Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 14:42:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булченски рокли - 12 част "  (Прочетена 203231 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 11, 2010, 14:55:41 »

Привет на всички момичета и от мен  smile! Ще се омъжвам на 5-ти юни и вече доста сериозно разглеждам роклички в търсене на своята Wink и случайно попаднах на един сайт http://www.nevenamoda.com/, на бутик Невена има доста интересни модели. И в тази връзка исках да попитам дали някоя от вас е ходила до там и има ли инфо относно цените  pardon

Аз съм ходила до този бутик и има много оригинални идеи за рокли, които си личи, че са доста качествени, но тези които ми харесаха струваха около 3000 лв., което си е доста скъпичко Oh my ...
Активен
sweetchery
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #286 -: януари 11, 2010, 15:05:04 »

то ако ще дадеш 3000лв за тези рокли, по добре в Проновиас, поне имаш гарантирано качество и невероятни модели
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 11, 2010, 19:19:33 »

Аз пък се чудя колко от средностатистическите български булки могат да си позволят толкова скъпи рокли, че тия цени не падат.  pardon
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 11, 2010, 20:57:49 »

Не че съм много веща в бутиковите облекла и прочие blush, ама най-вероятно е защото не са български. В смисъл, че цените сигурно са такива, каквито и в съответните "страни-производители". За тамошния им стандарт може би не са нещо фрапиращо, но за нас - определено.
Активен
franseto
Ентусиаст
**
Публикации: 53

бъдещ сватбен агент ;)

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 11, 2010, 22:02:32 »

mariyanakutsarova роклята е страхотна  yahoo!!! Със сигурност ще си намеря повод да си ушия такава в черно или друг цвят за някои мероприятие smile  good
Активен
pepina_81
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #290 -: януари 11, 2010, 22:10:18 »

Здравейте на всички!
Изправена съм пред много сложната задача да си избера рокля за сватбата ми, която ще е през следващият месец, когато аз ще бъда бременна в седмия месец. Сватбата ще е в много тесен кръг и искам да помоля някои, който вече е минал по този път да ми даде съвет как да постъпя. Искам сеппла рокля, която не е задължително да бъде бяла, а може и някакъв друг по-светъл цвят.
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: януари 12, 2010, 10:38:11 »

franseto,благодаря пожелавам ти го от все сърце.относно цените на Проновиас са най ниските в европа.те няма как да паднат защото се внасят директно от барселона.единствено ако си харесате модел от минала колекция може да е на по ниска цена но за 2009-2010 цените са между 1000-11000лв като средно 2000-3500лв.но наистина си заслужават дори и тази рокля да я носите само един ден.аз съм очарована от тази марка.успех на всички бъдещи булки с приготовленията give_rose
Активен
sweetchery
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #292 -: януари 12, 2010, 11:12:38 »

ама виж сега и аз съм очарована от марката ама за рокля модел 2008 ми казаха 2600лв.Извинявам се ама тази рокля ще я нося 7-8часа, най много - как да дам толкова пари за нея?Не си заслужава.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #293 -: януари 12, 2010, 11:21:34 »

sweetchery, недей така  give_rose Каква ще е цената на роклята е нещо, което се определя индивидуално от всяка булка. Хайде да си признаем, че колкото и да е практична една жена, ако можеше би дала каквато и да е сума за най-прекрасната и невероятна рокля  Wink Иначе си права, сватбата не се определя само от нея  smile
  Иска ми се да споделя нещо със вас, което преди време видях и ме смути малко  huhhuh.gif Разглеждайки снимките от ревю на известна фирма за булченски рокли ( не висша мода, но все пак хубави и стилни), мярнах цени от около 300 евро... Такааа, направих една проста сметчица и май се оказва, че роклите продавани тук биха могли да ги дават и на по-ниски цени... Може и да не съм права, ако се имат предвид транспортните разходи и надценката, но все пак си остана неприятното чувство  sad
« Последна редакция: януари 12, 2010, 11:26:38 от michelle » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: януари 12, 2010, 11:25:33 »

Здравейте на всички!
Изправена съм пред много сложната задача да си избера рокля за сватбата ми, която ще е през следващият месец, когато аз ще бъда бременна в седмия месец. Сватбата ще е в много тесен кръг и искам да помоля някои, който вече е минал по този път да ми даде съвет как да постъпя. Искам сеппла рокля, която не е задължително да бъде бяла, а може и някакъв друг по-светъл цвят.

pepina, тъй като най-вероятно няма да имаш време за шиене на рокля, потърси нещо готово. Щом не държиш да е бяла на 100%, можеш да си харесаш някоя официална рокля в шампанско, екрю, или някакъв друг нежен светъл цвят.
Може би ще ти е удобно да е рокля, която е с висока талия, или под бюста, а да пада надолу свободно, за да не пречи на коремчето  good
Незнам дали си от София или другаде, но сега ми идва на ум, че ако си от София, дори в магазини като Raxevski например може да си намериш подходяща рокличка.
Успех  give_rose
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 12, 2010, 11:27:09 »

има американски сайтове, в които се продават минали колекции на доста ниски цени и примерно ако си харесаш някоя рокля, можеш да я мериш и да си я поръчаш от америка, но към 2 месеца е доставката
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 12, 2010, 16:25:59 »

Здравейте на всички!
Здравей! Честито и за двете щастливи събития  give_rose През ноември една моя приятелка се омъжи и тогава беше бременна около 6-ия месец. Взе си роклята от Асеновград - беше в мръсно бяло с талия под бюста, а надолу падаше свободно и стоеше много красиво. Така че, ако имаш време може да провериш там, но предполагам, че и в други магазини ще имат подобни модели. Успех  smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 12, 2010, 16:32:39 »

аз си мисля, че можеш да бъдеш, а кавато рокля искаш, ако винаги си мечтала да си булка, тогава си направи истинска булчинка рокля, а може и нещо средно между обикновена рокля и булчинска, нека това, че си бременна не те спира pepina, колкото до шиенето на повечето места могат за ден два да ти ушият нещо
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #298 -: януари 13, 2010, 14:02:29 »

Относно дискусията за цените на Проновиас, аз лично останах изненадана, но те са едни и същи за всяка държава. Моята рокля е Проновиас, но не е поръчана в България, тъй като живея в чужбина. Предварително направих проучване и се оказа, че наистина няма значение , от къде ще я поръчам. Освен това те правят и големи намаления, които сега в момента виждам, че вървят навсякъде може би има и в България smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #299 -: януари 13, 2010, 14:45:41 »

Иска ми се да пусна още няколко линкчета за булченски рокли  Wink Може би някои от вас вече  са ги виждали, но за тези, които не са, приятно разглеждане  smile
http://www.moniquelhuillier.com/
http://www.jennypackham.com/
http://bridal.threaddesign.com/
http://www.amymichelson.com/amy_index_content.html
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: