Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:37:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 156487 пъти)

LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: юни 17, 2009, 09:18:15 »

LOSHKA, съчувствам ти за кофти емоциите. И моята рокля не се получи такава, каквато исках и на първа проба, когато го забелязах, нямаше как да се коригира, защото означаваше да се шие нова рокля (а аз хич не обичам да влизам в конфликти и макар че помрънках малко, не посмях да настоя за нова рокля). Но пък в крайна сметка направих някои други корекции, така че това, което бяха измайсторили да ми харесва (макар и да не беше роклята, която си представях) и да не ме дразни.
По принцип, модела, така както си се снимала, на мен ми допада и ако наистина няма как да се коригира толкова колкото ти се иска, може да помислиш за някакви допълнения, които поне малко да смекчат грешката. Но ако никак не ти допада и имаш време до сватбата, по-добре настоявай да се смени всичко, което трябва да се смени. Най-важното е да ти е удобна и да се харесваш достатъчно, за да не си провалиш сватбения ден.
Благодаря ти!Лошото е, че ми се набива тази широка част на ханша.....и никакви допълнения не ми хрумват.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: юни 17, 2009, 09:20:55 »

Благодаря ти!Лошото е, че ми се набива тази широка част на ханша.....и никакви допълнения не ми хрумват.

в такъв случай да изработят наново горната част на роклята (всъщност само дантелената част трябва да сменят според мен). Много работа е, но ако наистина не е това, за което сте се разбрали би трябвало да го коригират. Стискам палци да се окажат разбрани и сговорчиви хората в ателието.
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юни 17, 2009, 10:07:38 »

Момичета, няма да повярвате какво ми с случи вчера  yahoo yahoo Намерих "моята" рокля  danceg danceg  Yes yahoo  Направо още съм в шок  Eeager  Качвам я в галерията, но снимката е доста лошичка - на телефон правена, никой не е очаквал, та да носим фото  pardon А и ми е малко дълга и 2 номера голяма, но общо взето идеята се вижда  yahoo
« Последна редакция: юни 17, 2009, 10:11:55 от vesince » Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: юни 17, 2009, 10:27:32 »

в такъв случай да изработят наново горната част на роклята (всъщност само дантелената част трябва да сменят според мен). Много работа е, но ако наистина не е това, за което сте се разбрали би трябвало да го коригират. Стискам палци да се окажат разбрани и сговорчиви хората в ателието.
Днес се разбрахме пак да ходя...дано да може нещо да се спаси!Безплатно нова горна част едва ли ще ми ушият, но пък ако няма начин да изглежда добре ще си платя пак!
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юни 17, 2009, 10:33:49 »

LOSHKA стискаме палци, дано всичко мине по-добре, отколкото очакваш и да оправят нещата  girl_wink
И аз се присъединявам. good
Веси, честито. Роклята е много нежна и май е доста дълга, така като гледам. Стои много приказно, с много дантела. Честито. Bravo
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: юни 17, 2009, 10:42:19 »

Дългичка е, но доколкото разбрах тук ги шият за хора 1,70 високи, пък аз с моите 1,64  funnytooth лилипут  sarcastic Нооо, всички мерки са взети и ще се коригира.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: юни 17, 2009, 15:08:04 »

Момичета, няма да повярвате какво ми с случи вчера  yahoo yahoo Намерих "моята" рокля  danceg danceg  Yes yahoo  Направо още съм в шок  Eeager  Качвам я в галерията, но снимката е доста лошичка - на телефон правена, никой не е очаквал, та да носим фото  pardon А и ми е малко дълга и 2 номера голяма, но общо взето идеята се вижда  yahoo
Снимката както е "доста лошичка, не само се вижда идеята, ами се вижда и една СТРАХОТНА рокля!!!!
Поздравления за избора!!!!!!!!!
Лошка, стискам ти палци- дано се разреши проблема и получиш това, което искаш!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юни 17, 2009, 16:01:25 »

Дългичка е, но доколкото разбрах тук ги шият за хора 1,70 високи, пък аз с моите 1,64  funnytooth лилипут  sarcastic Нооо, всички мерки са взети и ще се коригира.
Роклята е страхотна, поздравления  Bravo
Аз съм по-голям - малък лилипут от теб 1.59  sarcastic
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: юни 17, 2009, 19:47:19 »

LOSHKA, моят съвет, като човек общувал си с шивачки е, да не се примиряваш с нещо, което не е твоята рокля! Не мога да разбера точно какъв е бил твоят замисъл, на снимката се вижда една недобре скроена горна част, която стои все едно бюстът ти виси и стандартната за ниската талия долна част, която даже не са се опитали да съобразят с твоите изисквания. Ако трябва да доплащаш, за каквото и да е за да си свършат работата, просто заяви, че си искаш капарото, отиваш другаде и се снабдяваш с нещо готово, което също не е твоята мечта, но поне никой не се е изгаврил с теб. При мен не се наложи въобще да говорим за пари, след като споменах, че няма да им умра без роклята и много бързо се задействаха. Извинявам се за острия тон, но това бюстие не е човешко да го предлагаш на булка и да й обясняваш, че е добре. Иначе надолу ти стои добре, за кройка, която не харесвам по принцип  pardon. Но моят съвет е да настояваш да се направи твоята кройка, защото и според мен ще е много по-подходяща по-тънка долна лента.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: юни 17, 2009, 21:20:29 »

LOSHKA, сигурно си го споменала някъде, но не го видя, та да попитам къде ти я шият роклята?

Иначе и аз подкрепям момичетата, че ти си плащаш за качество, а не ей така да се отбие номера. beating
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: юни 20, 2009, 08:34:23 »

Как да не стискаме палци. Ще чакаме да се прибереш с най-красивата за теб рокля, роклята за която си мечтала, която си сънувала и която ще те накара да се просълзиш от щастие, че си я открила. Стискаме палци  give_rose
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: юни 22, 2009, 09:41:13 »

Да, харесах, но е доста над сумата, която бих дала. Много съм доволна от m tyler botique и ужасно разочарована от areti - на второто място дантелите са абсолютно същите като в Асеновград, стърчат корди от тях, роклите са стеснявани и ползвани по ревюта, подплънките са пришивани на ръка и изобщо... не е това, което очаквах. Роклята, която харесах от интернет, е на Деметриос - аз си мислех, че ще видя нещо много класно, което все пак като го видиш, и да си кажеш - ееееее, ами то затова струва толкова - нищо подобно! Ето линк към роклята на Деметриос http://www.demetriosbride.com/us/index.php?page=collection_hottest&styleID=2055

А, и не дават да се снима!

Иначе в M Tyler - нямам думи, всичко беше прекрасно. Роклята, която най-много ми хареса, беше ето тази& http://www.anjolique.com/ourcollection/largeview.aspx?id=393&page=4&section=Bridal
само че там беше в цвят пепел от рози - същата рокля в този цвят е и на корицата на списание Булка. Айде, ето и за нея линк http://www.spisaniebulka.com/

И на двете места имаха рокли от стари колекции на по-ниски цени, но от тях нищо не харесах.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #402 -: юни 22, 2009, 10:23:42 »

Поля,роклята изглеждаааааа уаууууу Bravo  good  Yes   yahoo невероятна е.за инфо-колко е цената?  crazy
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юни 22, 2009, 11:11:06 »

Роклята на Деметриос е с цена 1025 евро, като ми казаха, че за стари модели - каквато е тя, правят отстъпки, и то значителни - от порядъка на 300 евро. Роклята на Anjolique от M tyler струва 2000 лева.
Активен
redreny
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #404 -: юни 22, 2009, 11:25:27 »

Момичета,

взех си роклята в неделя. Много съм доволна. Поръчах я от Александра Асеновград.
Налегнаха ме обаче едни притеснения. Тъй като е горната част е бюстие и се чудя дали няма да ми се свлича, въпреки че ми е ушита доста пристегната. Чудя се дали да си пришия презрамки, които да се връзват зад варата и да мога да ги скривам в бюстието. Но не знам дали няма да стои кофти с тези презрамки. Моля ви кажете мнението си.

Благодаря ви предварително.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: