Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:35:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155384 пъти)

botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: май 18, 2009, 19:24:21 »

Здравейте момичета,
Както бях писала по-рано, поръчах си ето тази рокля да ми я шият http://www.blogcdn.com/www.aisledash.com/media/2008/07/1alanh.jpg . Днес ми пратиха снимки как се е получила, като цяло изглежда добре, но са сложили едното цвете ( най-долното) точно по средата и ми изглежда супер смешно. Дано поне да ми е точна като размер  Girl_hide . Има някакъв проблем с галерията и не мога да кача сним ки за да видите как са я ушили....след около 5 дена трябва да я получа и ще ви пусна снимки  good , стискайте палци да ми стане и всичко да е наред.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: май 19, 2009, 07:35:30 »

Amelia, мерси , ших я в Асеновград, в темичката за Асеновград бях писала къде, много съм доволна  smile
cinderella, и на теб мерси, твоята също е прелестна, явно сме от тези които обичаме рокли тип принцеси smile
а незнам другите защо не могат да видят снимките, аз ги виждам в галерията ми  huhhuh.gif
Активен
HaT
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: май 19, 2009, 10:05:59 »

Аз я виждам smile Много е красива и аз харесвам точно такива рокли. А само да попитам тази с розичките друга ли е, че нещо май са различни рокли  huhhuh.gif Честито cvety_p, супер е  Bravo
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: май 19, 2009, 10:08:25 »

благодаря нат, радвам се че роклята ми се харесва  give_rose тази с розите е друга , нея само я мерих ( общо роклите които съм мерила са само 3)  Girl_hide
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: май 19, 2009, 15:20:38 »

Аз днес ходих на проба danceg. Имам снимки, но не мога да ги намаля на този компютър да ги кача в темата, а галериите нещо са напълно прецакани в момента и не мога и там girl_impossible. На снимка не е нещо особено, то още и няма на роклята чара, защото трябва да е с  голяямо деколте, пък те хората не посмели да го отрежат преди да го облека и разни други неща, но имам всички шансове да стане яка рокля Yes. Взех си було, на рокличката на малката ми шаферка трябва да се сложи само една панделка на кръста. Тя е станала страхотно сладка, дори и моята да не е хубава всичко прощавам щом Мими - Бими ще има супер рокличка chee. Вече се усмихвам girl_wink
Активен
marianna
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #170 -: май 19, 2009, 21:16:33 »

момичета роклите са ви невероятни гледам че много хвалите тази Ели май и аз ще отида да видя как е при нея някой знае ли дали работи и в събота и тя е дизайнерката на Милена нали
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: май 21, 2009, 06:39:12 »

Момичета, аз в понеделник бях на първа проба за роклята, то каква първа проба роклята си беше готова, имаше нужда само от някои корекции. Утре ще ходя да си взема  danceg Много съм доволна, толкова бързо ми я ушиха, че чак не вярвам. Е ще изчакам до утре да видя крайния резултат. Стискайте палци всичко да е наред  yahoo
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: май 21, 2009, 08:23:37 »

cvety_p, те са доста рокли в галерията и всички са супер. За коя точно обаче става въпрос?
pebbles, чакаме снимкииии  yahoo
КАми, всичко ще е наред сигурна съм!  smile

Аз най-накрая поръчах моята рокля. Миналата събота дизайнерката ми взе мерки, харесахме и дантела - много нежна, направо ми останаха очите. Оставих й снимките на роклята. И сега...чакам до към 5.06. трябва да отида на проба! Разбрахме се до 20.06. да е готова!
Стискайте палци всичко да е ОК! smile
« Последна редакция: май 21, 2009, 12:50:58 от Sunny_girl » Активен
ellliton
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #173 -: май 21, 2009, 14:45:24 »

това е роклята ми

* eli2.jpeg (22.72 KB, 512x565 - видяно 318 пъти.)
Активен
ellliton
Новак
*

« Отговор #174 -: май 21, 2009, 14:46:46 »

И гърбът lol

* eli1.jpeg (22.01 KB, 512x564 - видяно 273 пъти.)
Активен
ellliton
Новак
*

« Отговор #175 -: май 21, 2009, 14:54:31 »

Благодаря ти,не съм се снимала с нея нарочно...че ще си я гледам непрекъснато и ще ми омръзне
 smile и ще си я взема преди сватбата чак август месец.
Активен
botevinka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: май 21, 2009, 22:40:02 »

Здравейте момичета,
Най-накрая оправиха галерията и успях да кача снимка на моята рокля  girl_wink . Ето го оригинала http://www.blogcdn.com/www.aisledash.com/media/2008/07/1alanh.jpg а в галерията е готовата рокля. Чакам да пристигне в петък. Единствено ме притеснява, че най-долното цвете са го зашили точно по средата и стои малко нелепо, но ми казаха, че лесно може да се коригира. Цвета също не отговаря на истината, заради снимката, би трябвало да е слонова кост. Харесва ми как са я докарали на вид, силно се надавам и като размери да ми е добре  smile , доста бързо я ушиха, до тук съм много доволна, надявам се и като дойде и я видя на живо и я пробвам да съм в същото сустояние на духа  good .
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: май 21, 2009, 22:58:30 »

Рокличката изглежда сладка и добре ушита - дано и на живо да е така! А цветето сигурно е зашито ръчно и се разшива и просто се премества. Няма да е проблем good. Сигурно на теб ще е страхотна Curtsey
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #178 -: май 21, 2009, 23:55:08 »

Рокличката  е станала страхотна! на снимката е абсолютен бонбон! Дано да няма проблем с цветето, защото то лесно ще се премести, но има набор там и плата се вдиг анагоре... ама и аз го обясних...

аз имам спомен, че в Милена си я ши. Така ли е или се бъркам нещо?
Активен
botevinka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: май 22, 2009, 00:05:36 »

Благодаря ви момичета  give_rose

Амелиа, станало е някакво объркване. Аз съм в САЩ и не знам коя е Милена, а роклята си я поръчах по интернет от ето този сайт http://www.mydreamdresses.com/index.html . Много съм доволна от обслужването, дано качеството на ушиването и материалите са на същото ниво  good . Ще докладвам скоро, дано я получа до утре  smile .

Иначе и аз се притеснявам малко за преместването на цветето, но в краен случай ще го оставя така. Решила съм за нищо да не се ядосвам този път ( балът ми беше абсолютен кошмар и ревах почти през цялото време) , така че няма да се оставям на едно цвете да ми разваля настроението  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: