябва да си хапвам, че Андрей да има какво да хапва и той  girl_wink
Кали Гали, Вер, Дани, Мойра, Плами пазете се милички и почивайте, че да имате сили за малките сладурковци  smile
Леле Веси вярно ли, и сега не можеш да си хапваш портокалчета....хмм... girl_impossible това с оглед някаква алергия ли се предприема или?
Абе ти с твойте 13 кг...къде се мериш бе мамче, аз до тук съм с толкова отгоре...ами следващите 2 месеца girl_impossible
Ама да го намачкаш този юнак с най- любимото ми име...(и нашият щеше да е така, ама взе че стана моме... funnytooth....ще си го пазим за следващият път Wink....)
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 17, 2010, 13:02:18 »

pleasure извинявай ама аз твойте +17 кг дето каза ако не се лъжа ми не ги виждам бе мила  nea гледах ти бременското коремче ами много добра фигура имаш good  Wink
Все едно да кажеш за моите +18,5 кг  tease ми не че се хваля ама не ми личат и май не искам да ги свалям като родя  blush че така съм си добре аз
А за портокалите лелеееее и аз се скъсвам да ги ям, особено ако са киселки ехеее  Girl_hide
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: януари 17, 2010, 13:08:11 »

pleasure извинявай ама аз твойте +17 кг дето каза ако не се лъжа ми не ги виждам бе мила  nea гледах ти бременското коремче ами много добра фигура имаш good  Wink
А, Танче....+12 са засега...но до март месец..предполагам ще се разгърна в целия си блясък sarcastic
Ти къде бе маме ги видя тези +18,5..сигурно са ти от косата...'щото аз на друго място не виждам blush
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: януари 17, 2010, 13:11:54 »

Eee гледам пак за килограми говорите, аз до сега съм колкото Весито + 13  blush ужас  shok ама в Бг качих най-много а и си качвам още от 2ри месец. Забелязвам обаче от както съм се прибрала, че не мърдам хич, а и нещо апетит нямам толкова, та се надявам да позадържа положението и да не прекалявам много, много  pleasantry.
А вие слабичките мамчета не се кахърете толкова  tease лесна е вашата, дето казва Таня и с тях да останете ще сте сте супер, секси, готини мами  Girl drink, ами тез като мене да му мислят после  girl_impossible
Хихих гледам сега си ги и търсите къде са ви кг.- ееее  blum
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 17, 2010, 13:12:52 »

ами толкова са   Wink за сега даже на последната консултация бях качила 1,5  Wink
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: януари 17, 2010, 13:24:16 »

ох ще ме уморите бе мамчета  laugh sarcastic, а какво да кажа аз с мойте 22 кг. вече  blush и си ги представете на човек висок 156см.  :sarcastic :смешна картина чак ме е срам да кажа ама кво да се прави да са ни живи и здрави бебоците пък после ще сваляме.Само да вмъкна че се спуквам да ям мандарини незнам какво ми става и най вече от къде идват тия кг.  girl_impossible
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 17, 2010, 13:53:44 »

Май всичките ни бебчета ще са полтокалово мандаринени.Както казах през целият си живот не съм изяла толкова мандарини.Мъжа ми си знае да не се прибира от работа без 2кг мандарини.Аза килата,аз съм доволна-очаквах мноооого повече.До тук съм +11.Да кача,да кача,колко ще кача още 2кг.Половината да ги сваля в болницата,с другите ще се оправя.Аз предишните преди бебето не мога да оправя.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #203 -: януари 17, 2010, 14:19:45 »

Плежърче да точно заради алергии доколкота разбрах не дават да се ядат, нали всичко което хапваме или пийваме преминава в млякото. Даже и на сок не мога да пия. Само сокчета от ябълка и касис, ама само бебчо да е добре. Като се събуди специално ще го нагушкам и нацелувам от теб  heart А на момата избрахте ли и име  Girl_hide
Кали Гали пушка си ти фина мама- хапвай си мандаринки на корем, че са много вкуснички  girl_wink
Вер, Танче,Плежърче абе къде ги качвате тия килограми нещо не мога да ги видя. Все страхотни снимки пускате не личи да имате много излишни килца отгоре  smile
Само Дидка не съм я виждала на снимчица, а съм сигурна, че е прекрасна
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 17, 2010, 14:27:54 »

Ух за килцата и аз да кажа, аз съм +13  Wink Гордея се със себе си, въпреки че на моя ръст можеше и малко по малко да са, ама айде пак доволно  blum Аз много си спестих от първите месеци, хем не съм повръщала никога (е само два пъти ама два пъти повръщане ли е) и пак до към 4-5 месец почти не бях качила, бях примерно +1кг  pleasantry 

Портокали и мандарини  chiburashka 1tongue  Това е любимата ми храна, а преди бременността всеки ден преборвах по един шоколад, сега от както съм бременна един ден само си купих един хубав Линд и си го изядох съвсем сама  Wink Та ако не друго поне мога да кажа че май разбирам кое ми е пречело да отслабна, защото факт е че си хапвам и то си хапвам нормално само без шоколад и съм доста добре с наддаването на килограми  Wink
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 17, 2010, 14:54:30 »

Мамета, различни хора, различни структури, различни килограми  pardon не се косете, колкото -толкова, не вярвам някоя от вас да се тъпче нон-стоп с разни нездравословни и много калорични храни.
После ми  е нтересно на мен,  как ще е - след като родим. Колко ще оставя в болницата, колко ще сваля покрай бебка и колко ще ми останат за стапяне наред с мойте натрупани  girl_wink и това е  pardon ,
при всеки различно.
Много мина, малко остана - това е важното , живи и здрави бебчовци  baby_girl baby_boy
Много галки на коремчетата  pqz
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 17, 2010, 14:59:32 »

Ха, добър ви ден и от мен, мамчета! Като гледам хич не сте писали много, а аз се бях заредила с едно търпение да чета, да чета..... Гледам говорили сте си за кг. - аз така и незнам колко точно съм отгоре, ама вече ми тежи /да се призная честно  blush/ и по мои сметки е между 15-20 кг отгоре. За зеленчуково-плодовата борса и аз се нареждам....що мандарини изядох и аз не ви е работа. Чак се притесних по едно време да не се роди оранжево това диваненце. Ние с таткото тези дни направихме една инспекция по магазините и купихме някои неща за бебешората - шишенце, залъгалка, комплекче за изписването....и като успея да наснимам всичко ще го покажа където трябва. И да ви кажа момичета мнооого далечно ми се вижда това края на февруари, а пък то хич не е далече... crazy
Кали, полежавай си мила и се пази!  give_rose
Плежърче, как сте вие с бебка?
Вяра,  не се панирай за бебка, че не я усещаш много...ако имаш много околоплодни води, как да го усетиш малкото.
Герчо, Веси, moyra, tasty...поздрави на всички! give_rose
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: януари 17, 2010, 15:09:25 »

Ееее  yahoo Пламчеее, здравей , мислех си за теб тия дни, че нали те чакам нет да си пуснеш.
Имаш си и темичка, ама мод-полицията нали с тез неща е много стрикна, я заключи, че не си още в 9 месец и .... айде ще замълча  tease
Та радвам се, че си пак сред нас, много ви опустя темичката тук. Хубаво сте направили с покупките и ще чакам да видя когато ги качиш. А това, че ти е далечно -никак не е пиле  blum, наближава ви срещата с бебошан  yahoo
На мен ми е лабаво около вратлето още и си питам кефа  danceg
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: януари 17, 2010, 15:12:29 »

Охооо и темичка сте сварили да направите?! Бравос на вас! Ама то рано още...верно не съм влезнала в деветия още. Ама когато тогава. Целувки и погали тумбака от нас, Верчеееееееееееееееее!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 17, 2010, 18:42:28 »

Ееееее и Пламъчето се появило... give_rose ама много липсваше тук , да знаеш...виж там какво ще направиш с Нет-а ама по често тук те искаме... girl_wink
Как си сега, какво си правиш по цял ден, като си се видяла в толкова свободно време?
Аз отсега си мисля, като изляза...к'вото съм лудо парче и както не ме свърта на едно място, как ще е тая....сигурно съсем ще психясам, хем нищо да не правя...хем да чакам tease
Кали душко, не ме шашкай така, поразписвай се като можеш give_rose give_rose
В галерията направих едно албумче с някое и друго парцалче за бабече с което се сдобихме тези дни, че нищичко си нямахме.. Girl_hide
Ходихме дне до Джъмбо (аз никога не бях ходила, въпреки, че не живея много далече) ми то... girl_impossible :girl_impossible:егати и ужаса...честно в по - голям буклочарник не бях стъпвала nea...ама то боклук до боклука, направо ми събраха очите, ами то сигурно на Илиенци ако отидеш има по качествени нещта....а аз така възлагах някакви надежди, нещо да понакупим..ама явно няма да е от там nea
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: