Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 12:01:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булченски рокли - 12 част "
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булченски рокли - 12 част " (Прочетена 202908 пъти)
Zori83
Сватбен ГУРУ
Отг: "Булченски рокли - 12 част "
«
Отговор #285 -:
януари 11, 2010, 14:55:41 »
Цитат на: denitza в януари 11, 2010, 13:01:17
Привет на всички момичета и от мен
! Ще се омъжвам на 5-ти юни и вече доста сериозно разглеждам роклички в търсене на своята
и случайно попаднах на един сайт
http://www.nevenamoda.com/,
на бутик Невена има доста интересни модели. И в тази връзка исках да попитам дали някоя от вас е ходила до там и има ли инфо относно цените
Аз съм ходила до този бутик и има много оригинални идеи за рокли, които си личи, че са доста качествени, но тези които ми харесаха струваха около 3000 лв., което си е доста скъпичко
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #286 -:
януари 11, 2010, 15:05:04 »
то ако ще дадеш 3000лв за тези рокли, по добре в Проновиас, поне имаш гарантирано качество и невероятни модели
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #287 -:
януари 11, 2010, 19:19:33 »
Аз пък се чудя колко от средностатистическите български булки могат да си позволят толкова скъпи рокли, че тия цени не падат.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #288 -:
януари 11, 2010, 20:57:49 »
Не че съм много веща в бутиковите облекла и прочие
, ама най-вероятно е защото не са български. В смисъл, че цените сигурно са такива, каквито и в съответните "страни-производители". За тамошния им стандарт може би не са нещо фрапиращо, но за нас - определено.
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #289 -:
януари 11, 2010, 22:02:32 »
mariyanakutsarova
роклята е страхотна
!!! Със сигурност ще си намеря повод да си ушия такава в черно или друг цвят за някои мероприятие
Активен
pepina_81
Регистриран
Публикации: 4
Рокля за бременна
«
Отговор #290 -:
януари 11, 2010, 22:10:18 »
Здравейте на всички!
Изправена съм пред много сложната задача да си избера рокля за сватбата ми, която ще е през следващият месец, когато аз ще бъда бременна в седмия месец. Сватбата ще е в много тесен кръг и искам да помоля някои, който вече е минал по този път да ми даде съвет как да постъпя. Искам сеппла рокля, която не е задължително да бъде бяла, а може и някакъв друг по-светъл цвят.
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
«
Отговор #291 -:
януари 12, 2010, 10:38:11 »
franseto,благодаря пожелавам ти го от все сърце.относно цените на Проновиас са най ниските в европа.те няма как да паднат защото се внасят директно от барселона.единствено ако си харесате модел от минала колекция може да е на по ниска цена но за 2009-2010 цените са между 1000-11000лв като средно 2000-3500лв.но наистина си заслужават дори и тази рокля да я носите само един ден.аз съм очарована от тази марка.успех на всички бъдещи булки с приготовленията
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #292 -:
януари 12, 2010, 11:12:38 »
ама виж сега и аз съм очарована от марката ама за рокля модел 2008 ми казаха 2600лв.Извинявам се ама тази рокля ще я нося 7-8часа, най много - как да дам толкова пари за нея?Не си заслужава.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #293 -:
януари 12, 2010, 11:21:34 »
sweetchery
, недей така
Каква ще е цената на роклята е нещо, което се определя индивидуално от всяка булка. Хайде да си признаем, че колкото и да е практична една жена, ако можеше би дала каквато и да е сума за най-прекрасната и невероятна рокля
Иначе си права, сватбата не се определя само от нея
Иска ми се да споделя нещо със вас, което преди време видях и ме смути малко
Разглеждайки снимките от ревю на известна фирма за булченски рокли ( не висша мода, но все пак хубави и стилни), мярнах цени от около 300 евро... Такааа, направих една проста сметчица и май се оказва, че роклите продавани тук биха могли да ги дават и на по-ниски цени... Може и да не съм права, ако се имат предвид транспортните разходи и надценката, но все пак си остана неприятното чувство
«
Последна редакция: януари 12, 2010, 11:26:38 от michelle
»
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #294 -:
януари 12, 2010, 11:25:33 »
Цитат на: pepina_81 в януари 11, 2010, 22:10:18
Здравейте на всички!
Изправена съм пред много сложната задача да си избера рокля за сватбата ми, която ще е през следващият месец, когато аз ще бъда бременна в седмия месец. Сватбата ще е в много тесен кръг и искам да помоля някои, който вече е минал по този път да ми даде съвет как да постъпя. Искам сеппла рокля, която не е задължително да бъде бяла, а може и някакъв друг по-светъл цвят.
pepina
, тъй като най-вероятно няма да имаш време за шиене на рокля, потърси нещо готово. Щом не държиш да е бяла на 100%, можеш да си харесаш някоя официална рокля в шампанско, екрю, или някакъв друг нежен светъл цвят.
Може би ще ти е удобно да е рокля, която е с висока талия, или под бюста, а да пада надолу свободно, за да не пречи на коремчето
Незнам дали си от София или другаде, но сега ми идва на ум, че ако си от София, дори в магазини като Raxevski например може да си намериш подходяща рокличка.
Успех
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #295 -:
януари 12, 2010, 11:27:09 »
има американски сайтове, в които се продават минали колекции на доста ниски цени и примерно ако си харесаш някоя рокля, можеш да я мериш и да си я поръчаш от америка, но към 2 месеца е доставката
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
Отг: Рокля за бременна
«
Отговор #296 -:
януари 12, 2010, 16:25:59 »
Цитат на: pepina_81 в януари 11, 2010, 22:10:18
Здравейте на всички!
Здравей! Честито и за двете щастливи събития
През ноември една моя приятелка се омъжи и тогава беше бременна около 6-ия месец. Взе си роклята от Асеновград - беше в мръсно бяло с талия под бюста, а надолу падаше свободно и стоеше много красиво. Така че, ако имаш време може да провериш там, но предполагам, че и в други магазини ще имат подобни модели. Успех
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #297 -:
януари 12, 2010, 16:32:39 »
аз си мисля, че можеш да бъдеш, а кавато рокля искаш, ако винаги си мечтала да си булка, тогава си направи истинска булчинка рокля, а може и нещо средно между обикновена рокля и булчинска, нека това, че си бременна не те спира
pepina
, колкото до шиенето на повечето места могат за ден два да ти ушият нещо
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #298 -:
януари 13, 2010, 14:02:29 »
Относно дискусията за цените на Проновиас, аз лично останах изненадана, но те са едни и същи за всяка държава. Моята рокля е Проновиас, но не е поръчана в България, тъй като живея в чужбина. Предварително направих проучване и се оказа, че наистина няма значение , от къде ще я поръчам. Освен това те правят и големи намаления, които сега в момента виждам, че вървят навсякъде може би има и в България
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #299 -:
януари 13, 2010, 14:45:41 »
Иска ми се да пусна още няколко линкчета за булченски рокли
Може би някои от вас вече са ги виждали, но за тези, които не са, приятно разглеждане
http://www.moniquelhuillier.com/
http://www.jennypackham.com/
http://bridal.threaddesign.com/
http://www.amymichelson.com/amy_index_content.html
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20