Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:08:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155575 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 27, 2009, 12:28:58 »

Ботевинка и на мен ми харесва рокличката, но важното е ти как се чустваш в нея.

Ани_чка_п според мен дори и една широка панделка да сложиш бяла или цветна, ще седи добре.Просто шева който свързва полата с горната част е доста видим и е най-добре да бъде скрит  good Това е лично мнение.
А ако презрамката е с дантела(че не виждам добре как е) може и колана да е от същата дантела по-широк.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #256 -: май 27, 2009, 13:15:33 »

Ботевинка, роклята е супер сладка и ти стои страхотно! Имаш много тънка талия и с големия бюст става супер  Bravo Честно казано рядко има рокля, която на жената да стои като на манекена, но твоята е направо върха! Много ми хареса!  Bravo

За цвета - ми аз такава исках да е моята  blush пък ти си се тръшнала да страдаш! Сестра ми пък я иска за шаферска  ROFL Абе, от нашето семейство всички искаме да сме н твое място! много ти  яхаресваме! Само жалко за раекцията на мъжа ти, ама ако я изгладиш и се пофръцкаш с нея, сложиш някой аксесоар и отидеш със сияеща усмивка при него, знаеш ли как ще ти я хареса!  Wink Хммм! Използвай женските хитринки girl_wink  Ashamed

Иначе остана само да я изгладиш, да се огледаш и вече да прецениш има ли нужда от колекции, защото на мен фустата ми се вижда прекалено дълга, но това е за 2 мин. работа.  good
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 27, 2009, 13:49:47 »

Еми тя Магито ме е изпреварила вече! Това имах предвид, на ханша не виждам какво му има pardon
ботевинка, не знам. За мен роклята не е грозна, не ми харесва само цветето, което е по средата.
Обаче знам, когато аз се настроя за едно и дойде друго какво става. Ако не се чувстваш комфортно с нея или наистина смяташ, че ще има неодобрение в погледа на половинката, по-добре да ти я оправят. Не знам аз така бих направила може би. За 2 седмици ако се понапънат ще я направят и ще си я получиш. Мисля, че shipping-a e 2-3 дни до САщ.
« Последна редакция: май 27, 2009, 13:57:51 от mucito » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #258 -: май 27, 2009, 18:55:26 »

Какви са тия глупости???? Ми моята беше от тафта за бала. Няма нищо подобно!

Не знам дали тук е темата,в която трябва да го напиша, Та днес видях калъф тъмно сив, плътен за 1.70лв в любимите ми магазинчета. Но не знам те стандартни големини ли са или има различни размери?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 27, 2009, 20:04:59 »

Абе и аз така си мислех, ама реших да питам. А иначе мисля, че калъфите са стандартни. Поне тези, които ги продават по магазините. Или поне аз не съм виждала нещо друго. А имам 4 калъфа. Понеже доста пътувам и са ми необходими. Принципно са за костюми, като панталона или полата се закача на закачалка и сакото отгоре.
Активен
botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 27, 2009, 20:47:17 »

Благодаря ви момичета  give_rose
Още не съм решила какво да правя...почти е изключено да намеря нещо, по булченските бутици се чака седмици само за да те приемата и около 6 месеца, за да ти ушият роклята ( става въпрос за САЩ). Другия вариант е он-лайн поръчка, но там пак нищо не ми гарантира, че това което виждам на снимката отговаря на реалността, да не говорил за проблема с размерите- стандартните неща обикновено са ми широки в талията и тесни в бюста  girl_impossible.
Ще мисля нещо...тази рокля поне ми става като размери. Ще се мъча да я гладя някакси, дано не се съсипе, тук не знам дали има къде да я дам. Ще се моля ципа да не се счупи точно като я обличам за церемонията, защото едвам работи. Цветето по средата на талията е обърккано, не трябваше да е там, но няма как да го преместя, защото полата е захваната с него- ще останат дупки и т.н. И така....ще се мъча с тази рокля сигурно, младоженеца не знам как ще го обличаме, какво ще му търсим в този смотан цвят. Изобщо пълна пародия, ама както и да е. Дано брачния ни живот е по-успешен и спокоен от подготовката за сватбата  cray .
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 27, 2009, 22:39:23 »

botevinka, моята рокля беше сива и точно защото бе нестандартна много се кареса на гостите таска че смело на пред никой не е казал че булката трябва да е бяла ..аз съм за интересните и нестандартни неща твоята рокля е точна такава и ти имаш моето бравио за избора... give_rose[/color][/b]
ако сложиш едно интерсно късичко було тип испански воал което да покрива раменете ще си много сладка с тази рокличка и видът ти ще е много завършен
« Последна редакция: май 27, 2009, 22:42:26 от liva82 » Активен
botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 28, 2009, 04:06:06 »

Лива,
Радвам се, че роклята ти харесва и на мен като модел страшно ми допадна. Аз изобщо не държах роклята да е бяла, никога не съм искала да е бяла, любител съм на нестандартното и нетипичното и винаги гледам да съм различна. Поръчах я бяла, защото не исках да лъщи и казаха, че само в бяло могат да ми я напраят от тафта ( за да не блести). Така, че това че цвета не е бял изобщо не ме притеснява, притеснява ме факта, че получавам нещо, което не съм поръчала, което лъщи, а цвета никак не ми харесва  sad. Младоженеца вече беше почти оборудван в бяло, сега трябва да му търсим нещо друго...най- малкото трудно ще намерим нещо за него в този цвят, да не говорим, че той не го харесва.

Въпреки всичко, решихме да запазим роклята и да си вземем 50% отстъпка. Благодаря ви много за подкрепата, мненията и съветите  give_rose
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: май 28, 2009, 07:18:42 »

Ботевинка, за младоженеца може да измислите само някакъв акцент в цвета на рокличката ти girl_wink Например, вратовръзката...Щом толкова не му харесва цвета, макар че не съм сигурна дали знае кой цвят точно му харесва и кой-не, мъжка му работа tease
А за гладенето, щом ще гладиш сама, просто започни на много ниска температура, и задължително през памучна кърпа. Стискам палци всичко да е ок и да ни се покажеш в нея пак, след като я изгладиш good
Аничка, съгласна съм с Магито за шефа - ако има някаква пандела или дантела, ще се прикрие добре smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: май 28, 2009, 09:04:49 »

botevinka и аз мисля като лива, че с един воал направо ще си върха, само че бих заложила на много дълъг, дори влачещ се по земята воал, тъй като роклята е къса и контраста ще е невероятен поне по мое мнение, вече си го представям - роклята, с воала, един разкошен букет и супер сладки обувки на тънък висок ток  danceg Ех размечтах се  girl_wink
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 28, 2009, 10:41:57 »

Значи трябва да пробвам еветнуално да сложим някаква панделка, ние първоначално мислехме да няма шев, цяла да е роклята, но плата е преливащ, отгоре е бял, а надолу отива към екрю. трябва да се снимам, и ще кача снимки, и без това тези са правени на тъмно. Вечер.
anbibian, чак аз се  резмечтах за роклята на Ботевинка, наистина с едно дълго було ще бъде просто страхотна. Bravo
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #266 -: май 28, 2009, 21:39:39 »

Аничка  гърба на роклята ти се е получил много красив. С една панделка  която е обточена със същия тип дантела според мен ще стане супер и ще бъде добра връзка между долната и горната част на роклята

А аз да се похваля най-накрая си снимах роклята . Може да я видите в личните ми снимки . Аз все още си я харесвам smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: май 28, 2009, 21:51:35 »

princessdiki роклята е страхотна, поздравления за избора  Bravo
Активен
trix
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: май 28, 2009, 23:22:10 »

Страхотна рокля, princessdiki!!!  give_rose  Bravo  good  Ще ни покажеш ли и гърба?
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: май 28, 2009, 23:51:48 »

Ботевинка, през много неща си минала обаче. Възхищавам ти се, че имаш сили още. На мене ако половинката ми каже така сигурно ще отменя сватбата insane Аз съм голям истерик по принцип и малко трудно приемам такива неща.
Важното е, че всичко се е оправило и сега си е наред. Роклята е хубава. На мене също ми харесва и ти стои красиво. Има момичета, които като сложат такава рокля и изглеждат или като дървета или като бъчвички. На тебе ти стои добре. Е, вярно, не е това което си искала, но поне се стигна до консенсус.
Една много приятна сватбичка, красив миг и още много много безкрайно хубави моменти ти желая.
Всичко, през което си минала, си е заслужавало. Ще видиш good give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: