Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:39:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част  (Прочетена 176307 пъти)

valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 27, 2009, 21:55:56 »

Правих тест и е положителен! Не смея да се радвам и ви моля на този етап да не ми честитите защото всичко не ми се връзва подредено по дати. Утре съм при докторката и ще я разпитам.
Та вече утре ще кажа има ли повод за радост  blum  crazy
Чакаме утре добри новини...

Радвам се, че се инвитрото навлезе и този форум.Вярно, дай Боже да не се стига до там, но определено ще е от полза за двойки опитващи отдавна.

gostenka_82 , ще ми споделиш ли на лични колко струва инвитро процедурата и хормоните, ще съм ти благодарна.
Аз пък искам да попитам относно цветната снимка.Едни казват, че много боли( по-добре било с пълна упойка), други казват, че не е болка за умиране...Вярно ли е, че не трябва да се яде и пие нищо 6 часа преди снимкита и трябвало да се пият някакви обезболяващи..С 2 думи една приятелка мина през това и каза да не се притеснявам нищо страшно няма, ама аз като съм се разровила в гугъл и чета какво ли не... crazy
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 28, 2009, 07:38:45 »

valka27   две мои приятелки си правиха и ги беше страх точно заради четенето по форуми и из интернет,но казаха,че не било толкова страшно.Очите на страха са големи,а за мен пълната упойка не е шага работа и трябва да се ползва само при сложни операции.Аз съм била 2-3 пъти под пълна упойка и мога да ти кажа,че излизането от нея ще ти е по-гадно от цветната снимка.Пък и ние жените щом сме създадени така,че да изтърпим болката от раждането такава дреболия не би трябвало да ни плаши :girl_wink:Така че моят съвет е да спреш да четеш и да слушаш лекарите! good
Gergancheto и аз чакам с нетърпение да видим какво ще ти каже лекарят.Само ще ти кажам,че и при мен стана без да повярвам,а и моята овулация е късна и при приемането на медикаменти май нещата стават съвсем объркани(не съм приемала,ама от това,което чета pardon).Така че дано да се почувстваш днес така,както аз преди 5-6 месеца give_rose
За инвитрото също смятам,че няма нищо страшно и имам приятелки,които са правили.Кофтито е,че и там не става от раз,а надеждата и отделените средства като че ли са още по-големи,но пък поне пробваш от всичко.Аз честно казано подкрепям всички методи щом се касае за такова хубаво нещо!
А някоя от вас пробва ли с акопонктура?Знам за няколко случая,при които това е помогнало,но трябва да се прави от професионалист(китайците са за предпочитане) и да не се приемат никакви медикаменти в периода на терапията.
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 28, 2009, 07:52:42 »

Gergancheto,стискам ти палци.   good

При нас резултатите са много по-добри от предния път.  yahoo Да си призная много се бяхме притеснили. Кзаха, че вероятно стреса се  е отразил при 1-те. С малко витамини нещата ще се подобрят още.Пък и цигарите си оказват голямо влияние, за това вече не пуши. Тази седмица чакам да ми дойде и продължаваме после пак с опитите.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 28, 2009, 08:18:05 »

Gergancheto, аз нищо още няма да казвам, само ще ти подаря едно цвете за добро утро.  give_rose

elinora, поздравления за добрите новини, дано следващата седмица да станат още по-хубави, по-следващата още и така все напред. Bravo
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 28, 2009, 09:25:37 »

Благодаря момичета, прегледа ми е късно следобяд.
Искам само да кажа в дати как стоят нещата, запоследно ми дойде на 9-ти април и около 6 май го чаках цикъла, точно тогава решихме че спираме да се пазим. Десет дни по късно докторката каза :"ще ти дойде, пий оргаметрил 5 дни", вече десет дни след като го спрях цикъл няма  pleasantry  Обаче овулацията трябва да ми е след 28мия ден, ако наистина има бебче  crazy Пък съм чувала за късна ову, ама чак пък толкова късна  crazy
Та следобяд ще видим какво ще каже докторката  cray Много ме е страх, страх ме е даже да се зарадвам, а ми иде да изкрещя от щастие.
Та разбирате ли че по дати хич не ми се връза да има бременност  crazy Плюс това - липса на каквито и да било симптоми, ама нищичко, нито гърдите, нито корема, нито каквото и да било  nea
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 28, 2009, 09:30:06 »

Гери, наистина звучи странно, но каквото такова, само спокойствие. Все пак нали беше писала, че си с нередовен цикъл, а последният ти е бил доста отдавна. Аз съм чувала за много странни случаи, животът е пълен с изненади. Каквото дойде, горе главата, ние сме с теб. smile
« Последна редакция: май 28, 2009, 09:32:50 от Scarlett » Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 28, 2009, 12:31:24 »

Gergancheto , :good_luck:Дано да чуеш добри вести следобед!Понякога нещата се случват без да ги усетиш.Свикнали сме да се услушваме и за най-малкия и незначителен симптом,а то често хубавите новини ни изненадват.Спокойно и, както е казала Scarlett горе главата!
« Последна редакция: май 28, 2009, 12:34:23 от Ani » Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 28, 2009, 15:42:43 »

герганче, стискам палци;

елинорче, до колкото знам, ако не е тежка олигозооспермия или необструктивна азоспермия, всички други проблеми при мъжете са податливи на лек; особено важно е НИКАКВИ цигари и МИНИМУМ алкохол;

п.п. каква ви беше диягнодата от СГ? може и на лични
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 28, 2009, 17:39:22 »

Eто ме след прегледа. Бебче има макар да е само на две седмици. Докторката каза да не се радвам много, защото първите седмици са рискови и т.н. Следващия преглед ми е на 1ви юни  pleasantry
Та за сега се махам от това клубче колкото и объркано да е всичко, но няма да бързам да се записвам в бъдещите мами. Пък каквото стане това, каквото е писано  give_rose Аз благодаря от сърце за подкрепата, съветите и всичко с което сте помогнали това да се случи  give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 29, 2009, 20:41:12 »

Гери и аз стискам палци всичко да е наред и скоро да се запишеш в бъдещите мами, че там дa може да ти честитим наистина подобаващо smile
На мен този месец ми закъсня с 3 дни, но все пак дойде  angry
Е, няма как, другият месец е наш smilesmilesmile
А относно късната овулация - напълно е възможно. И особенно щом цикълът е нередовен... Аз моята също не съм я изследвала кога е, но разбирам (появяват ми се дребни пъпчици по челото - поне аз си мисля, че е от това  blum )
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #130 -: май 30, 2009, 09:18:20 »

Gergancheto тихичко честито! Но не се включвам само за това. Миналата пролет при мен се случи същото, само че бременността беше неуспешна. Та последно цикъла ми беше 24,02. Март въобще не ми дойде и теста беше отрицателен. После в началото на Април се видя фоликул 18мм  crazy
Пих Утрогестан и чаках да ми дойде. Да, ама не, края на Април теста беше +! Излезе,че бебето е станало на 50 от цикъла  pardon Ако искаш ще ти пратя графиката ми от Зачатие да я видиш на лични.
Така, че всичко е възможно понякога. Стискам ти палци всичко да се развие както трябва  good
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #131 -: май 30, 2009, 09:31:43 »

Гери, имаш още мнения и стиснати палци в коша за боклук.   pleasantry Но и да не си ги видяла, знаеш, че тук всички сме с теб.

При мен нищо интересно, чакам да видя дали ще има овулация този месец. Междувременно се радвам много на новите бебчета на приятели около мен. Единствено се дразня леко, когато мамите тръгнат да се оплакват колко много работа било - сигурна съм, че е така, но звучи малко неблагодарно. Всеки знае себе си, естествено.

Както винаги, желая късмет на всички вас и стискам палци да освобождаваме темата скоро.  girl_wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #132 -: май 30, 2009, 20:41:44 »

Гери, имаш още мнения и стиснати палци в коша за боклук.   pleasantry Но и да не си ги видяла, знаеш, че тук всички сме с теб.

Ами то е, защото модераторите сто пъти предупредиха честитки да се правят само на лични, за да остане в темите предимно общополезна информация, която да е по-лесно намираема  pardon

Единствено се дразня леко, когато мамите тръгнат да се оплакват колко много работа било - сигурна съм, че е така, но звучи малко неблагодарно. Всеки знае себе си, естествено.

И аз съм на твоето мнение  good
От седем години съм детегледачка. Занимавала съм се с всякакви възрасти - от 2 седмици до 13 години, гледала съм и по 4 деца и не е ЧАК толкова трудно, колкото много хора го представят, особено като е едно и си е твое. Някои имат толкова трудности да си родят детенце, че наистина както си го казала, звучи малко неблагодарно пък и дори бих казала неуместно. good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 31, 2009, 15:21:14 »

Offtopic Offtopic Offtopic Offtopic Offtopic
Мненията са изтрити защото най малко 10 пъти казахме къде се поднасят честитките и че има тема за това.Но явно не става с предупреждения затова оттук нататък всички честитки ще се трият независимо дали това ви харесва или не.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 31, 2009, 17:55:01 »

Луда работа?!?!?! От миналата събота всеки ден си правя тестове за овулация. Във вторник трябваше по график да ми е и теста отчете само този ден. Следващите дни едва се появяваше втора черта, а днес отново две еднакво червени?! Освен да се възползваме и този път smile....
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: