Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:45:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 156504 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #375 -: юни 16, 2009, 13:03:05 »

И според  мен роклята е страшно изискана и стилна и ще си страхотна булка в нея! Не знам какви са тия щуротии за вечерна рокля, но важното е роклята да харесва на теб и ти да се чувстваш неотразима в нея!!!

Муцито, какво стана с твоята рокла? Намери ли си?

Моникабири, аз не търся рокля още. Много е рано за мен! Но съм се насочила към две места и едно резервно.
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 16, 2009, 13:25:51 »

Добре, аз не мога да разбера - нали в повечето магазини, където шият сватбени рокли, правят и абитуриентски  scratch one-s head ?! И то моделите са същите доста често, но сменят цвета. Тогава как се определя една рокля като сватбена или вечерна?  pardon  За изискана вечер можеш да подбереш в зависимост от случая всякаква рокля! Сватбената дори може да е с дължина до коляното! Не виждам никакъв проблем! Стига да стои добре ...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 16, 2009, 14:08:26 »

vesince присъединявам се към казаното от момичетата до тук. Масово даже момичетат си взимат такъв тип рокля за сватбения ден. По  салоните дори започват да отбелязват, че изчистените модели  стават все по-предпочитани от булките. Принцеските рокли сега са по-намода при абитюрентите (даже май и те вече не ги искат). Можеш да се съобразиш единствено със твоите собствени желания. Това е твоя ден, твоята рокля, която ти ще носиш.   give_rose горе главата и без колебание можеш да си вземеш същата рокля, защото е невероятно красива, а и имаш огрооооооооомен плюс, че си слабичка. Успех!
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 16, 2009, 20:04:56 »

и аз подкрепям всички останали Веси затова че роклята ти е супер. И аз не харесвам тип принцеса и аз ката обяснявах че искам подобен силует и мойте уши чуха че не отивам на коктейл но аз такава искам. beating и аз съм слаба и смятам да подчертая силуета си така че  браво на избора ти Bravo
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юни 16, 2009, 20:51:50 »

От вашите приказки момичет взех 1е се наплаших.Направо се чудя на теси продавачки/шивачки що все искат да ти променят моедла на роклята която си си харесала и все дават разни глупави идеи.Аз пък по принцип искма да съм с тип принцеска,но защото си мечетая от малка за такава рокля ,а този модел ми стои прекрасно в сравнение с тези по тялото които са.И все ме убеждават що не си направиш такава и такава и ме разубеждават  sad.Ама трябва да си държим на нашето си желание и да си намерим място където ще ни ушият мечетаната рокля  give_rose Стискам ви палци да си намерито това което искате  good
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 16, 2009, 21:30:19 »

:'(Направо ми се реве.....отивам днес на проба...тя роклята почти готова...но не такава каквато очаквах...сега ще й правят корекции като те са ограничени...роклята е ушита и не позволява кой знае какви отклонения...
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 16, 2009, 21:37:05 »

Какво са объркали shok силуета ли, че аз от това най-много се притеснявам angry
ако е от булчински бутик питай дали може да си вземеш друга,а тази твоята да я продават (казвали са ми това от там кадето ще ми шият моята рокля)
Активен
LOSHKA
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юни 16, 2009, 21:40:46 »

Ами две неща не са така както очаквах....в горната чст на деколтето има плътна част.....и е по-широка и съвсем неподходяща за мен...това ок може да се промени.....после има прозрачна част...и около ханша друга плътна част която е три пъти по-широка от очакването...и ми е супер странна......а там може да е съвсем малка корекцията..... cray
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 16, 2009, 21:53:39 »

Ами две неща не са така както очаквах....в горната чст на деколтето има плътна част.....и е по-широка и съвсем неподходяща за мен...това ок може да се промени.....после има прозрачна част...и около ханша друга плътна част която е три пъти по-широка от очакването...и ми е супер странна......а там може да е съвсем малка корекцията..... cray

Мила като ти е широчка не може ли да се стесни?
защото ако е обратно е тогава вече    diablo
аз мисля че трябва да поговориш с тези шивачки, не може да си купиш рокля която не са я ушили както трябва  Oh my ...
Активен
LOSHKA
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юни 16, 2009, 21:56:07 »

Мисля, че не може....така се притесних..имам снимки и сега ги гледам и се чудя...освен утре да се обадя пак...и да питам sad((((
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юни 16, 2009, 22:06:18 »

Лелееееееееееееееее, колко добре те разбирам само ако знаеш!!!!!!!!!
Казвай им на тея да ти я направят такава, каквато сте се разбрали да бъде! diablo diablo
Не знам, аз като си взех роклята(тук имаш късмет, че си ходила на проба, при мен нямаше как да стане) беше хубава, хареса ми, но не беше това, което исках.... и я върнах, набиваха ми се на очи точно тея неща. Това в крайна сметка си е нашия ден, защо трябва да правим компромиси с това точно, което ние искаме?! Ох, яд ме е така много. Щом поръчваш нещо-да ти го направят както трябва, ако искат да се "пробват" да сменят нещо, да си измислят нов модел и да си го продават!
Не се натъжавай, мила, ДА СИ СВЪРшАТ РАБОТАТА, бе егати angry angry
И тук да отговоря на Амелия- мила аз няма какво да я търся, просто си чакам да ми я ушият наново- това, което аз искам, а не това, което те са решили!!!!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юни 16, 2009, 22:44:06 »

Аз сега ще си кажа моето мнение какво е. Модела на роклята мнооого ми харесва и ти седи перфектно. Според мен отзад ти се вижда по-добре, защото е прозрачна част и после вече си става по-плътна, а отпред има редуване- плътно, прозрачно, плътно. Ако модела на роклята е бил такъв, а ти си искала такъв вид деколте, после прозрачна част и после плътна, значи ти е направена по твое желание и не трябва да се шашкаш сега и да се тормозиш. А ако направят долната част(т.е. тая дето е на дупето по-тясна, тогава пък прозрачната ще слезе много надолу... и не мисля, че ще е хубаво, но роклята ти седи наистина много добре girl_wink
Активен
LOSHKA
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юни 16, 2009, 22:51:38 »

Благодаря ти за подкрепата!роклята си я измислих аз....но с идеята долната лента да е по-тясна..после плата да е леко по ханша и после да се разширява.......дали може да се скъси някак отдолната част или не може....или ще се скъси роклята...или ще се развали визията отзад....., към дантелата може съвсем малко да се отвори....
« Последна редакция: юни 16, 2009, 22:54:20 от LOSHKA » Активен
LOSHKA
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 17, 2009, 08:29:05 »

Лошото е че там има само макс.1см дантела и е срязана.......т.е. трябва цяла нова част......което никой няма да ми направи diablo
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юни 17, 2009, 09:15:16 »

LOSHKA, съчувствам ти за кофти емоциите. И моята рокля не се получи такава, каквато исках и на първа проба, когато го забелязах, нямаше как да се коригира, защото означаваше да се шие нова рокля (а аз хич не обичам да влизам в конфликти и макар че помрънках малко, не посмях да настоя за нова рокля). Но пък в крайна сметка направих някои други корекции, така че това, което бяха измайсторили да ми харесва (макар и да не беше роклята, която си представях) и да не ме дразни.
По принцип, модела, така както си се снимала, на мен ми допада и ако наистина няма как да се коригира толкова колкото ти се иска, може да помислиш за някакви допълнения, които поне малко да смекчат грешката. Но ако никак не ти допада и имаш време до сватбата, по-добре настоявай да се смени всичко, което трябва да се смени. Най-важното е да ти е удобна и да се харесваш достатъчно, за да не си провалиш сватбения ден.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: