Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:35:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част  (Прочетена 176304 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 20, 2009, 11:23:16 »

Аз малко съм  Offtopic обаче нали и аз пих Клостилбегит. Да си кажа какво стана - правихме през ден фоликуметрия и трябваше да пия витамини с антиоксиданти по време на приема на Клостилбегита и след него. Витамините ги продължавам и сега. Иначе Клостилбегита го пиех след нови хормонални изследвания по 2 пъти на ден по една таблетка от петия ден за пет дни.

vanessssa, попитай пак лекаря си, защото не е нормално да пиеш Клостилбегит, който го изписват и при подготовка за инвитро и да си засичаш овулацията с тестове и мерене на температура.

По принцип не е казано че ще стане от първия път но при някой се получава.

Подкрепям го на 100% от опит знам, че става, но се иска спокойствие.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 20, 2009, 12:20:40 »

Аз го пиех 5 дена по 1 от 5 ден на цикъла.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 20, 2009, 12:44:32 »

А аз го пиех 5 дни по 2 таблетки дневнно,но от 3-ти до 8-ми ден.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 20, 2009, 12:54:50 »

А аз го пиех 5 дни по 2 таблетки дневнно,но от 3-ти до 8-ми ден.

Аз го пия два пъти на ден по едно, лекарката ми каза, че ако има проблем ще намали дозата! Така като чета май е почнала доста агресивна терапия angry
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 20, 2009, 13:21:06 »

Колко дни го пиеш?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 20, 2009, 14:09:00 »

На момичетата видяли двете чертички и после загубили бебчетата пращам силни прегръдки!
И ние този месец оставаме тук, а така се обнадеждих след като ми закъсня с около 5 дена, но явно времето си е оказало влиянието. Горе главата момичета и успех на всички!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 20, 2009, 14:21:17 »

Колко дни го пиеш?

От един ден го пия, общо 10 хапчета за 5 дни!
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #52 -: май 20, 2009, 14:24:34 »

Момичета този Клостилбегит за какво точно се пие - преди стимулация на яйчниците ли?? Че съвсем се обърках..
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 20, 2009, 14:46:45 »

Клостилбегита се пие за стимулация.Преди него обикновенно се пие Дуфастон или Диане.Клостилбегит се пие едва след 1 година неуспешни опити или доказан проблем с овулацията.
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #54 -: май 20, 2009, 15:06:27 »

gucci мерси, значи ми е рано за него и надявам се да не се стигне дотам...Но не е лошо да съм информирана  good
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 20, 2009, 15:39:01 »

vanessssa ,на всяка цена настоявай за фуликометрия.Тези хапчета както е казала gucciqне са шега работа и се пият под наблюдение.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 20, 2009, 15:54:26 »

Момичета, стискам ви палци good good всички проблеми да се разрешат лесно и бързо! good И скоро всички вас скоро да се преместите в "Бъдещи майки", една магийка за късмет Wink
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 20, 2009, 20:57:23 »

Явно наистина ни е нужна магийкаBulechka™,благодаря ти give_rose
plamik ,Прегръдки и за теб,мила,може би наистина променливото време ще излезе най-безболезнената причина за лошите събития huhhuh.gif
На всички момичета желая наистина много късмет,повече спокойствие и,понеже не съм компетентна по темата с лекарствата и процедурите,прегръщам ви силно и стискам палци проблемите да отминат скоро Good luck
« Последна редакция: май 20, 2009, 20:58:59 от Ani » Активен
ivkam82
Ентусиаст
**
Публикации: 103

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 20, 2009, 23:59:04 »

Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но все още съм в клуба  sad. Имам въпрос: преди 3 месеца моя гинеколог ми взе цитонамазка. Резултата беше ІІІА, той каза че е малко тревожен. Преди 10 дни повторихме изследването и сега в петък съм при него ще видим какъв ще е този път. Да мина на въпроса - възможно ли е този резултата да влиае на овулацията и съответно на бебепрвенето? Този месеца пих Дуфастон  от 16-я ден /10дена/ , но на 23-я ми прокървя и имаше слабо течение до другия ден, на
25- я  нямаше кървене и аз продължих да пия хапчетата. Лелката дойде на  07.05.2009, опитвам се и незнам кой ден ми е първия на цикъла, опитвам се да си изчисля овулацията, кой от дните трябва да броя за първи ?
Поста стана малко дълъг  girl_impossible
Всички сте много мили, желая ви успех и в най - скоро време да излезете от темичката.  girl_wink
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 21, 2009, 02:45:09 »

Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но все още съм в клуба  sad. Имам въпрос: преди 3 месеца моя гинеколог ми взе цитонамазка. Резултата беше ІІІА, той каза че е малко тревожен. Преди 10 дни повторихме изследването и сега в петък съм при него ще видим какъв ще е този път. Да мина на въпроса - възможно ли е този резултата да влиае на овулацията и съответно на бебепрвенето? Този месеца пих Дуфастон  от 16-я ден /10дена/ , но на 23-я ми прокървя и имаше слабо течение до другия ден, на
25- я  нямаше кървене и аз продължих да пия хапчетата. Лелката дойде на  07.05.2009, опитвам се и незнам кой ден ми е първия на цикъла, опитвам се да си изчисля овулацията, кой от дните трябва да броя за първи ?
Поста стана малко дълъг  girl_impossible
Всички сте много мили, желая ви успех и в най - скоро време да излезете от темичката.  girl_wink

миличка, за първи ден на цикъла се брои първият ден с кървене  smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: