Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:24:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155556 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #255 -:
май 27, 2009, 12:28:58 »
Ботевинка и на мен ми харесва рокличката, но важното е ти как се чустваш в нея.
Ани_чка_п според мен дори и една широка панделка да сложиш бяла или цветна, ще седи добре.Просто шева който свързва полата с горната част е доста видим и е най-добре да бъде скрит
Това е лично мнение.
А ако презрамката е с дантела(че не виждам добре как е) може и колана да е от същата дантела по-широк.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #256 -:
май 27, 2009, 13:15:33 »
Ботевинка, роклята е супер сладка и ти стои страхотно! Имаш много тънка талия и с големия бюст става супер
Честно казано рядко има рокля, която на жената да стои като на манекена, но твоята е направо върха! Много ми хареса!
За цвета - ми аз такава исках да е моята
пък ти си се тръшнала да страдаш! Сестра ми пък я иска за шаферска
Абе, от нашето семейство всички искаме да сме н твое място! много ти яхаресваме! Само жалко за раекцията на мъжа ти, ама ако я изгладиш и се пофръцкаш с нея, сложиш някой аксесоар и отидеш със сияеща усмивка при него, знаеш ли как ще ти я хареса!
Хммм! Използвай женските хитринки
Иначе остана само да я изгладиш, да се огледаш и вече да прецениш има ли нужда от колекции, защото на мен фустата ми се вижда прекалено дълга, но това е за 2 мин. работа.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #257 -:
май 27, 2009, 13:49:47 »
Еми тя Магито ме е изпреварила вече! Това имах предвид, на ханша не виждам какво му има
ботевинка, не знам. За мен роклята не е грозна, не ми харесва само цветето, което е по средата.
Обаче знам, когато аз се настроя за едно и дойде друго какво става. Ако не се чувстваш комфортно с нея или наистина смяташ, че ще има неодобрение в погледа на половинката, по-добре да ти я оправят. Не знам аз така бих направила може би. За 2 седмици ако се понапънат ще я направят и ще си я получиш. Мисля, че shipping-a e 2-3 дни до САщ.
«
Последна редакция: май 27, 2009, 13:57:51 от mucito
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #258 -:
май 27, 2009, 18:55:26 »
Какви са тия глупости???? Ми моята беше от тафта за бала. Няма нищо подобно!
Не знам дали тук е темата,в която трябва да го напиша, Та днес видях калъф тъмно сив, плътен за 1.70лв в любимите ми магазинчета. Но не знам те стандартни големини ли са или има различни размери?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #259 -:
май 27, 2009, 20:04:59 »
Абе и аз така си мислех, ама реших да питам. А иначе мисля, че калъфите са стандартни. Поне тези, които ги продават по магазините. Или поне аз не съм виждала нещо друго. А имам 4 калъфа. Понеже доста пътувам и са ми необходими. Принципно са за костюми, като панталона или полата се закача на закачалка и сакото отгоре.
Активен
botevinka
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #260 -:
май 27, 2009, 20:47:17 »
Благодаря ви момичета
Още не съм решила какво да правя...почти е изключено да намеря нещо, по булченските бутици се чака седмици само за да те приемата и около 6 месеца, за да ти ушият роклята ( става въпрос за САЩ). Другия вариант е он-лайн поръчка, но там пак нищо не ми гарантира, че това което виждам на снимката отговаря на реалността, да не говорил за проблема с размерите- стандартните неща обикновено са ми широки в талията и тесни в бюста
.
Ще мисля нещо...тази рокля поне ми става като размери. Ще се мъча да я гладя някакси, дано не се съсипе, тук не знам дали има къде да я дам. Ще се моля ципа да не се счупи точно като я обличам за церемонията, защото едвам работи. Цветето по средата на талията е обърккано, не трябваше да е там, но няма как да го преместя, защото полата е захваната с него- ще останат дупки и т.н. И така....ще се мъча с тази рокля сигурно, младоженеца не знам как ще го обличаме, какво ще му търсим в този смотан цвят. Изобщо пълна пародия, ама както и да е. Дано брачния ни живот е по-успешен и спокоен от подготовката за сватбата
.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #261 -:
май 27, 2009, 22:39:23 »
b
otevinka,
моята рокля беше сива и точно защото бе нестандартна много се кареса на гостите таска че смело на пред никой не е казал че булката трябва да е бяла ..аз съм за интересните и нестандартни неща твоята рокля е точна такава и ти имаш моето бравио за избора...
[/color][/b]
ако сложиш едно интерсно късичко було тип испански воал което да покрива раменете ще си много сладка с тази рокличка и видът ти ще е много завършен
«
Последна редакция: май 27, 2009, 22:42:26 от liva82
»
Активен
botevinka
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #262 -:
май 28, 2009, 04:06:06 »
Лива,
Радвам се, че роклята ти харесва и на мен като модел страшно ми допадна. Аз изобщо не държах роклята да е бяла, никога не съм искала да е бяла, любител съм на нестандартното и нетипичното и винаги гледам да съм различна. Поръчах я бяла, защото не исках да лъщи и казаха, че само в бяло могат да ми я напраят от тафта ( за да не блести). Така, че това че цвета не е бял изобщо не ме притеснява, притеснява ме факта, че получавам нещо, което не съм поръчала, което лъщи, а цвета никак не ми харесва
. Младоженеца вече беше почти оборудван в бяло, сега трябва да му търсим нещо друго...най- малкото трудно ще намерим нещо за него в този цвят, да не говорим, че той не го харесва.
Въпреки всичко, решихме да запазим роклята и да си вземем 50% отстъпка. Благодаря ви много за подкрепата, мненията и съветите
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #263 -:
май 28, 2009, 07:18:42 »
Ботевинка
, за младоженеца може да измислите само някакъв акцент в цвета на рокличката ти
Например, вратовръзката...Щом толкова не му харесва цвета, макар че не съм сигурна дали знае кой цвят точно му харесва и кой-не, мъжка му работа
А за гладенето, щом ще гладиш сама, просто започни на много ниска температура, и задължително през памучна кърпа. Стискам палци всичко да е ок и да ни се покажеш в нея пак, след като я изгладиш
Аничка
, съгласна съм с Магито за шефа - ако има някаква пандела или дантела, ще се прикрие добре
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #264 -:
май 28, 2009, 09:04:49 »
botevinka и аз мисля като лива, че с един воал направо ще си върха, само че бих заложила на много дълъг, дори влачещ се по земята воал, тъй като роклята е къса и контраста ще е невероятен поне по мое мнение, вече си го представям - роклята, с воала, един разкошен букет и супер сладки обувки на тънък висок ток
Ех размечтах се
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
май 28, 2009, 10:41:57 »
Значи трябва да пробвам еветнуално да сложим някаква панделка, ние първоначално мислехме да няма шев, цяла да е роклята, но плата е преливащ, отгоре е бял, а надолу отива към екрю. трябва да се снимам, и ще кача снимки, и без това тези са правени на тъмно. Вечер.
anbibian, чак аз се резмечтах за роклята на Ботевинка, наистина с едно дълго було ще бъде просто страхотна.
Активен
princessdiki
Гост
«
Отговор #266 -:
май 28, 2009, 21:39:39 »
Аничка гърба на роклята ти се е получил много красив. С една панделка която е обточена със същия тип дантела според мен ще стане супер и ще бъде добра връзка между долната и горната част на роклята
А аз да се похваля най-накрая си снимах роклята . Може да я видите в личните ми снимки . Аз все още си я харесвам
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #267 -:
май 28, 2009, 21:51:35 »
princessdiki роклята е страхотна, поздравления за избора
Активен
trix
Новак
«
Отговор #268 -:
май 28, 2009, 23:22:10 »
Страхотна рокля, princessdiki!!!
Ще ни покажеш ли и гърба?
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #269 -:
май 28, 2009, 23:51:48 »
Ботевинка, през много неща си минала обаче. Възхищавам ти се, че имаш сили още. На мене ако половинката ми каже така сигурно ще отменя сватбата
Аз съм голям истерик по принцип и малко трудно приемам такива неща.
Важното е, че всичко се е оправило и сега си е наред. Роклята е хубава. На мене също ми харесва и ти стои красиво. Има момичета, които като сложат такава рокля и изглеждат или като дървета или като бъчвички. На тебе ти стои добре. Е, вярно, не е това което си искала, но поне се стигна до консенсус.
Една много приятна сватбичка, красив миг и още много много безкрайно хубави моменти ти желая.
Всичко, през което си минала, си е заслужавало. Ще видиш
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20