Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:03:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155506 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 25, 2009, 18:42:08 »

много елегантна и стилна рокля. пожелавам ти много хубави изживявания с нея.  yahoo Bravo
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 25, 2009, 19:54:12 »

pebbles аз те видях в твоята темичка, обаче тук на първата снимка си е направо убийствена роклята  Bravo
воал ще имаш ли?
обувките също стоят чудесно на роклята  Bravo
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 25, 2009, 20:11:35 »

pebbles страшна си. Много сладурска рокля и ти стои чудесно  Bravo
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 26, 2009, 08:56:20 »

Благодаря, момичета, и аз се харесах, най-важното е, че е супер удобна и не затруднява движенията на никъде. Ще имам воал сложен под кока, не смятам да го махам
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 26, 2009, 09:27:27 »

пебълс супер е роклята и ти също! на мен ми харесваш повече на втората снимка (защото си усмихната)  give_rose
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 26, 2009, 09:33:30 »

пебълс супер е роклята и ти също! на мен ми харесваш повече на втората снимка (защото си усмихната)  give_rose

Напълно съм съгласна good
Много различно и оригинално решение, супер!
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 26, 2009, 11:38:30 »

Едно въпросче  smile Колко време преди сватбата си купихте рокля . Аз нямам търпение да почвам да меря защото това за мен е най - красивата част от подготовката но до паметната дата има още 4 месеца и май е малко раничко  smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 26, 2009, 11:43:53 »

dezmand, аз мисля, че въобще не ти е рано за тръгване по магазините за рокля. Има в предвид, че ушиването на повечето места отнема около 2 месеца, макар че сега, след като мина лудницата покрай баловете може и малко по-бързико да става. Освен, разбира се ако не намериш нещо готово, което да ти стане, което според мен е доста трудно начинание по принцип  pardon
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 26, 2009, 11:51:19 »

Доста хубави неща чувам за Смолян и мисля да отскочим до там а аз наистина незнам какво искам.До преди 2-3 години си мечтаех за принцесена рокля като в приказките но все повече се убеждавам че май няма да е добра идея smile pleasantry
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 26, 2009, 12:07:13 »

Едно въпросче  smile Колко време преди сватбата си купихте рокля . Аз нямам търпение да почвам да меря защото това за мен е най - красивата част от подготовката но до паметната дата има още 4 месеца и май е малко раничко  smile
Не е раничко, остави си време за всичко, обекаляй, гледай, мери. аз за 2 месеца харесах толкова много и различни неща, но все пак се старая да се придържам към това, което първоначално си бях решила. В началото въобще не исках да меря рокли, имах идея да си взема под наем, а в последствие реших, че искам моя си рокля. Така вече премерих няколко рокли и макар някои да ми бяха теснички и не ги закопчавах напълно, добих представа какво точно искам. Три пъти си сменях решението за ателиетата и сега вече си рахесах едно в центъра на Пловдив.  Ако не си харесаш готова рокля, а ти я шият всяко ателие си казва за колко време ще е готова. На мен са ми казвали от месец и половина по-рано до 5 дни. 

pebbles поздравления. роклята изглежда още по-красива така.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 26, 2009, 12:34:12 »

pebbles, роклята вече е прекрасна, наистина good Ще бъдеш невероятна булка, радвам се че тук има момичета, които искат и имет смелостта да изглеждат малко по-различно.
Благодаря ви за мнението за моята рокля, мен също ме притеснява тази част в ханша, но незнам какво ще решим, мислехме да сложим дантела, но тя е доста твърда.
dezmand, и според мен не е рано, защото е добре да имаш повече време, така може спокойно да разгледаш и да избереш своята рокля.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 26, 2009, 16:45:14 »

pebbles,като от приказка си извадена с тази рокля!
Активен
botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 26, 2009, 17:41:37 »

Пебълс честита ти рокля  girl_wink !

Току-що си получих и моята рокля. За малко да ми изгубят пакета от пощата, побелях просто  angry . Като отворих пакета щях да се спомина  cray ....бях си поръчала бяла рокля, получих жълто-оранжева  shok  Oh my .... На снимката, която ми пратиха ( има я в галерията) изглеждаше бледо жълта, но без да ги питам ми казаха, че цвета е какъвто трябва, но на снимкта изглежда така заради светлината. реших, че са я снимали на залез или на изгрев слънце и затова бялата ми рокля изглежда оранжева  nea . И като отворих пакета щях да се задавя  NO тя си е чисто жълто-оранжева. При това изрично ми обещаха да ползват тафта, а не сатен, защото не исках да лъщи...е да ама не- сатенена е роклята  tease .като за капак са сложили един цип, който едва работи и в мъките си да го закопчая се сдобих с мазол на пръста. В началото пророних няколко сълзи, ама сега чак смешно ми стана. Едно е сигурно луди ще ги направя  diablo . Поне ми лепна като размери...и аз не знам с какво да се успокоявам вече  girl_impossible .
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 26, 2009, 17:52:59 »

Момичета, благодаря ви give_rose Аз все още "свиквам с нея"....
pebbles, много ми харесва роклята и най-вече ти седи прекрасно просто!
ani_4ka_p , според мен на кръста й липсва нещо, не на ханша. Обаче искам да ти кажа, че и на теб ти стои много добре!
botevinka ,на теб миличка незнам какво да ти кажа cray. Дорева ми се и на мен, аз ревах, че нямам цип, ти че цвета е друг... Побъркай ги тея diablo diablo , че се ядосах и аз много сега.....
а розата сложили ли са я където трябва поне?
На снимката на мен ми се вижда шампанско цвета...
Оф, много гадно така! Ще ти върнат ли парите, какво сега?

« Последна редакция: май 26, 2009, 17:58:23 от mucito » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #239 -: май 26, 2009, 17:53:05 »

Оле, много съжалявам, че така се е получило!
Имаш ли време да я върнеш, да шиеш друга...нещо да направиш? Или си решила да си я носиш каквато е?
Важно е какво искаш ти и каква е мечтата ти, но по мое мнение рокличката ще е по-сладка така, отколкото бяла. Аз и оригинала го виждам в бледо бежово или нещо такова, не ми изглежда бял. Роклето е толкова сладко, че всякакъв цвят му отива! Ако изглеждаш добре в нея, изобщо не се коси, че не е бяла!!!

П-С. Дай снимки да я видим.

Сега гледах снимката, която ти е в галерията. Роклята не ми изглежда от сатен. Все пак има милиони видове тафти, може и да е някакъв вид тафта. Ама това не ми прилича изобщо на сатен. Може и да бъркам, де.
« Последна редакция: май 26, 2009, 17:55:10 от Amelia » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: