Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 12:37:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145773 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 15, 2009, 13:37:01 »

Здравейте,тази количка на JANE много ми харесва.Някой може ли да сподели мнение и впечатления от нея
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_54_10751_-1_14051_88847_10001_14051
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 15, 2009, 14:17:39 »

Една моя позната има Карера и е много доволна, а и офертата определено е много добра. smile
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 15, 2009, 15:00:24 »

Офертата е без коментар.Тук само лятния вариант без нито едно от другите неща е 780лв
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 15, 2009, 15:09:00 »

Кали,
страхотна е количката и офертата.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: септември 15, 2009, 16:12:08 »

Аз я видях на живо и направо се влюбих в нея.Вече е решено,че ще е тя,но исках и някой да каже дали е добра,да даде плюсове и минуси.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: септември 15, 2009, 16:35:36 »

Аз я видях на живо и направо се влюбих в нея.Вече е решено,че ще е тя,но исках и някой да каже дали е добра,да даде плюсове и минуси.
много хубаво сте си решили, аз разпитах тази моята позната тя не ми е казала някакви конкретни плюсове, но нейното дете ноември ще стане на 2 годинки и каза че от началото до сега са си нея и са супер доволни, а и тя е една по претенциозна така че и вярвам. Само каза че нещо спирачката им се развалила но и били хванали цаката, каквото и да значи това.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: септември 15, 2009, 16:59:44 »

Много благодаря за информацията.Това,което ме притесняваше е,че е нов модел а в същото време навсякъде е до изчерпване на количествата.Дори в испанския сайт на jane я няма като модел.Тук при вносителите също я нямат-има я само ако е останала някъде.И за това се чудя защо толкова бързо да е спряна от производство,но ще рискувам.Изглежда страхотно,а офертата в кидикеър е направо несравнима и ще е глупаво да я изтърва щом съм си я харесала.Дано да имаме късмет с нея.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: септември 16, 2009, 10:46:57 »

Кали, браво за избора! Bravo Страхотна е количката! good Дано да успееш да се сдобиеш с нея! good
Мами, бихте ли споделили, тези от вас, които вече са си поръчали креватчета и колички, колко беше срока за доставка? Че аз се притеснявам най-вече за креватчето..Ако е един месец да не останем без легълце за бебълс.. shok Тази събота ще ходим да поръчваме във Вис Виталис уж, пък да видим какво ще ни предложат..Че доста от фирмите бяха ваканция и започват отново работа сега, след средата на септември..
Лек и успешен ден на всички мами! give_rose
Активен
buba80
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 17, 2009, 15:14:24 »

Здравейте  Мами!
От дълго следя форума, но 4ак сега се осмелявам да пиша и да поискам съвет.
О4акваме нашата малка принцеса през ноември и ве4е запо4нах да се интересувам от нещицата които триабва да й вземем.
Харесала сам една количка -  Chicco TRIO S3 TOP AUTO-FIX - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2368
Може ли някои да ма ми каже нещо за нея, или да ми препоръчате друг модел, защото изобщо не съм ориентирана.  huhhuh.gif
Благодаря предварително и успешен ден на вси4ки  smile
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 17, 2009, 16:04:04 »

Хоти, ние от Вис Виталиса взехме легълце, но то си беше в наличност в склада, количката ни я докараха за един -два дни, матрака за един ден от сайт и така, аз мисля, че ти ако харесаш легълце във Виса и го няамт примерно и не те устройва времето за  доставка, потърси в Касидата или Кикиморско царство и там за 1-2 дни срещу 7 лева ще ти докарат всичко, стига да го имат!!! Wink good
Активен
xryspa
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #295 -: септември 17, 2009, 16:31:09 »

здравеите мили момичета!току що се рових из форума ви и много ми хареса  търсих мнения за серията на томи тайп!доста време имаме докато  и ние се появим на бял свят но както повечето бременни се вълнувам и разглеждам нещата за бебоци!всичко ми е много интерестно и искам още от сега да започна да пазарувам!но до февруари има време! smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: септември 17, 2009, 22:00:26 »

Бейби, мерси за идеята smile Аз си мислех, че ако не ме устройва срока за доставка ще отида да поръчам легълцето в друг магазин, дано само сроковете навсякъде да не са еднакви..Пазаруването по интернет ми е последен вариант, малко съм скептична...Матраче какво сте купили? Аз се замислям за това bаby bamboo, добри отзиви има за него..Количката я има тука в нашия магазин и ако във Виса не ни устройва доставката ще я купя от тук..Идеята беше да не взимаме количка, която вече е била сглобена и пипана от много хора, все пак се зацапва..Амам нали събота ми е деня за шопинг, ще споделя тогава какви съм ги сътворила  yahoo
здравеите мили момичета!току що се рових из форума ви и много ми хареса  търсих мнения за серията на томи тайп!доста време имаме докато  и ние се появим на бял свят но както повечето бременни се вълнувам и разглеждам нещата за бебоци!всичко ми е много интерестно и искам още от сега да започна да пазарувам!но до февруари има време! smile
xryspa, серията томи тайп да не е tommie toppie? Аз съм се насочила към покупки от тази серия - помпа за кърма, шишета и биберони. Доста атрикули от серията се продават в Пигис хаус в София (не знам от къде си). Продуктите са на сравнително добри цени и според мен не отстъпват по качество на авент,
нук и чико. Ето тук линк към продуктите, кото се предлагат там:
http://www.piggyshouse.com/bg/Catalogue%20VTech/
Дано да съм била полезна  Wink
Успех в покупките на всички мами!@}->--
Активен
xryspa
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #297 -: септември 18, 2009, 08:57:26 »

здравей хоти!да към тази серия съм се ориентирала Tommy Tippee.аз съм от Сливен и засега само на едно място съм я виждала и ми направи впепчатление.Все добри отзиви чувам дано е така.Благодаря ти все пак за отговора,тъй като за първи път пиша във форум ми е малко трудно моля за извинение  smile        Успех на всички мами!
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 18, 2009, 10:29:39 »

buba80 след много дълго гледане и проучване ние се спряхме на тази количка,но в едноцветния вариант(тюркоазено или червено,модел 2009 г.),че тия другите цветове стоят като избелели ан живо и не ни харесаха.Естествено още нямам лични отзиви от нея,но мога да ти кажа това,което ни накара да се спрем на тази количка.Хареса ни,че за тази цена влиза всичко-кош за новородено,летен кош,кош за кола,дъждобран,термо чувал,чанта и системата ауто-фикс за колата,в/у която става много лесно закрепването както на столчето за кола,така и на коша за новородено.Самият кош за новородено си има положения на гръбчето,вътре изглежда много удобен.Освен това решихме да е триколка,че тук във Варна има много дупки и неравности,а зимата е деин ветрилник...но пък ние няма да я качваме никъде,иначе си е тежичка,както всяка триколка.Получих и много добри отзиви за количката от хора,които са я ползвали.Та това е.Мога само да кажа,че това беше първата количка,която харесахме и след много гледане на други модели пак се върнахме на нея girl_wink
Активен
buba80
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 18, 2009, 16:40:21 »

tonitta -мерси много за разясненията. Тъй като за сега съм гледала колички само в нета изобщо не съм на ясно за подробностите. Общо взето гледам външния вид без да мога да преценя до колко ще е удобна. Мислим през почивните дни вече  да пообиколим магазините, но ще е хубаво педварително да знам за какви детайли да гледам, ина4е като видя на куп вси4ки коли4ки и съвсем ще се объркам. Това 4е е тежка не ме притеснява защото аз също няма да я мъкна по стълбища и асансьори, важното е да е маневрена и да се управлява лесно.

Има ли някоя от вас която мисли да ражда в Болница Вита?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: