Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:37:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 118657 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: октомври 23, 2009, 16:33:56 »

еее tasty  супер новини, все така да сте за напред  give_rose

и ние другата седмица сме на преглед и много се надявам този месец да го гледаме, че съвсем се обърках кога мога и кога не мога да го гледам  crazy Снощи не съм спала от шутове  angry незнам какво му беше станало на милото ама ме побърка  angry
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #346 -: октомври 23, 2009, 16:46:31 »

мами-вие мислили ли сте къде и как ще раждате?ina_lemon ме хвърли в размисли,а аз все си мисля ,че ни е рано още да решаваме за тези неща!даже и по магазини не съм ходила!!!въобще не мисля за този момент ОЩЕ,а вие?
tasty-едно голямо БРАВО за чудесните новинки Bravo
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: октомври 23, 2009, 16:50:41 »

Еййй Тасти страхотни новини мацко, браво все така да е за напред  danceg
Танче и аз вече се изпообърках, миналия път не трябваше да ме гледа, ама му я нямаше акушерката и той милия така се беше ошашкал че въобще не знаеше какво трябва и какво не трябва да прави  blum По миналия път пак не трябваше ама нали пък му ревнах че не го усещам все още, та той човека се смили над мен  good И вече идния месец си ми се полага, надявам се да не реши да си ми ги вземе тия прегледи  blum Мисля че ще си ме гледа на 10-ти че вече съм си 7ми месец, не вярвам да ме погледне  girl_wink
Тео аз нямам кой знае какъв избор, тъй че за сега смятам че ще си раждам във Враца, все още не знам обаче дали да си "избирам" лекар, тъй като всички са добри, само за един ще стискам палци да не ми се падне  blum Мисля нормално да си раждам, ако е рекъл Господ де, че не се знае какво ще става  pleasantry Иначе на лекар мисля да не плащам, особенно пък ако нямам предпоставки за секцио, че като една бъдеща акушерка знам че тя върши всичко и тия 500лв трябва е така да му ги подаря на лекаря, ако разбира се всичко е нормално  good Оххх абе обърках се, ама дано сте ме разбрали  pleasantry
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: октомври 23, 2009, 17:26:59 »

ами и аз незнам кога ама сега сякаш като се замислих май, чак в седмия месец  Wink ама ми и каза, че ако искам видеозон през това време трябва да бръкна в джоба за да го видя, ама аз още тайничко се надявам да го видиме  danceg
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: октомври 23, 2009, 17:29:12 »

Момичета, като ви чета, че не можете да спите и ви е неудобно и много се плаша и аз. Моят сън е непробуден, най-много веднъж до тоалетна да стана, със сигурност ще става по-различно като расте корема. Аз смятам да си взема една такава възглавница след известно време, някой ми беше дал добри отзиви.

Продават ли се такива при вас?
Иначе сигурно и с олекотената завивка е вариант, както Гери.

tasty, радвам се, че сте видяли съкровището ви, толкова сладко ми стана как го разказваш  girl_in_love
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: октомври 23, 2009, 18:07:41 »

Ели, много е интересна тази възглавница и на мен ми е интересно дали има в Бг - нямам представа какво бременни и бебешко има все пак  pardon
Момичета Иваива никва не се е появявала - притесних се, сигурно бачка много де  blush
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: октомври 23, 2009, 18:14:23 »

Тейсти чудесни новини-браво на вас с бебчо.
Мен докторката ме гледа на видеозон всеки път,а ход на две седмици-не знам защо.Малко честичко ми се струва,но щом така е казал.Та сега в понеделник съм на женска и ще ме гледа пак,ама лошото е,че монитора не е срещу мен и трябва всеки път да и казвам да го обърне за да виждам,а на мен ми е неудобно всеки път да я подсещам.Иначе аз ще раждам във Вита-просто нямам избор в избора си smile.Там изражда моята докторка и аз там където е тя.Ако отиде на луната да изражда и аз там.Е малко скъпичко ще ми излезе,ама то където и да раждам ще плащам.А като пращам по-добре да има за каков.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: октомври 23, 2009, 19:23:51 »

мерси момичета  give_rose
тези възглавнички изглеждат много добре, а колко ли парички са и къде ги има  smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: октомври 23, 2009, 19:49:34 »

Може и да ги има някъде, нали вече има от тези за кърменето? Те са просто разновидност. Тук са около $30-$40, което е доста скъпо за една възглавница според мен, но пък осигурява комфорт. Сега се разтърсих и намерих на английския ибей
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Snoogle-by-Leachco-Pregnancy-Body-Pillow_W0QQitemZ200394744852QQcmdZViewItemQQptZUS_Pillows?hash=item2ea8752414
А иначе за някой със шивашки умения, не би трябвало да е трудно да се ушие това нещо.
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #354 -: октомври 23, 2009, 19:56:48 »

tasty,  :bravo:браво за хубавте новини, все с такива да се отчиташ!

Танче, Гери как така не ви се е полагало да ви гледат на видеозон, нещо не мога да си го обясня  Hmmm, аз ходя на прегледи през 3 седмици и винаги ме гледа моята лекарка .

Относно спането и ритничетата, мен моята мома си ме посритва вече доста сериозно, целия ми корем се мести като вземе да се върти и търси място, но определено си е голям кеф yahoo yea. Моя мъж като вземе да и говори или като си сложи ръката на корема ми и веднага се започва с волната програма  danceg . Иначе, за спането , свкнах да си спя на лявата страна и ми е добре за сега, много рядко се обръщам на дясно или по гръб, и ако се обърна  е за много малко.
За всички, които не съм споменала, а и за тези, които съм много цунки по тумбите kiss2
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: октомври 23, 2009, 19:58:57 »

tasty, браво за хубавите новини! Ние другата седмица сме на ФМ и се надявам да успеем да видим и пола. А иначе моята доки си ме гледа всеки път, е вярно че си плащам, но...според мен си струва. А и не ми се вижда много като сума.
Възглавничката, която е показала ellie_bellie изглежда доста удобна. Аз когато имам възможност ползвам една мека възглавница, която слагам между колената и спя доста по-добре. Иначе и аз ползвам олекотената завивка като "заместител" на възглавницата. А за спането...започна да става трудничко обръщането от едната на другата страна, но се справяме. Иначе ние сме добре - дребеси раздава шутове все по осезаемо, много им се радвам. heart
sante, отговарям вместо тях - нали по здравна каса се полагат само два безплатни ехографа.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #356 -: октомври 23, 2009, 20:50:28 »

браво за хубавите новини тейсти.и моя бебо раздава среднощни шутове.за видеозона и аз имах право на два безплатни и след тях вече си плащам.за раждането си мисля да се подготвя с докито предварително пък ако не е на смяна който се пАдне.
п.с. пък да ви кажа да се посмейте и вие.тая сутрин таткото хърка ама мн силно и бебчо ритка ама здравата целия ми корем се мърдаше и аз бутам таткото да спре че пречи на бебо той не спира и му взех ръката и я сложих на корема и бебо тай здраво нарита татко си че се събуди чак :funny:и аз мн му се смях
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: октомври 23, 2009, 20:54:37 »

ами ей така не ставало поне според неговата му там политика  crazy здравната каса поемала няколко видеозона, а аз поемам само вда които заплащам по 24 лева  Wink и ходя на консултация веднъж месечно на 30-то число  smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #358 -: октомври 23, 2009, 21:15:50 »

абе ще ме извинявате че ви питам за някои може би е деликатно и ако не искат да не казват ама ще ви питам как  е при вас половия живот.при мен мн ме боли при самото проникване и то всеки път сякаш ми е за първи път. Плачещо момиче
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: октомври 23, 2009, 21:22:10 »

и мен ме гледат всеки път на видеозон, даже като има пролем или някакво притеснение и по често от веднъж месечно и не ми искат пари допълнително. Аз мисля че в Тина Киркова всички ги гледат всеки месец към абонамента или към здравната каса
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: