Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 20, 2025, 06:46:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2 (Прочетена 131220 пъти)
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
Отг: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2
«
Отговор #315 -:
октомври 21, 2009, 12:53:25 »
Благодаря ви много момичета
Да по естествен път се роди, ама тя етърва ми второ ражда, а там съм чувала, че бебнцата по- лесно и бързо излизали и само с два шева се отървала, казва, че мн бързо минало раждането, че чак доктора футбола не можал да си догледал
ужас
иначе ние сме големи "футболисти"
голямо ритане пада цял ден
Онзи ден обаче аз, че се разтроих ама и то милото криво ми стана
и не спря да се върти и да ме бута. Един идиот който, педагог ми се нарича го помолих да ида до тоалетна, а той най- нагло ми отговори "ти да не си в 1-ви клас, да не мислиш, че като си бременна си по- важда и с привилегии"
ами много криво ми стана и аз нищо не казах и отидох след час и половина стислкане, после се наревах на мъжа ми, и се замислих още колко такива ще ги чуя, така че вече от никога нищо не очаквам да ми помага, камоли да ми направи компромис
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #316 -:
октомври 21, 2009, 12:54:14 »
Ееее пораздвижила се е любимата тема
Гледам за ритничета си говорите - не ги рабирам тия работи още, ама ви се радвам много
Гери
още от онзи ден се каня да ти пиша - ама мамчееее ти си вече 7 месец
леле още малко останало мила - така се зарадвах като ти видях лентичката и си е я сменила, няма го синньото - да не би да имаш съмнения че е мъж бебчо
Танчее
айде честит племеник - леле че едро бебе - Браво
Жив и здрав да е сладура
Леле
Танче сега прочетох за преподавателя
- направо се чудя що за хора има
«
Последна редакция: октомври 21, 2009, 12:56:16 от Вероника
»
Активен
Gergancheto
«
Отговор #317 -:
октомври 21, 2009, 13:07:02 »
Ами
Верче
на последната консултация доктора каза че вижда лабий ама не е сигурен, та все пак имам някакво минимално съмнение
Танче
ужасен е тоя човек, така онзи ден една колежка пира преподавателката по детски болести може ли да излезе да говори по телефона че беше важно и оная "НЕ!" и колежката ми "добре" и стана и си излезе
Ама не сме в детската градина бе мама му стара, в крайна сметка големи хора сме
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #318 -:
октомври 21, 2009, 13:48:10 »
Таня
честито племенниче, да ви е живо и здраво
Той голям мъж се родил браво на него, а на майка му пожелавам бързо възстановяване
А за преподавателя ти нямам думи -как ще те кара да се стискаш идиот
За ритничетата
- аз нали се притеснявах, че бебо не рита особено силно и той доказа, че е бил в мързелив период- от неделя започна активна гимнастика и си ритка наляво надясно- даже според мъжо бил играел казачок в корема ми
Пу пу да е все така активен, че изпадам само в размисли и страсти какво се случва
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #319 -:
октомври 21, 2009, 14:05:47 »
пораздвижи се темичката
.ние сме добре и раздаваме силни ритничета.Танче честит ти племеник големичко е бебчето но ето че може и по естествен път мойта докторка кви ми ги говори че не можело.относно витамините аз не пия и не съм пила никакви досега ама и доки не ми е предписвала.
а Танче за тоз преподавател егати глупавия той има ли си на представа какво е да се стискаш като си бременна? P-(на преглед съм чак на 6 ноември и нямам търпение вече.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #320 -:
октомври 21, 2009, 14:54:32 »
Да се похваля вчера бяхме на женска консултация бебо е добре отговаря за 21 седмица нищо, че се водя в 20. Риташе много с крачета и пак си показваше мъжкото достойнство много се смеем с това. Как добре че не е мома, че трябва железни гащи да му се сложат
.
Днес си взех изследванията хемоглобина ми е паднал на 128? това как е. Доктора не ми вдига телефона да го питам. Другото имам занижени Лимфоцити не знам на кво се дължи ама не много при норма 35 те са 27. Та така добре сме
и двамата
Активен
Gergancheto
«
Отговор #321 -:
октомври 21, 2009, 15:13:30 »
Tasty
хемоглобина си ти е есктра. Нормално за долна граница се смята 120, под 120 вече са различните формни на анемия, по - лека, по-тежка и т.н., но твоя си е в норма
Веси
и мойто бебе постоянно ми ги прави тия номера, вчера пак бях "леле цял ден не е ритало, дали е добре"
Мъжа ми само го ошашквам, добре че е в пъти по спокоен и трезво мислещ от мен, че ако беше като мен ще си седим по цял ден в болницата
Активен
xryspa
Любопитен
«
Отговор #322 -:
октомври 21, 2009, 15:51:54 »
Здравейте момичета!Толкова см изтървала че незнам от къде да започна.Първо честито на Таничка живо и здраво да е бебчето.Февруари и ние ще се радваме така на нашите
Колкото до преподавателя ти ами кажи му че е катил и то с главно К.Изроди има на всякъде. За витамините сте обсъждали -аз също от месец пия матерната и един месец пих нутри маг.Отднес пак го почнах че започна да ми се втвърдява корема.Снощи даже ходих при докито но тя ме успокои и каза че щом не е болезнено няма проблем.Видяхме и бебо а той мързелчо се понамести и пак заспа.От три дни е голям мързел и аз като вас се шашнах защото преди това яки шутове раздаваше.Явно и тях ги домързява бе момичета както и нас .Тасти не се шашкай моят е 113 и не мислят че е зле при условие че аз съм с желязодефицитна анемия.Приятелката ми беше пез цялата бременност с 93 и нарая роди и то секцио затова споко. Затова момичета без шаш и паника всичко ще е наред още малко ни остава -боже кой го каза,аз където съм такава паника
.Ако все пак на някой му се втвърдява корема може да пише.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #323 -:
октомври 21, 2009, 16:05:52 »
Танче
, какъв е тоя бе!
Ама вие защо питате като излизате, така ли се прави, аз съм забравила
Ами аз без да съм била бременна ходех до тоалетната на всеки час и една лекция от 3 часа не мога да я издържа без да изляза. При нас всеки си става и си излиза като трябва. Това да не е концлагер? Друг път не се давай на такива дюмбели!
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #324 -:
октомври 21, 2009, 16:44:46 »
момичета аз да се похваля ама нали термина ми е на 13 януари,а пък аз на 17 януари съм рожденичка това ще е най-хубавия ми предварителен подарък от таткото *YAHOO*макар и да прекарам рожденият си ден в болницата,но нищо не се знае бебо може да ни изненада да се покаже по-късно
Активен
kali_gali
«
Отговор #325 -:
октомври 21, 2009, 16:49:37 »
А може и да се роди така,че точно за рожедя ти ден да си си в къщи с подаръка
Активен
kali_gali
«
Отговор #326 -:
октомври 21, 2009, 16:56:54 »
Танче,честито ти племенниче-да ви е живо и здраво.А за преподавателя-идиоти има много,дори са повече от нормалните.Следващия път излизаш и дори да ти каже нещо не му обръщаш внимание,а ако пита после му кажи,че ти е станало лошо и нали не иска олабирали бременни студентки по време на рекция.По-добре не се впрягай на такива,че често ще ги срещаш.
Активен
teo99999
Ентусиаст
«
Отговор #327 -:
октомври 21, 2009, 17:11:38 »
здравейте всички-явно хубаво си починахме събота и неделя и днес сме пълни с емоции!честито,
вуйне Танче
!много да си гледаш племенника,че явно ще иска големи грижи-не е никак малък мъж-да е жив и здрав!а за преподавателя-има простаци всякакви,жалкото е че няма как да не им се връзваме в това положение!аз напоследък се разстройвам и от най-малкото,така че си представям ужаса ти...
да си дам и аз отчетчето от изследването на кръв и урина:всичко е в норма,освен хемоглобина
,въпреки че бях на желязо цял месец!сега ми предписаха едни витамини-
pregnacare plus omega 3
-явно са нови на българския пазар,защото от 3 дни обикалям да ги търся!днес най-накрая ги намерих-28 таблетки и 28 капсули-на ден по 1 от всичко!казаха ми да ги пия докато ми свърши кърмата, живот и здраве!!!много ми е странно да съм *db*на график
с тези витамини и то до....
а за ритничетата-напоследък нашия бебо е много активен-няма сутрин,няма вечер-рита си човечето и това е то...
това за сега от нас!чета ви всеки ден,но няма нищо за казване-затова сме с вас морално,засега!много усмивки на всички!
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #328 -:
октомври 21, 2009, 18:07:40 »
уф на мен толкова грозно ми стана и неприятно и така тъпо ме убиди пред колегите, а той децка психология ми преподава, абе дето казвате идиоти, мъжа ми нали в същия колеж преподава, каза, че ще поговори с него, ама няма да му стъпя в часа, чак на заверка ще ида, ако иска да ми дава, то и така и така не се седи на лекции при него
Вече от никого нищо хората са злобни спор няма и хич не им пука каква си що си
Активен
xryspa
Любопитен
«
Отговор #329 -:
октомври 21, 2009, 18:40:19 »
sl1ncata може и на да е на връх рожденния ти ден,да поизчака.моят термин е на 19.02 ,а моят рожден ден е на 10.02 на майка ми е на 09.02 представяш ли си ако малкия се роди на осми или единайсти.Купонът ще е пълен
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...