Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 00:36:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на BASTET -14.06.2009
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на BASTET -14.06.2009 (Прочетена 69538 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Отг: Сватбата на BASTET -14.06.2009
«
Отговор #165 -:
юни 08, 2009, 15:25:16 »
Цитат на: BASTET в юни 08, 2009, 15:13:52
... Гледайте, гледайте, давайте акъл, че като ги отпечатам, после лошо..
На мен ми се струва, че маса
2
от тази схема е по-подходяща да е ВАШАТА маса, някак е по-централна и от нея се вижда всичко, както и всички могат да гледат към нея!
Активен
LOSHKA
Сватбар
«
Отговор #166 -:
юни 08, 2009, 15:26:39 »
дам тази маса 3 малко странно стои до вашата маса...
не може ли 1, 2 , 3, 4 да са си успоредни и една след друга.....и да се открие мястото пред маса "М"?
«
Последна редакция: юни 08, 2009, 15:32:57 от Bulechka™
»
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #167 -:
юни 08, 2009, 15:27:33 »
И на мен така ми се струва за вътрешната схема.
Или пък, ако можеш да сложиш маси 2 и 3 успоредни на 1 и 4, така ще се открие цялото пространство пред вас
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #168 -:
юни 08, 2009, 15:38:36 »
звинявай че се намесвам, малко егадно когато си наумиш нещо други да не го одобряват и да пишат критики, но си мисля, че и в двата случая младоженската маса, не е където трябва.
най- добре е да е в средата на някоя от стените и да няма други маси пред нея, а само дансинг, за да може всички гости да ви виждат, трябва да има централен изглед според мен
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #169 -:
юни 09, 2009, 00:20:53 »
Бастет, и аз съм съгласна, че маса 2 трябва да е вашата! Не бих сложила маса пред младоженската! Трябва да е централна и да има дансинг отпред, както е писама и Руми.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #170 -:
юни 09, 2009, 08:29:14 »
Ох, момичета, веднага сте видели къде е проблема.. проблемът е, че ресторанта вътре има 96 места, когато е подредено да няма дансинг. А сега ние се опитваме да сложим 117 човека там и да има място. Защото когато резервирахме, бяхме с 96 гости. После свекърва ми започна да си измисля нови и нови братовчеди и ... те ти, булка, Спасов ден!
Относно маса номер две, там съм приложила художествена заблуда. При нея е някак си затулено. И очакмам там да седнат 12 души. Няма никакъв начин да се сложи на мястото на булчинската, дори да се преместят Р, 6, 7, 8 и 9 надясно, пак разстоянието от 5 до стената не побира маса 2. Освен това, зад маса 2 са френски прозорци, които стоят отворени и през тях се излиза в градината. Ако седнем там, ще сме с гръб към градината и в контражур. Предложението от ресторанта беше булчинската маса да е на мястото на 8 и 9, те двете разположени където е сега М и 3, а 3 изместена напред и реално заемаща и малкото пространство за дансинг. Маса за родителите пък изобщо липсваше. И идеята беше ние да седнем на пулта на ДиДжея едва ли не.
Затова решихме този вариант, че е по-добре да жертваме централното място на нашата маса, отколкото дансинга. Освен това Т-образното разполагане на дълга и по-къса маса е класика. Така са правели средновековните пирове по замъците.
В градината голямата греда е маса 1. Затова съм й сложила но.1, че поне хората, дето съм екстрадирала там, да не им е много кофти. 2 са моите по-възрастни роднини, да си седят на сянка в беседката. 13 е за фотото и видеото, там няма проблем. Най-хубавите маси са на терасата, които са хем близо до манджата, хем близо до детския кът, пък и са под покрив и са защитени и от жега и от дъжд. Там съм сложила майките с деца.
Ето схемата - предложение от ресторанта за вътре. Дансинг няма, не се заблуждавайте от изкривеното ми чувство са пропорции като съм чертала, свободно е пространството единствено между М и 3. През което ще минават всички за да стигнат до храната, нали се сещате.. Тази схема може и да стане, но ако не е блокмаса сервирането. Така ми се струва.
masi1.jpg
(39.57 KB, 700x494 - видяно 350 пъти.)
«
Последна редакция: юни 09, 2009, 08:32:29 от BASTET
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #171 -:
юни 09, 2009, 08:45:47 »
Абе слънце в неделя ще е слънчево стига с това вътря я дай едно разположение на градината
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #172 -:
юни 09, 2009, 10:26:44 »
Дала съм, дала съм,
tasty
- вертикалната схема със 17те маси
Ох да се моля да не вали ми остава само
Разпечатах схемата само за навън. Вътре са по-малко маси, да се оправят със списъците шаферките, колкото могат и това е.
Изрязаха ми на плотер номерата на масите, довечера предстои труд и творчество вкъщи!
«
Последна редакция: юни 09, 2009, 14:24:36 от BASTET
»
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #173 -:
юни 10, 2009, 09:00:30 »
Споко, Бастетче, ний форумките непременно ще се организираме и ще направим едно дружно заклинание за слънце!
Няма се пуашиш!
Мисля, че по-добре от начина, по който си измислила схемата - няма как. а пък и в крайна сметка важно е веселието и компанията по масите, а не чак толкова разположението на самите маси.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #174 -:
юни 10, 2009, 09:50:33 »
Благодаря ти , блещучке, за подкрепата..
Снощи бях при една приятелка да си избера обици, за да са ми нещо на заем. Оказа се, че тя има само едни с перли и жълто злато.. които ми седят чудесно, връзват се с прическата и с другите бижута. Просто фантастично!
Поръчах все пак кръгъл букет на лента през китката. Да видим добре ли направих.
Пуснах на Ди Джея желанието ни за първи танц.. пускам го и на вас за поздрав!
http://www.youtube.com/watch?v=vSSoMw3R-E8
Остана да довърша номерата за масите, да разпечатам списъците с гостите, да разпределя в кашончета кое ще ходи в ресторанта, кое в църквата, да раздам задачите на шаферките и помагачите.. и да издържа още четири дни на капризите на свекърва ми.
Днес родителите ми имат перлена сватба. Дано и ние да имаме някой ден такава... Въпреки че родителите на мъжо полагат нечовешки усилия да ни скарат още от сега.
«
Последна редакция: юни 10, 2009, 09:52:21 от BASTET
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #175 -:
юни 10, 2009, 12:52:59 »
Честито за перлената сватба на родителите ти
Няма да позволявате да ви ядосват все пак остават само 3 до най-красивия Ви ден
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #176 -:
юни 11, 2009, 15:21:11 »
Поздравявам те, че сте си избрали песен за първия танц.
А аз се влюбих в песента, която ти беше пуснала тук - на Босна от евровизия- ако не беше писала за нея сигурно никога нямаше да я чуя. Сега и аз навивам моето момче за нея и само му я пускам белким вземе и той да я хареса за първи танц.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #177 -:
юни 12, 2009, 16:15:53 »
Момичета, изчезвам след малко и ще се включа след събитието.
Остава ми да закарам сега алкохола, номерата за масите, сърчицата и етикетчетата за подаръците за гостите в ресторанта. Имам среща с едната шаферка, утре с другата, за жалост двете едновременно няма да успея да събера. Утре рано съм на маникюр, трябва да взема картината-подарък за кумувете и погачите, да приготвя кашончето с неща за църквата и да дам подаръците за дечицата и кошницата с целувките на шаферките, както и да прозвъня главните действащи лица да им кажа още веднъж часовете и адресите, да изрепетирам пак танците, които имам да танцувам. Май това е от мен.. пожелайте ми успех.. ще се върна със снимки!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #178 -:
юни 12, 2009, 16:18:35 »
Успех мила,дано всичко да мине по вода!Само запази спокойствие и ще видиш,че ще бъдеш най-хубавата и щастлива булка!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #179 -:
юни 12, 2009, 16:18:48 »
Стискам палци всичко да мине като по мед и масло. Пожелавам ти много незабравими и приятни емоции, които после ще чакаме с нетърпение да споделиш с нас. И много снимки да направите. Целувки и късмет мила
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...