Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:52:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187393 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юли 04, 2009, 00:37:44 »

ето и второто

* burkanche2.JPG (33.13 KB, 448x299 - видяно 312 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юли 04, 2009, 00:53:47 »

Миналина, тази хартия не ми се връзва.Стои много грубо и панделката някак си губи смисъла.

Защо не опиташ да сложиш от този плат от който правят човалчета (май е като коноп).Не знам какъв е точно но с такъв съм виждала бурканчета за мед и стои дсота автентично.
просто съвет
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #302 -: юли 04, 2009, 01:30:02 »

Момичета, имам две нови идеи - едната е за миниатюрна кошничка - има такива мъъънички копия на големи кошници с дръжки и вътре пълна с малки шарени папирусчета с пожелания и късмети и втората  е кутийки и вътре малки дървени подковки. Как ви се струва? Това само измислих, при това нямам представа от къде бух взела подковките, но все ще измъдря нещо. Ако не, ще взема моделин и ще ги изпека. Всъщност, това си е идея  blum  yahoo
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юли 04, 2009, 06:54:24 »

Мерси Гери!Много добра идея, не се бях сетила изобщо.
Но се чудя дали ми се връзва с останалата част от украсата, която уж ще е по-"изискана", в екрю и златно. Но ще опитам да видя какво ще даде.  smile

Амелия гласувам за подковата особено ако е ръчна изработка.  good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #304 -: юли 04, 2009, 11:08:19 »

Миналина, ако искаш по-изискан ефект, пробвай с бяла копринена хартия, така ще ти се върже с екрюто и златно, а тя се манипулира лесно и стои много фино.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юли 04, 2009, 12:10:00 »

Мойте подаръчета за гостите са готови като разновидност. Спряхме се на 7 вида.

* Изображение009.jpg (70.55 KB, 623x516 - видяно 339 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юли 04, 2009, 12:19:49 »

Чудесно сте се справили. Аз преди години се опитвах да изливам коледни фигурки по вашата технология и съвсем се изложих. Фигурките, които ми се получиха на мен, напръсках със сребърен и бронзов спрей.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #307 -: юли 04, 2009, 13:14:28 »

Много са сладки фигурките!!!  Bravo

Момичета, а някой да има представа как се борави с моделин? Защото като много малка си бях правила сама едно кученце малко за врата, но бях дете и нищо не помня. Само помня, че го пекох в печката.Някакви идеи?  girl_impossible
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #308 -: юли 04, 2009, 14:59:04 »

Amelia това с подковата    judges и това е сайт в който съм виждала http://www.mart-bg.com , категория "други" подкатегория "други", че иначе си е голямо лутане Wink , иначе предполагам и на места където се предлагат сувенири могат да се намерят.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #309 -: юли 04, 2009, 16:10:32 »

Мини, този сайт е супер! Пусни го в Дреболийки да го видят повече момичета! Много красиви и полезни нещица има там. Подковките също са много сладки. Ако не успея да си ги направя сама, шансът, за което е доста голям  sarcastic, ще си ги поръчаме от тук.  blum
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #310 -: юли 04, 2009, 19:06:30 »

Радвам се че ти е харесал, между другото впоследствие видях, че има и едни детелинки с калинки ...макар и изкуствени пак може да ги впишеш в детелинината тема я като украса на опаковка, я към тейбълки....оххх така присърце приех тези твои детелинки...може би защото и аз имах някаква такава смътна идея
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #311 -: юли 04, 2009, 19:56:00 »

Amelia, тъкмо зачетох последните отговори в темата и скокнах в кутийката с материалите. Ето нещо набързичко за теб. Дано те зарадва. Сори, че е малко ненапечатано, ама милото е на компа и не пуска муфта за повече от пет минутки. На мястото на листенцето си пишеш имената. Даже днес съм и със зелена покривка, хихихи, направо телепатия.  blum

* osnova 01.jpg (41.31 KB, 680x566 - видяно 339 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #312 -: юли 04, 2009, 22:10:52 »

Иха, много е готино наистина! Мерси, Су!

Offtopic Мен внезапно ме осени странна идея да се оженим на морето, въпреки всичко и всички! Не знам как ще се справя със задачата и дали го искам наистина, но определено доста се навих на идеята си. За съжаление те първа трябва да разучавам нещата как стоят с подписване и венчавка в чужда община  crazy   girl_impossible Та след всичко изписано, подаръчета може и да не ми трябват или поне да можем да си позволим по-скъпи и по-хубави, защото ще е с много малко хора, ако се осъществи идеята ми.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 05, 2009, 10:45:02 »

Амелия, то е ясно, че ще е малко по-сложно в друга община - гости, транспорт, ала бала...Но е възможно. Една приятелка (която може и да се познае тук Wink ) е от Варна, а се ожениха в Трявна good
Спирам и аз да разводнявам.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #314 -: юли 06, 2009, 13:10:11 »

момичета,аз вече чакам да ми изпратят подаръчетат за гостите по пощата danceg.поръчахме глинени малки гърненца от Троян с нашите имена и датичка.ще ги пълним с мед,ще ги запечатваме,по едно благодарствено папиросче с панделка  :yes:и айде на гостите  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: