Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 03, 2024, 21:31:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Клуб на дерзаещите мераклии
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на дерзаещите мераклии (Прочетена 234734 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Re: Клуб на дерзаещите мераклии
«
Отговор #30 -:
октомври 23, 2006, 13:58:52 »
Добре дошла, Sheila!!!
Е, аз вече не съм част от този клуб, но... беше ми хубаво като бях, макар и съвсем за мъничко!!!
Цитат на: Sheila в октомври 23, 2006, 13:36:59
Искам и аз в клуба! Вземете ме!
Не е ли прекрасно някой просто да ти каже: Обичам те! Ще се омъжим ли!?"
Кажете, че ме приемате, иначе отивам да заставя Мъжът с пистолет!
Наистина е прекрасно да чуеш тези думи от любимия!! И трябва д ати кажа, че колкото и да си чакала, да ги чуеш, когато той, най-после се реши и ги произнесе, ти се струва, че това не е истина!!
Но пък това един от най-прекрасните моменти в живота и остава мил спомен завинаги...
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #31 -:
октомври 23, 2006, 14:06:05 »
Sheila, добре дошла в клуба и от мен!!!
Явно има нещо
в нашите половинки, моят също ми каза
Цитат на: Sheila в октомври 23, 2006, 13:36:59
Ми, тази година няма да е, защот много наши приятели се омъжиха! Виж, догодина....."
... Разликата е, че добави и това "Може да го помислим за началото на лятото...например Май, нали тогава се запознахме..."
Това обаче не означава че ми е предложил официално брак
И така и аз продължавам да чакам с надежда
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #32 -:
октомври 23, 2006, 21:33:48 »
Благодаря ви момичета!
За мен тръпката става все по-силна с времето!
Не мисля, че това че сме неомъжени до момента трябва да ни притеснява. Просто си чешаме езиците и си признаваме моментните мисли.
Не бих заставила моето момче да направи нещо насила. Нали така хубост не ставала?!
Пък не бих го приела точно за чакане.... ние всъщност сме заедно!
Пожелавам и на вас такова щастие!
Активен
Ита
Професор
«
Отговор #33 -:
октомври 24, 2006, 10:00:07 »
Цитат на: Sheila в октомври 23, 2006, 21:33:48
... Просто си чешаме езиците и си признаваме моментните мисли.
Не бих заставила моето момче да направи нещо насила. Нали така хубост не ставала?!
Пък не бих го приела точно за чакане.... ние всъщност сме заедно!
...
Напълно съм съгласна с теб! Най-важно е да се разбираме и да не спираме да се обичаме!
Чакането идва от мечтата на всяко момиче да стане булка според мен. Дори и тези, които не си го признават, понякога мечтаят за това
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #34 -:
октомври 24, 2006, 10:13:10 »
Напълно съм съгласна с теб! Най-важно е да се разбираме и да не спираме да се обичаме!
Чакането идва от мечтата на всяко момиче да стане булка според мен
. Дори и тези, които не си го признават, понякога мечтаят за това
[/quote]
Сега е мой ред да ръкопляскам. Няма по-точни думи от това наше женско нетърпение. Да добавя само, че според надеждите ми това трябва да бъде най-хубавия купон в живота ми, ден в който няма да обръщам внимание на зависта, киселите физономии на някой капризен гост, да се счупя от готвене и сервиране и т.н. и т.н...... Ще гледам само моето момче!
Право още веднъж за сентенцията!
Ха наздраве по този случай
Активен
Ита
Професор
«
Отговор #35 -:
октомври 24, 2006, 12:50:12 »
Активен
nevidimo dete
Любопитен
«
Отговор #36 -:
октомври 25, 2006, 14:28:31 »
Ами освен и аз да се запиша тук...
Ние с моя човек сме заедно съвсем от скоро (едва 6 месеца), акто на всичкото отгоре сме и колеги. А в нашата фирма това е забранено (което още повече усложнява нещата). Но въпреки всички тези неуредици и пречки, ние си говорим за сватба още от втората седмица
Той обаче не ми е предложил официално и като го гледам доста го е страх да го направи! Говорим си дори и за дата (12 или 19 май 2007), но как мога спокойно да се зарадвам, като не само, че не ми е предложил официално, ами даже и никой не знае, че сме заедно!!!
Май стана доста сложно...
За мен като че ли надежда скоро няма, но на вас успех!!!
Активен
Ита
Професор
«
Отговор #37 -:
октомври 25, 2006, 14:45:00 »
Цитат на: nevidimo dete в октомври 25, 2006, 14:28:31
... кaто на всичкото отгоре сме и колеги. А в нашата фирма това е забранено (което още повече усложнява нещата). ...
Ние също работим в една фирма и понеже това винаги се приема по-така
от останалите колеги и от ръководството, проверихме как стоят нещата по закон
Единственият случай, в който възниква конфликт на интереси е ако единият съпруг е на пряко подчинение на другия.
Ако вашия случай не е такъв, то тогава можеш само да се радваш на връзката която имате
и не се притеснявай за колегите, искат или не искат да ви приемат като двойка, това вече си е техен проблем
Обичайте се много и не се отказвайте от връзката си!
Цитат на: nevidimo dete в октомври 25, 2006, 14:28:31
Той обаче не ми е предложил официално и като го гледам доста го е страх да го направи!...
Аз мисля, че всички ги е страх!
Макар че моят приятел го отрича, не му вярвам
Успех и на теб nevidimo dete
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #38 -:
октомври 25, 2006, 15:34:00 »
но как мога спокойно да се зарадвам, като не само, че не ми е предложил официално, ами даже и никой не знае, че сме заедно!!!
Ама никой ли незнае че сте заедно или само колегите!!?? *crazy*За такава кратка връзка трябва любимия ти да е в безизходица,за да ти предложи.Не се отчайвай,а и щом сте говорили за дата *db*И с моя любим сме от 3 месеца,но ето ....въпреки че незнам откъде я събра тая смелост
Активен
nevidimo dete
Любопитен
«
Отговор #39 -:
октомври 25, 2006, 16:47:07 »
Ами той преди мен имаше една доста сериозна връзка, която продължи 10 години и се раздели с нея заради мен. Той още се притеснява да каже на близките си за мен. Или по-скоро има каза, но без подробности... Никой не знае, колко е сериозно, с никой не ме е запознал... Освен с най-близките му приятели
Родителите му не могат да приемат, че той се е разделил с бившата му... те са на 60 и 70 години и живеят още в социализма!!! Данакът обществено мнение при тях е десеторен! Така че не мога да си представя да дойде моментът, в който ще ме запознае с тях, а какво оставало и да им каже, че ще се жени за мен
Иначе с моите родители се познават и много се харесват... но неговото семейство..
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #40 -:
октомври 25, 2006, 16:56:07 »
Цитат на: nevidimo dete в октомври 25, 2006, 16:47:07
Ами той преди мен имаше една доста сериозна връзка, която продължи 10 години и се раздели с нея заради мен. Той още се притеснява да каже на близките си за мен. Или по-скоро има каза, но без подробности... Никой не знае, колко е сериозно, с никой не ме е запознал... Освен с най-близките му приятели
Родителите му не могат да приемат, че той се е разделил с бившата му... те са на 60 и 70 години и живеят още в социализма!!! Данакът обществено мнение при тях е десеторен! Така че не мога да си представя да дойде моментът, в който ще ме запознае с тях, а какво оставало и да им каже, че ще се жени за мен
Иначе с моите родители се познават и много се харесват... но неговото семейство..
nevidimo dete,при мой роднина се получи същата история.Ей така след дълга и сериозна връзка.Големи саги бяха,но всичко се преживява.В моята история накрая момичето се омъжи за момчето и са щастливо семейство и неговите родители много я уважават.Важното е той да те обича
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #41 -:
октомври 26, 2006, 06:54:16 »
Мило Невидимо дете, напълно те разбирам! Но не сте само вие! Преди години, когато приятеля ми идваше да ме взима от вкъщи, майка ми се обаждаше на баща ми, който работеше близо до вкъщи и той долиташе, за да го бие...... Нямаш представа какъв цирк беше. А сега момчето е добро, аз съм лошата, че не го оценявам и т.н.
Повече от година живеем заедно, ключа от вратата е в мен, ако искам ще пусня някой, ако искам пък няма и да отворя. Това е моето семейство.
Та, извода от това, което ти написах е следния: Остави го да се страхува, но покажи и невидимо присъствие и подкрепа, вярвам че внимателно и неусетно можеш да го доведеш до така желаното оповестяване на СЪБИТИЕТО! Защото настина то е такова!
А по въпроса с фирмата, дали във вашата фирма няма да изхвърлят единия, когато разберат? А те рано или късно ще разберат....? Работех във фирма, в която много не им пукаше какви права имаш. Ако нарушиш вътрешните правила те изхвърлят и туйто! Шефа ако е решил може да си намери безброй причини, дори и пред ГИТ
Пожелавам ви много сила, за да си вземете, това което ви се полага.
Активен
nevidimo dete
Любопитен
«
Отговор #42 -:
октомври 26, 2006, 12:10:39 »
Много ти благодаря за подкрепата, Sheila
Аз знам, че и нашият ден ще настъпи рано или късно, но лошото е, че съм водолей и съм страшно припряна! Нямам търпение
А колкото до фирмата - това не е единственото място на света, където може да се работи! Знам, че мога да си намеря и друга работа (защото това със сигурност ще се наложи, след като разберат), но за мен въпресът е принципен... Не обичам нестправедливостите!!!
И все пак това си остава по-маловажно... Важното е той да се реши и двамата да станем семейство! От там нататък нищо не е толкова важно, колкото нас двамата и бъдещите ни деца
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #43 -:
октомври 26, 2006, 12:15:01 »
nevidimo dete,Хората са казали :" Щом сме двама , страшно няма ".Така че всичко ще е ОК
Активен
Sheila
Сватбар
«
Отговор #44 -:
октомври 27, 2006, 09:32:20 »
Мила, нормално е той да се страхува, все пак е бил с един партньор цели десет години. Когато се запознах с моето момче той беше преживял шест годишна връзка. Беше станал има-няма 50 кила. Просто беше спрял да яде... И защо? Защото когато трябва да предложеш пълноценна връзка на партньора си се отдаваш изцяло. А отсреща си не е ясно дали ще оценят жеста.... Но ще ти кажа следното: живота ми започна, когато се запознах с това момче. Та значи съм на 7 годинки
Ще те успокоя ли, ако ти кажа, че аз пък съм Стрелец и вероятно съм най-припряния човек на света? Може би повече от теб??
И, радвам се да видя, че мислиш така за фирмата. Защото сме млади и силни и ако сега не вземем това, което ни се полага, то незнам кога!
Мисля, че в момента имаш нужда единствено от малко повече увереност, за да можеш да "заразиш" с нея и своето момче..... Подкрепяй го, и не забравяй, че ще трябва да изкупуваш старите грехове на предишната му приятелка. Това ще е доживот. Но ще си заслужава. Вярвам, че ще се справиш. Пожелавам ти скоро да напуснеш този клуб!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре