Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:38:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145957 пъти)

darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: септември 04, 2009, 16:06:20 »

Да ви се оплача, пълна каша ми е в главата . Трябва да купим количка, а аз незная каква искам. Оставихме го за утре и като се познавам ще отида най-много в два магазина и каквото харесам. В хиполенд, все не харесвах. В Изток до нас има някакъв малък магазин но с добър избор на колички, а мъжа ми  пък докато се въртял около Шейново в накакво магазинчи там ми обяснява колко много и хубави колички имало - вие знаете ли нещо за това магазинче. Аз като зная че той не различава лятна от зимна funnytooth, какво ли е харесал  crazy
А за козметиката си купих на Себамед и съм доволна, макар че още не му е паднало пъпчето и не обича много да го къпят, или по скоро мокрят, както се налага ние да го правим. smile
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: септември 04, 2009, 16:38:51 »

Ина, да те питам понеже сигурно си наясно, много ли са скъпи аксесоарите на Nomad-a? Там дъждобран, защото забравих да питам преди в "Синди"-то като я гледах, дали е включен, чадърче (знам, че ти нямаш такова, но все пак ако знаеш - предполагам, че не стават всякакви на всяка количка) и за друго не се сещам.
Аз не мога да си позволя скъпа количка по принцип, но старите цветове на Nomad-а се оказа, че са в промоция /без кош за новородено и т.н., само количката/, ако не е свършила всъщност, а ние имаме Матрикс за колата от едни приятели и като го видях с опънатия сенник, реших, че не е никак зле да го играе и кош за нововродено, та затова се размислих за Номад, но ако после едно чадърче ще ми струва 80 лв. като на Пег Перего аксесоарите примерно или трябва да купувам дъждобран за 100 лв., ще пропусна. Та затова сега съм в умуване пак.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: септември 04, 2009, 17:17:50 »

Kiksi чадърчетата на Jаne са по 60лв,дъждобрана е в комплект с количката,но чадърчетата вообще не се огъват,аз нашето го счупих за 5 дни и сега сме с едно за 7лв blum
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: септември 04, 2009, 17:59:25 »

Маслинка, мерси за информацията, значи 60-то лв. за чадърче мога и да ги пропусна, щом и тези от 7 лв. стават. smile Ти нямаше проблем със закрепянето, нищо, че не е оригинално на Jane, нали?

Виж, и за чанта пропуснах да питам, дали е включена, ама те така или иначе сигурно се продават отделно или се бъркам? И може да е всякаква, нали?
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: септември 04, 2009, 18:17:38 »

Чантата би трябвало да е в комплекта, а ако не е - слагаш някаква каквато си искаш и си готова. Оригиналните чанти иначе са над 100 лв. Аз имах малък проблем с моя сенник и докато ми го оправят ползвах количката без сенник с едно чадърче на Кенгуро ако не се лъжа, купих го за 12лв от магазин Слънце. Стават всякакви чадърчета. Ако ти пасва пък моето на цвета на количката ти го давам директно, аз не го ползвам, понеже си купих допълнителен сенник, който ми върши прекрасна работа.
Активен
uzini
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #215 -: септември 04, 2009, 18:43:14 »

Мацки, някой немскоговорящ дали може да ме светне как се определят /какво значат?/ размерите на тези дрешки:
http://www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle_de-Site/de_DE/-/EUR/Browse-Product?ProductID=qp_200009704671&ShopID=378078#/lp=K/cssku=1910465N-62\SLASH68/cscatid=378042/fr=51

Bestellnummer - каталожен номер; Größe -големина, размер; Menge - количество; доза
lieferbar - нещо, което веднага може да се достави; Ausverkauft - разпродадено; Nachlieferung - по-късна доставка

Дано да ти е от полза.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #216 -: септември 04, 2009, 22:07:46 »

maslinka, hukuta е с такава люлка. Беше споменала, че свекито й ги прави (каквото й да означава това). Можеш да попиташ нея за подробности.

Момичета, аз да ви покажа какво полезно нещо открих - удължители за бодита. Филипа има един куп бодита, които са й къси, с тая притурка, ще може да си ги използва поне още месец. Все не ми остава време да си поръчам, но сега ще го направя.

http://forum.svatbata.bg/index.php/v/KlaraFina/bebe/bodyforlang1.jpg.html?action=gallery

A как се прикрепяше снимка от галерията  crazy Всичко съм забравила.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: септември 05, 2009, 09:58:17 »

Настоящи мами имам едно въпросче.
Как се справяте с използваните памперси. Матиас иска да купим специален херметичен или там по затворен кош за памперсите който събира към 20 пАмперса и не мирише така като ако се хжърлят директно в боклука. Те не са скъпи около 10-20€ ама все пак заемат място и ако не толкова необходим направо да не се занимавам с него.
Та споделете вие какво правите.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: септември 05, 2009, 10:08:00 »

Гери, според мен няма нужда от такъв кош!!! good
Ние ги слагаме в плик, който завързваме, а после ги хвърляме заедно с боклука, така не мерише, не се заема излишно място от кофи или други подобни, хигиенично е и т.н., казвам го от опит good, но както си прецените!!! Wink
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: септември 05, 2009, 10:40:29 »

И аз да се включа за памперсите, какво правя в момента. Ползвам кошчето в една от тоалетните и макар да е малко, си го пълня точно за един ден и съответно изхвръляме всеки ден с другия боклук. Освен това имам система за сгъването на употребените памперси така че стават на много малки топчици (засега малки  smile ). Така че аз също мисля че нямаш нужда от кош, поне аз не съм любител на многото вещи.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: септември 05, 2009, 10:55:00 »

По повод памперсите вижте какво готино нещо открих.Има и филмче
http://www.bimbomarket.it/contenitore-sangenic-hygiene-plus-P16146.htm
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: септември 05, 2009, 12:19:19 »

Това нещо е много полезно ама за място където има многобебета, само за едно май няма смисъл, и азси го хвърлям всяка вечер боклука и не ми пречи smile
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: септември 05, 2009, 15:25:56 »

Значи и аз така мисля. Никакъв специален кош за памперси. И без това матиас хвърля боклука всяка сутрин то толкова пък няма да замиришат памперсите ако ги затварям в индивидъални тирбички. Мерси за бързите отговори момичета.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #223 -: септември 05, 2009, 16:22:43 »

Аз използвам точно такъв кош като от линка на kali_gali. Не мисля, че е случайно изобретение и направо се родих след като започнах да го използвам. Получих го като подарък след като се регистрирах в клуба на Памперс и като видях колко е голям се хванах за главата  girl_impossible. Казах , че не го искам и ще го подаря на някого. Да, ама след като се наложи да изхвърляме боклука по няколко пъти на ден или да събирам торби с боклук, чакащи да бъдат изхвърлени (което също заема място!), реших да го изпробвам. На мен ми върши страхотна работа, вие очевидно също сте намерили решение на проблема, но никоя от вас не го е използвала, за да казвате, че е излишна вещ. Друг е момент е, че на кърмачетата пампитата не мираш (много) и не е толкова страшно, ако не се изхвърлят веднага, но когато преминат на нормална храна съм чувала, че започват да си мираш както на възрастен човек. Ако е вярно...  Oh my ...

Единствения проблем на тия кошове е че, торбите са за тях са много скъпи.

Gery, ако се регистрираш в клуба на Памперс, получаваш такъв кош и то пълен с разни дребни работи като подарък. Можеш да си избереш и вариант без кош, тогава не знам какво получаваш обаче. Трябва да се регистрираш и да си вземеш подаръка преди да си родила, това е условието.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: септември 05, 2009, 17:23:00 »

Клара Фина , аз точно за такъв кош мислех да копувам. И точно заради специалните торбички се размислих.Щото той дефакто коша е без пари ама с тез торбички става по-скъпо естествено. Аз съм регистрирана в памперс в страницата им в Интернет ама никъде не са ме питали за подарък. Я ако имаш вфеме ми драсни на лични как става номера.

Ние днес купихме кенгуро та да видим нашия юнак дали ще го хареса или не.

Допълненение: аз сега намерих тази оферта от бейбипрофсен и съм си взела такава кутия амане дадиха кош та сега ще се регистрирам пак та да видим.
« Последна редакция: септември 05, 2009, 17:31:13 от Gery79 » Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: