Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 15:30:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ani_4ka_p - 05.09.2009год.  (Прочетена 68391 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 13, 2009, 13:58:47 »

Ани браво за свещника,радвам се,че всичко се нарежда както го искаш. :PКолкото до фризьорката ти,въобще не и обръщай внимание,за такъ тип вдигната причесак не с еизисква допулнителни треси,даже обратното желателно е да не се слагат,защото иначе косата ще стане много и ще се получи огромна прическа.Аз също си купих допълнителна коса,но защото мислех,че ще бъда с пусната,сега когато реших да бъда с вдигната,лично моята фризьорка ми каза,че няма абслолютно никаква нужда от допълнителна.Така,че тази жена да ходи да си пробутва косата на друг. blum
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 13, 2009, 14:39:02 »

Ани, извинявай, ако съм пропуснала - ти ще имаш ли воал?
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 13, 2009, 14:49:41 »

Поли не си пропуснала, няма да имам воал. Дори и да исках, въпреки че не харесвам тези стандартните, няма да подхожда на роклята ми. Затова ще съм без.
Еми щом си имам темичка и тук да си покажа снимките от вчера
това е оригинала
това съм аз леко ококорена  blum
колко оплашено гледам
тук почти се е разпаднала
Лейди гледам вече да не си го слагам много много на сърцето. Дано само другата седмица като отида за кичурите, да се получат така както ги искам. Един два нюанса по-светли от моите.А явно наистина както казва Венис, като чуат сватба и си мислят, че си готов на всичко.
Лени благодаря ти за споделените чувства blum
Бебче гледам да свърша повечето, че сега в моите родители ще се прави малко ремонт, ние свършихме с нашите, но нали все пак от вкъщи ще ме вземат.
« Последна редакция: август 13, 2009, 14:53:13 от ani_4ka_p » Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 13, 2009, 15:20:42 »

Ееее, какво хубавко това Аниииии!  give_rose И аз исках подобна прическа, много ми допадат, но фризьорката направо щеш  :girl_haha:е да се разплаче - моят воал е до земята
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 14, 2009, 13:57:30 »

Поли, благодаря ти.  give_rose Тези мои лунички, от слънцето още повече се появяват.
Сега да споделя нещо което криех отдавна, понеже не беше сигурно, но вече е. Сватбеното ни пътешествие ще бъде до Испания. Страшно много се радвам  yahoo yahoo yahoo
Все ме беше страх нещата нещо да не се объркат. Всъщност след сватбата на 6-ти вечерта направо пътуваме с братовчедка му на Мишока, казаха, че ще минем през Монако. Така че наистина ни очаква незабравимо пътуване.
Пък и аз не получих наистина романтично предложение за брак, така че сега ще си навакса милото.
Всъщност предложението му беше много .... странно /големият майтап беше че гледахме фирм в който по същия начин актьора предложи на приятелката си/. Значи една вечер аз отивам в тях и той ми вика: "Я бръкни тук в джоба ми, има нещо което искам да ти покажа." И аз като бъркам, вадя една кутийка. Малее като я видях краката ми омекнаха. И така от тогава си чакам романтичното предложение, а то вече сме почти женени. blum
Вчера говорих с флористката, която ще ми прави букета. Каза че е получила хризантеми или маргаритки не можех да разбера точно какво, които много приличат на божури, рошави били. Нямам търпение да ги видя. И другото което ми каза, пълненето на балон с хелий било -0.90 лв, което на мен ми се струва много, но като сме се хванали на хорото, ще го играем.
Пак се разписах много.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 14, 2009, 14:03:03 »

Ани, чак сега забелязах темичката ти. Извинявай мила, но с тази подготовка нямам много време.
Всичко, което сте свършили до тук е прекрасно. За прическата - в крайна сметка нея ли си избрала? Добре стои като гледам, въпроса е фризьора да успее да ти я направи, така че да стои добре и да не се разпада Wink
За пътешествието до Испания - и ние с милото искахме отидем до там, даже до края го бяхме решили. В последствие се отказахме. Иначе много добър избор сте направили. Дано да хванете фиестите там, за да се порадвате и на тези моменти. Не знам дали си била там до сега, но наистина е приказно в този миг от годината. Ще си изкарате великолепно, вярвам го. И да не забравиш да снимаш и Монако blum
Приятна доподготовка, миличка и дано всичко върви все така добре. Успех Wink
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 14, 2009, 14:05:34 »

Ееее, Ани, изби рибата  prepare-fish дето се вика.  kezz Монако, Испания - лелееееееее.... heart
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 14, 2009, 14:22:59 »

Страхотно сватбено пътешествие ще бъде и в чудесно време. За Испания незнам, но съм сигурна че от Монако ще останеш очарована - няма как Wink
А за балоните не се коси - доколкото знам, поне тук от давна е 1лв. така че давайте смело с хелия smile
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 14, 2009, 14:27:12 »

Ани , супер  Bravo за пътешествието (и нашите планове бяха за там, но преди 3 дни плана се провали  cray ) , затова много се раздвам за вас  good  Bravo
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 14, 2009, 14:49:39 »

Благодаря ви момичета smile
Принцеска, моля те, естествено че не си длъжна да виждаш темата. Сега ти се печеш на този огън, който аз ще почувствам много скоро. Успех ти пожелавам. heart Точно тогава имало фиести да, ох вече нямам търпение.Разбра се, че ще снимаме. Както обичаме и двамата. Познай.
Нали, Веси. Аз така се страхувах и до последно не вярвах.
Сис, щом казваш значи е нормално като цена.
Лени жалко за вашите планове. Няма ли начин нещата да се наредят?стискам палци. good
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 14, 2009, 14:55:55 »

Ще чакам с нетърпение снимките, Ани. Успех и мерси за милите думи kiss
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 14, 2009, 15:02:55 »

Ани , искаш ли да ти търся табелки за номерата на масите в оранжево?
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 14, 2009, 15:10:33 »

Ами може, ако ли не сега ми дойде друга идея. Нещо подобно на това да направя. На бял картон да напиша цифрите и да си купя само пеперудки http://www.thelittlethings.co.uk/images/butterfly.jpg мънички, има едни много сладки.
А списъкът ще го сложим в началото на заведението, срещу номера на масата ще напишем имената на хората.
« Последна редакция: август 14, 2009, 15:17:24 от ani_4ka_p » Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 14, 2009, 15:14:10 »

Ани, нещо не излиза сайта правилно. Или аз не го виждам?
Иначе това с пеперудките - аз го мислех Wink
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 14, 2009, 15:20:15 »

Принцеска, трябва да манха запетайката, затова не се отваря, без нея става. smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: