Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 22, 2025, 23:28:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част  (Прочетена 191710 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юни 22, 2009, 16:19:23 »

Сега понеже не съм писала доста време. Ще напиша само едно.

Момичета, аз напускам клуба, не защото съм видяла отново  PREGQ , а защото имам нужда от малко почивка. Много ми се струпа в последните месец-два. Обащавам ако стане да ви информарам. Ще ви чета и ще ви наглеждам, но само толкова.

Рени подкрепям те с две ръце за почивката.Аз от около 3-4 месеца съм в почивка и тя много ми помогна да се поуспокоя и възстановя.
Аз не съм тука ама Ви наглеждам и стискам палци на всички.С трепет влизам всеки път за да прочета че някоя от Вас е напуснала клуба след виждането на двете чертички.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юни 22, 2009, 17:07:23 »

магито,
в Плевен - да; пускат всички изследвания, дори и при най-малката нотка на съмнение!!!

стискам палци, наесен с песен, ама да е станало чудото и да пропуснете ...посещението в Плевен!!!

вместо това - да се преместиш в темата за честитки!!!

а на почиващите пожелавам - през почивката, неусетно, да стане тяхното ЧУДО и повече да не се върнат в клуба!!!

успех момичета
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #347 -: юни 22, 2009, 17:54:39 »

Извинявам се, не миислех, че чак такова лошо нещо съм казала- различни хора, различни мнения. Дори исках да прозвуча окуражително, но явно разлини мнения при вас не се приемат... blush
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 22, 2009, 18:17:08 »

Аааааа, Яна недей моля ти се така с това повече да не се върнем. Пожелай ни да се върнем като решим да имаме второ. girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юни 22, 2009, 20:06:40 »

Безкрайно много стискам палци да напуснете клуба всички до една give_rose
Само да попитам,как възприемат мъжете ви бебеправенето?Моя едва ли не се сърдеше...че секса е по график,че слагам правила...а и той никога не е бил от редовните...та за това ми е интересно как успявате по 10-ина пхъти на месец да предразположите мъжете give_rose
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 23, 2009, 05:10:01 »

Кали-гали, честито миличка, пожелавам ти лека бременност и едно здраво сладко бебче smile
Рени,   напълно те подкрепям миличка и ти пожелавам доакто си почиваш ей,така неочаквано да видиш две чертички smile
На всички момичета пожелавам скоро да се преместим в темичката на бъдещите мами
Аз тези дни си чакам овулацията и тъй като заминаваме на обиколка из Калифорния по случай първата ни годишнина от сватбата и точно тези дни се очаква да е овулацията ми, надявам се да ни се отрази добре и този път да се получи нашето малко съкровище, като един прекрасен подарък за първата ни годишнина smile
Стискам палци на всички, и съм сигурна че всички ще станем едни прекрасни МАМИ
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 23, 2009, 07:49:59 »

anita81   дано това разнообразие и смяна на климата ви се отразят плодотворно във всеки смисъл на думата *THUMBS*А за "почиващите" момичета съм сигурна,че точно в този период на "почивка" ще стане чудото,защото едва ли е възможно да спрат желанието си,ама явно всеки преминава този етап на изтощение и след това психиката малко се поуспокоява,та това ще ви повлияе много добре, сигурна съм! @}->--Така че стискам палци! good
Клео моя мъж специално даже не му и стигаше blush 8PТо никога не му стига и сега малко като съм го ограничила,че нещо не ми е много комфортно пак много страда милия и казва,че вече няма търпение да започваме опити за 2-то, че много му харесало 8PНо за всеки мъж си е индивидуално Wink
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #352 -: юни 23, 2009, 13:13:03 »

Аз съм си в 'почивка', но днес бях на преглед и искам да споделя. Имам удебеляване на обвивката на единия яйчник; не е поликистоза, но заради него се формирали фоликулни кисти, които пречат на нормална овулация, така ми го обясни лекарката. Пусна ми изследвания на всичките хормони и ще изпише лечение, като излезнат резултатите. Каза, че нямам хормонални нарушения, а някакъв временен дисбаланс заради това удебеляване на яйчника. Симптом били пъпки по брадичката и врата; на мен от няколко месеца ми излизат такива. Много ми е странно как ще се лекува този дисбаланс, не ми се ще да пия хормони, но ще видим изследванията... Това е при мен. Радвам се, че отидох, вместо да чакам, защото кой знае колко време щеше неуспешно да опитваме, преди да излезе наяве проблемът. Стискайте палци да се разреши.
Активен
HaT
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 23, 2009, 13:49:11 »

Момичета и аз оставам с вас и този месец. Правих си тест и той е отрицателен при три дни закъснение сега ще чакам да дойде лелката и наново  pardon

Късмет на всички  give_rose 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 23, 2009, 14:00:17 »

Момичета, някой може ли да помогне с инфо относто тестовете за ову - вече трети ден втората чертичка си стои с един и същи цвят и въобще не потъмнява, а аз съм с къс период за ову и тя трябваше да е в неделя.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 23, 2009, 14:02:53 »

Валя какво точно те интересува?Ако искаш питай на лични.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юни 23, 2009, 14:51:57 »

Момичета, да ви се оплача... Мойта лична взе, че ме прати на изследвания, някакви профилактични, дори не разбрах какви.Вчера си взех резултатите и ужас shok висок HDL холестерол и ниски триглицериди...Четох, четох, тия триглицериди са свързани с щитовидната жлеза, но при нея всички стойности са в граници.Изследванията са правени в 2 различни лаборатории и цялата работа ми е много съмнителна crazy

Ето ги резултатите:
FT4...................20,04pmol/l            реф.гр.   - 11,00-22,60
TSH...................1,920pmol/l           реф.гр.    - 0,35-5,00
TAT...................12,50 pmol/l          реф.гр.    -  до 34
МАТ - (ТРО)........3,10 pmol/l           реф.гр.    - до12

Общ холестерол..4,02 mmol/l                            3,5-5,2
HDL холестерол...1,40  mmol/l                           0,91-1,29     
Триглицериди......0,53  mmol/l                          0,64-1,94
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юни 23, 2009, 15:21:51 »

Валка,аз мисля,че всичко е наед с изследванията,няма стойности,които да са стряскащи.Какво каза личната?Хормоните на щитовидната са си добре
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юни 23, 2009, 15:31:44 »

Вчера не ми вдигна тел.Тези дни ще я навестя.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юни 23, 2009, 15:32:59 »

Момичета, някой може ли да помогне с инфо относто тестовете за ову - вече трети ден втората чертичка си стои с един и същи цвят и въобще не потъмнява, а аз съм с къс период за ову и тя трябваше да е в неделя.
миличка, да е би да ги правиш сутрин като тестовете за бременност  crazy Те се правят следобед по някое вреем и в един и същи час, по възможност без да пеиш течности 3-4 часа преди теста.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: