Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:11:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 128647 пъти)

maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: ноември 04, 2009, 19:54:51 »

момичета как така ходите на лекар нали са забранени консултациите?
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: ноември 04, 2009, 20:15:33 »

момичета как така ходите на лекар нали са забранени консултациите?
Maя аз не съмв  Бг както и ellie-bellie a май друг не е ходил скоро на лекар  pardon
Активен
Godiva
Любопитен
*
Публикации: 30

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #272 -: ноември 04, 2009, 20:21:52 »

Здравейте момичета  не съм влизала отдавна
Днес съм с Т - 37.2 леко кашлям, личната ми изписа хомеопатични и сироп за кашлица за бременни . Много се притеснявам , че не мога да сваля Т . Пия по половин парацетамол на 4 часа   . Моя тъпия док не вдига телефона , много се притеснявам да не му стане нещо на бебето .
Вие какво мислите >? Моля ви споделете много съм притеснена
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: ноември 04, 2009, 20:35:13 »

Godiva, не се притеснявай, температура под 38.9 не е опасна за бебчето.
Пробвай студени компреси с вода и оцет, слагай по челото и върху местата, където са лимфните възли. Краката в студена вода. И не забравяй да пиеш много течности!!!
Успех, стискам палци да я свалиш.  give_rose
« Последна редакция: ноември 04, 2009, 20:41:39 от ellie_bellie » Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #274 -: ноември 04, 2009, 20:37:38 »

Godiva ,мила спокоино!Първ се успокои,защото това вред най-много на мъника!Аз бях около твоите седмици когато хванах вирус,които в началото ме тросна буквално на легло,с температура и  кашлица!Държа ме 2 седмици!Ако искаш ми вярваи!Важното е да се свържеш с доки да ти каже то какво да првиш!Мкар че единственото което е безобидно при температура е парацетамол и фервекс в малки дози!Моя лекар ми назначи кръвни за да види колко съм инфектирана,затова е добре и ти да се свържеш с твоя!За да те прегледа и назначи иследвания!Недеи да четеш информации за грипове при бременни,защото аз така с бях запалила главата,че щх да полудея някрая!Бъди спокоина,стои на топло,чаиове си прави,мери си темп постоянно и не пзволявяи да се вдига,пии парацетамол!И пак повтарм-зпали му телефона на твоя лекар-за твое успокоение!Хайде оздравяваи и се радваи на мъничето!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: ноември 04, 2009, 20:40:51 »

Godiva температурата е нормална за бремнността аз 1-вите три месеца си имах от 36.9 до 37.1 нон стоп температура а не съм била болна, то всъщност и сега в 4-ти месец май си я мерих пак беше към 37  -въобще не се тъпчи с парацетамоли.
Ама не ти ли обясниха, че някой жени и цялата бременност си сима Т  Oh my ...
Спокойно мила, пии си сиропа и стои вкъщи, не ходи много между хората  give_rose
Ето чети тук :  http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=319193.0
« Последна редакция: ноември 04, 2009, 20:43:17 от Вероника » Активен
Godiva
Любопитен
*

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #276 -: ноември 04, 2009, 20:45:05 »

Много ви благодаря момичета
Рубин Дано си права за бебчо , защото много се притесних . Личната каза , че е вирус . От сутринта съм с тази Т и дори повърнах закуската . Цял ден ям препечени филии от страх да не повърна . И ми е отпаднало , дано мине по бързо , че бебчо да не се мъчи
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: ноември 04, 2009, 20:48:46 »

Вирус ли , пази се мила, ама Т не е висока и наистина при много жени си я имат , аз си я имах
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: ноември 04, 2009, 20:53:18 »

Аз като лежах в болницата ми казаха че е нормално при бременни да е 37 и половина и да не се плаша.
прави си компреси със студена вода и не си мисли глупости и не се тревожи.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: ноември 04, 2009, 20:56:09 »

Незнам дали е вирус, може само да си настинала. И на мен не ми беше добре миналата седмица, даже на два пъти, вдигнах 37.6, но съм се притеснявала, тази температура изобщо не е висока. Аз дори не знаех, че може парацетамол да се пие. Тук това чудо го няма. Имам Фервекс у нас, но не бях сигурна дали не е опасно и само с Тайленол се лекувах. Мина ми.
Ама с тези печени филии, незнам дали ти е достатъчно. Организмът ти трябва да приема витамини сега, опитай се някакви сокове и супи да ядеш.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #280 -: ноември 04, 2009, 21:00:08 »

Godiva ,скъпа много добре знам какво ти е!Постоянно мислиш дали ще му навредиш,но вярваи претесненията вредят най-много!Аз между другото само 1 ден съм повръщала и това беше 2 ден от настинката!Нищо не ми се ядеше защото ми беше много лошо и дори едвам ставах на крак да отида до тоалетна!Бях много зле!За целия ден бях изяла 1 ябълка а и нея я върнах!Така че спокоино!Мисли позитивно и се постараи да не се тревожиш!Представи си само как бебко усеща всяк твоя тревога!Я му изпрати една усмивка! kiss LOVING
Хайде лягаи и си почиваи и не мисли само лоши неща!
Активен
Godiva
Любопитен
*

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #281 -: ноември 04, 2009, 21:01:38 »

Опитах супа догади ми се изписаха ми Супра вит  girl_impossible и чай пия,  опитах се да ям мед с орехи догади ми се . Просто като отворих хладилника и направо щях да повърна вътре
Ама аз за това филии поне е нещо .
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: ноември 05, 2009, 08:32:43 »

Годива, миличка, аз от както съм бременна, съм си постоянно с 37,2....Възможно е да ти е леко отпаднало и да покашляш от настинка, но температурата да не те тревожи, твърде ниска е, за да се опитваш да я сваляш според мен. Но за лекарствата - моята гинеколожка каза, че нищо не може да се пие, дори хомеопатичните, преди 12г.с., защото не се знае как ще повлияе на бебето, то е още твърде малко. След 12г..с вече по преценка на лекаря и при наистина наложителен прием на лекарства, се избира най-безопасното. Не се плаши сега, казвам просто какво ми каза моята лекарка.
А за повръщането - и на мен ми се гади от всичко, в интерес на истината тая сутрин и филия не мога да хапна, но ти си бременна, това е нормално, хапвай само леки храни, в много малко количество, 5-6 пъти дневно, и то това, което почувстваш, че ти се хапва. При мен поне това за момента задържа повръщането и съм само на етап гадене. Успех!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: ноември 05, 2009, 09:08:38 »

Повръщането не е от настинката -от бременността е. При настинка се повръща и без да гледаш храна  blum
За Т -вече казах, как може да я сваляш тя е бременна Т.
Бебче за лекарствата преди 12 г.с -парацетамол може, ако имате главоболие това е лека - споко  girl_wink
Godiva Що не си смениш лекаря  crazy Сори ама ... твоя работа.
Айде мацки стискайте палци изследванията ми да са в ред  smile
Активен
Godiva
Любопитен
*

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #284 -: ноември 05, 2009, 10:12:32 »

Благодаря ви момичета  give_rose
Днес съм по добре нямам Т на мен и при първата бременност нито имах Т нито повръщах . А днес си хапнах добре и не ми се гади , все оше ми е отпаднало но успях прахомобила да пусна  blum
Явно е бил моментен вирус . А за хомеопатичните не съм си ги изписала сама щом е преценила все пак знае в коя седмица съм .
Ще ви пиша пак целувки и да се пазите.  air_kiss
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: