Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:30:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187314 пъти)

Tierra
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #330 -: юли 18, 2009, 19:11:47 »

Привет, момичета. Питанката ми е към тези от вас, които са поръчвали от E-Bay. Можете ли да ми кажете за колко време ви изпратиха поръчките? Предварително благодаря за отговорите  give_rose
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юли 20, 2009, 11:04:57 »

Някой може ли да ми каже дали някъде в България могат да се намерят от тези вазички, които съм пуснала на предната страница. В един сайт само намерих, ама оскъпяването е с около 10 лева на комплект от 6 бройки!!! beating Не ги е срам значи! То пък бива бива транспортни разходи, ама...
Другото ми опасение е че може да ми ги донесат (ако успея да си ги купя от Америка) на парченца, защото са порцеланови. Много ме е яд, така да искам точно такива вазички за подаръчета cray

Ако имате идеи, приемем с радост good
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юли 21, 2009, 12:26:35 »

Бурканчетата ми са готови вече http://forum.svatbata.bg/index.php/v/ani_4ka_p/3/DSCN4118.JPG.html?action=gallery Мисля, че толкова мед е достатъчно. За 44 бурканчета отидоха 3 буркана с мед, което е добре.
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/ani_4ka_p/3/DSCN4115.JPG.html?action=gallery нарочно ги завързахме така, искахме да се доближим до битовия стил.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юли 21, 2009, 20:26:45 »

ani_4ka_p   - много са хубави!
На мен, лично , най ми допада идеята подаръците за гостите да е снимка на младоженците. На последната сватба ни подариха страхотни снимки - за всеки имаше различна от фотосесията им преди да влязат в ресторанта, и това много ми хареса.  smile
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 21, 2009, 20:40:59 »

Slyn4o , нашите ще бъдат такива. Веднага след церемонията, по време на коктейлчето, фотографката ще ни прави снимки с гостите - примерно семейство, двойка и т.н. и после в картички,по-късно ще им ги поднесем  danceg
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 21, 2009, 22:51:58 »

Да, по принцип е добра идеята за снимката, но пък има гости, които едва ли ще си сложат снимката на някой рафт. В смисъл че ако съм поканила приятелка, която да дойде с приятеля си, който аз не познавам обаче, някак си не ми се вярва после да сложат подаръка на така важно място, където се слагат снимките. Същото се отнася и до колеги и шефове... pardon За тях пък съм сигурна, че няма да си я сложат на видно място, въпреки че държат на нас.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юли 21, 2009, 23:00:29 »

Велвет - абсолютно съм съгласна с твоето мнение. Не искам да обидя никого, но ми се ще някой който вече е подарявал подобно подаръци да каже колко хора са си ги сложили.  То няма и гаранция, че ако подариш друго - някой ще го ползва, ама все пак. Такъв подарък би бил ценен само за най-близките.
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #337 -: юли 21, 2009, 23:28:11 »

Ей поради тез причини и моето рационално мислене все повече накланя везните към подаръче лакомство или пиене, става и за близки и за познати, за приятели и за колеги, няма да събира прах някъде или да бъде натикано дълбоко в някой шкаф. Подаръчето за мен е по-скоро знак на благодарност, че гостите са ни уважили....а спомена според мен винаги ще остане с или без подарък
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 22, 2009, 10:52:08 »

Прави сте момичета,но пък като се замисля снимка не е никак лоша идея.Все пак няма да успея на всеки да дам снимка след сватбата,а така поне всеки ще може да получи по една за спомен.Ако подарявам снимка мисля да дам по една на семейство или двойка.Едва ли има смисъл да давам на всеки един снимка.
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #339 -: юли 22, 2009, 14:40:37 »

Amelia,

Не се отказвай от детелинките!!! Аз също много искам детелинки и след товя горчив опит реших да направя друго. Купих си шишенца от слънчоглед. Малки, стъклени с коркова тапичка(70 ст., за над 50 броя -тарелка-с отстъпка). Зелена 3 мм панделка (1.50 лв - 50м), калинка (10 ст.). И  семена от детелинки*YAHOO*  yahoo  yahoo - 1 кг. за 8 лева( от "Сортови семена" на Сточна гара. Само там има в голяма разфасовка, иначе ти искат 3 лева за 50 грама!). Гостите ще си ги насадят и после, ако са късметлии, може и да им се падне четирилистна  girl_wink Написах на листче благодарности за гостите, навивам го и го слагам вътре, а на етикетче, което се лепи - имената ни и датата.
Така че - не се отказвай, ако все още искаш детелинки! Много красиви стават good
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юли 22, 2009, 14:51:16 »

Eличка, така както ги описваш, много сладко звучат. А си ги представям на живо колко ще са хубавки. Bravo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #341 -: юли 22, 2009, 19:03:07 »

Ели, не искам да те разочаровам, но не с аголеми шансовете да ти се получи твоя план или поне няма да е за дълго. За да поникнат трябва да имат дупка отдолу на съда, за да се проветрява почвата и да изтича ненужната вода. В шишенце може да мухлясат корените.
А 4-листните детелинки доколкото съм проверявала са грудкови, не са на семена.
Но ще стискам палци с твоята идея поне всичко да  е наред. Моята я оставих вече. Сега си гледам детелинките и им се радвам. Сег аще мъдря нещо морско...  crazy
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юли 22, 2009, 20:13:07 »

Момиченца, ние си имаме подаръчета вече. За съжаление не ги снимах, ама ще го направя и ще ви ги покажа. Гълъбчета са - 5 вида са. Решили сме да даваме на всеки, пък ако се падне в семейство различни още по-добре. В кутийка са. Кутийката е много нежна. С изрязани сърчица отстрани, а отгоре се закопчава пак със сърца, ама сплетени. Мислим да си напиеш имената и датата на сватбата и да ги лепнем с по една панделка върху кутийката. Абе, не са довършени. Като ги довършим със свекито ( тъй като с нея сме се заели с тях ) ще пусна снимки.
Само да кажа - гълъбчетата са 0.60лв. а кутииките по 0.40лв. ако не се лъжа. Wink
Активен
elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #343 -: юли 22, 2009, 22:10:29 »

Ели, не искам да те разочаровам, но не с аголеми шансовете да ти се получи твоя план или поне няма да е за дълго. За да поникнат трябва да имат дупка отдолу на съда, за да се проветрява почвата и да изтича ненужната вода. В шишенце може да мухлясат корените.
А 4-листните детелинки доколкото съм проверявала са грудкови, не са на семена.
Но ще стискам палци с твоята идея поне всичко да  е наред. Моята я оставих вече. Сега си гледам детелинките и им се радвам. Сег аще мъдря нещо морско...  crazy
smile За морското иди в Джъмбо.  Offtopic Хубава идейка за "морски" бутониери видях вчера  - морски звезди, залепени на игла за значка. Морски звезди и миди има тук http://www.europecatering.com/ , а игли тип значка - в Слънчоглед. Те така и изглеждат - като значки, но са много идейни.
А детелинките са на семена, като маковото семе. Това са тези, дивите детелини, които се срещат в природата. Не е задължително всички да са четирилистни - напротив. Просто детелини са си, а четирилистните, като на полянка с детелинки, са въпрос на късмет smile Дори и да забутат някъде шишенцата, посадените детелинки винаги ще им останат за спомен smile
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 22, 2009, 23:40:38 »

Много интересен подарък сте измислили, нямам търпение да ги видя, поздравления Bravo

Ще гледам като станат готови да ги снимам и да ги пусна. Наистина се надявам да им харесват. А забравих да кажа, че като допълнение към подаръка ще има и сватбен лист, на който ще бъде напечатано стихотворението на милото.

Живи са те,живи.С тях-Любовта
потънали в целувки и весели трели
Никола и Валя.И на света
няма от тях по красиви и мили.

От една страна гушнали майка
от друга татко-щастливи,засмени
очи светлеят,усмивка-цвете
уста възхвалява цяла вселена

Радост е сега.Пейте,гости
тез весели песни.грей и ти слънце
в таз щастлива земя.Ще да се женят
И тоя юнак..и тая мома

настане август-месец изгрее
звезди обсипят свода небесен
на 22-ри вятър повее
и всички пеят сватбена песен

Донка и Ангел-приятели верни
щастливи ще бъдат да им кумуват
семейството младо от хали неверни
ревниво да пазят и над тях да будуват

Тоз който се жени по тая зема
той не умира.С него се радват
и майка,и татко, ибрат,и сестра.
И певци песни за него ще пеят

и сватбари в чудни премени
красиви, засмени песента поемнат
щастливо носят рози червени
и при момата дойдат и седнат

и плеснат с ръце,и се прегърнат
и с песни станат,хоро поемнат
танцуват и пеят дорде осъмнат,
дорде уморени и весели си тръгнат

Той много си го харесва, а пък аз искам да има и някакъв друг елемент на изненада за гостите.
И третия подарък - за да са нечетен брой blum - след сватбата ще изкараме някоя хубава наша снимка и ще напечатаме имената и датата на сватбения ден, към което ще прикрепим и благодарности, че са били на сватбения ни ден. danceg danceg

Аз мисля, че ще се получи добре
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: