Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 18:43:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 7 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част (Прочетена 145870 пъти)
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
Отг: Покупки за бебето и детето - 7 част
«
Отговор #225 -:
септември 06, 2009, 20:06:13 »
ние памперсите ги събираме в отделна кофа за деня
но ако започнат да миришат може да се възползваме от тези спец. контейнери
Активен
kali_gali
«
Отговор #226 -:
септември 06, 2009, 21:42:43 »
Аз много се изкушавам да си поръчам когато се роди бебето,но не знам от къде ще взимам торби.В този сайт не намирам,а и ще ми е малко соленко 40 евро за транспорт за едни торби.Не могат ли да се използват други,не оригинални.
Активен
tonitta
«
Отговор #227 -:
септември 07, 2009, 11:27:51 »
maslinka
дано не е късно,но аз сега видях,че питаш за тия люлеещи люлки.Ние си купихме такава от една страхотна шуменска фирма-Мебел джен и директно от магазина във фабриката им ни излезе 130 лв.Ето го:http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/38-2009-03-04-19-38-55/69-2009-03-15-21-15-00
ама на живо изглежда по-хубаво-като това,което ти си показала и има страхотен механизъм за люлеене.Но ние поне решихме да не използваме люлеенето,че не било добре за вестибуларния апарат,ама ще видим.На сайта има телефон и карта,ние лесно го намерихме и хората са любезни.
За контейнерите за памперси-на мен много ми харесват като идея,ама нямам вече и него къде да сложа....освен на терасата директно,но това е покупка,която може да почака,а и незнаех,че има специални торби за тях
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #228 -:
септември 07, 2009, 11:32:43 »
Тonitta
, ако знаеш колко ме зарадва с последния си пост, където споменаваш името на шуменската фирма. От едно известно време насам си мислех да те "тормозя" на лични за името и повече подробности, но ти изпревари събитията
При нас в момента е удачно да се вземат по-леки мебели за бебето, а не популярните перспективни легла, които могат да се ползват и от по-големи деца.
«
Последна редакция: септември 07, 2009, 11:37:36 от cherry_tea
»
Активен
tonitta
«
Отговор #229 -:
септември 07, 2009, 11:40:00 »
cherry_tea
радвам се че съм била полезна!И ние не искахме комбинирано легло,макар от скоро тази фирма да прави и такива,защото в БГ много се търсели,а те нали правят предимно за износ....Иначе тези люлки се ползват малко-до към 6-7 месеца,ама таткото като се размекна и я взехме :girlhide:Тези дни си чакам и двата скрина и ще ви пусна снимки и на тях
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #230 -:
септември 07, 2009, 11:49:51 »
6-7 месеца е много оптимистично. Зависи как расте бебето, разбира се, но нашата принцеса спеше в бебешки кош с почти същите размери първия месец, но след това я преместихме в креватче, защото в коша и стана тясно.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #231 -:
септември 07, 2009, 11:50:41 »
Ние си приказвахме вчера с една мама на малка почти две годишна принцеса, която смята дървената кошарка за най ненужната вещ, особенно в тия малки жилища
Каза че ако може да върне времето никога не би закотвила тоя сандък във спалнята си, предпочита тези подвижните сгъваемите който се водят май кошарки за игра. Нейните мотиви за тоя изказване са слаедните - първо по леки са, носиш си ги из целия апартамент, като ще си готвиш пренасяш си го в кухнята, ти си готвиш, дребчо си спи или си играе и хич не го мислиш, после отиваш в хола да гледаш телевизия и кошарката пак с теб и т.н.
Другата причина е че в тия дървените бебчо като порастне постоянно си бие главата я в таблата, я в решетките, защото я било страх да сложи обиколници за да не се задуши бебето. Та да кажа че това е човек при които финансовата страна на целия този проблем няма значение. Аз много исках дървено креватче, но мотивите и звучат доста основателни и вече не знам.... чудя се
Може някоя от вече настоящите мами да сподели
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #232 -:
септември 07, 2009, 12:03:11 »
и на мен такива отзиви са ми казвали за тези сгъваемите кошарки и ние мислим такава да си вземем с милото живот и здраве
едната мама само ми каза че минуса им бил че като пораснело нямало да може да се надига на кошетката, защото нямало да ги има решетките както при дървените, но на мен не ми трябва да се надига, да го мисля постоянно да не взема да падне
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #233 -:
септември 07, 2009, 12:04:29 »
Герганче, съгласна съм с доста от аргументите, но не разбирам какъв е проблема с тия обиколници. Нашите се завръзват за решетките. Момента с пренасянето е супер важен. Чела съм пък и детската сестра ни посъветва през деня бебето да стой/спи там където сме ние. През ноща обаче е важно да спи в стаята си (или при родителите, ако там спи) и в собственото си креватче. Това е важно, за да се научи да различава деня от ноща, времето за игри от времето за спане, за да си създаде навици около лягането и т.н.
Не знам как работи това с пренасянето на сгъваемо легло, но ние решихме въпроса с портбебето от количката и детската гимнастика, където Филипа лежи докато е будна. Единствено през ноща спи в креватчето си.
А за тия "сандъци"-креватчета съм напълно съгласна с познатата ти. Аз много повече харесвам по-отворени легла, от типа на това, което tonitta са купили.
Активен
maslinka
«
Отговор #234 -:
септември 07, 2009, 12:44:15 »
Oх Тонитка аз вече поръчах от касида и я чакаме дано излезе хубава
иначе за леглата ние имаме ето такава:
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_294_505-products_id-6638.html
еми не сме доволни
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #235 -:
септември 07, 2009, 12:56:31 »
Маслинка
, би ли казала какво не ти харесва в леглото ви.Ние живот и здраве такова 6е използваме и би ми било от полза да знам. Когато търсех отзиви в Интернет много майки го хвалеха.
Активен
Данитка
«
Отговор #236 -:
септември 07, 2009, 13:24:17 »
За легълцата ние имам и дървена и сгъваема кошара
Дървена кошарка:
+ Стабилна
+ Красива
+ Удобна
+ Широка
- Когато бебчо порасне,наистина се удря в стените
- Не се пренася
Сгъваема кошарка:
+ Красива
+ Лесно пренасяне
+ Заема по малко място
- Не достатъчно стабилна
- Не достатъчно широка
- По лесно се захабява,зацапва
- Късаа се
Активен
maslinka
«
Отговор #237 -:
септември 07, 2009, 13:35:40 »
Gery79
ами недостатъците и за мен са много-има колела само от едната страна,които се движат само в една посока,бебето не се вижда добре през двойната мрежа,размера е нестандартен за матрачетето,лампичката свети много слабо,и явно не е много стабилна,защото Дея на 2месеца я клати цялата като мърда,представям си по нататък,повивалника се накланя на една страна
лично аз съм много недоволна
Активен
tonitta
«
Отговор #238 -:
септември 07, 2009, 14:33:12 »
И на мен много хора макар и с възможности ме съветваха за сгъваема кошара,ама аз не си го представям това...А и нашата е с колелца и си се мести където ти е кеф.Е,ще вземем после и една сгъваема за вилата и за път хем да я имаме,ама смятам,че дървената си е по-стабилна...Ние като сме гледани все в такива не сме ли се удряли...пък не забелязвам да сме малоумни-даже сме си много умнички като гледам 8PТака че живот и здраве и аз ще дам отзиви за двете скоро
maslinka
дано сте доволни от кошчето!Да пишеш после какво е станало
А аз да ви се похваля си получих удома първата ларедутска поръчка *YAHOO*Бях ви показвала някъде,че поръчах на бебо анцунг найк и лятно костюмче адидас-голям гъзар ще е
*YAHOO*с поръчката получих и подарък-сешоар с четки и шноли и съм адски доволна от всичко!След малко ще ги снимам комплекчетата и ще ви ги покажа
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #239 -:
септември 07, 2009, 14:35:42 »
Аз имам две познати, които смениха точно за два месеца платнените кошари с дървени и то с дървените, в които те са гледани като бебета
Основната причина е, че са нестабилни. Един- два месеца като бебето е на горното ниво и е още мъничко е добре
Но после като се свали на долното све едно спи на земята, толкова е ниско и като започне да се изправя и подрусва е супер нестабилно
За мен това са кошарки за игра през деня или за пътуване най-много.
Тони, браво за Ла редута
Моята първа поръчка се загуби и сега ме е страх да поръчам пак.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...