Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:18:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 187750 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 22, 2009, 21:18:18 »

Защо да не остава спомен от него,ако не ядат бонбоните,те могат да си стоят.
Аз също съм решила да са бонбони-куфети,само,че в торбички от органза,даже ми се обадиха,че утре ще ги получа,ще ги снимам и ще ги пусна.Нямам търпение да ги видя.
Valia_diva,много са сладки подаръчетата,аз бих им се зарадвала много ако бях гост.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 22, 2009, 21:29:37 »

аз и прди съм казвала, но и моите подаръчета ще са торбички с куфети
вече искам да ги поръчвам, даже двойна доза че да има за ядене  smile обаче е рано ми се струва
ако ги взема от юни и ги сложа в хладилника дали ще остискат до 30.08 без да броим риска милото да ги изпапа тайно  sarcastic
папирусчетата са почти готови - също подарък за гостите с благодарствено послание. С посланието обаче давам заето - нищо не ми идва на ума за сега  sad
и да стане три за щастие - държач за бележки на който ще закачим тейбълките
това беше първоначалната идея
после си купихме формичка за лед с формата на сърце и сега милото иска да лее вътре розов гипс  blum
и да прави държачи сам, само се чудим каква тел да използваме
ако имате идеи пишете  blum
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 23, 2009, 12:58:19 »

ето ги и моите торбички,днес пристигнаха,радвам се,че цветът е точно такъв,какъвто трябва,140бр.-42лв. за информация.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 23, 2009, 12:59:08 »

ох,забравих да сложа снимката в същия пост.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 23, 2009, 22:08:05 »

изглеждат същите като моите, да са ти честити  smile
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 26, 2009, 10:57:09 »

На нас от фотото ни предложиха да ни направят колаж една снимка и като дойде момента да се дават подаръци за гостите да им подарим тази наша снимка за спомен. Вие какво мислите по вапроса  smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: май 26, 2009, 12:04:57 »

аз много се изненадах на последната сватба като ни раздадоха снимки и то доста приятно  smile идеята на мен ми допада много, дори я обмислях като вариант за нашата сватба, но после се спрях на друг тип подаръци
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 26, 2009, 12:15:20 »

При нас беше същото относно избора снимка или подаръче. Но в крайна сметка си избрахме торбичките с куфети, а и тръпката да ги направим сами е голама. Само накрая вече малко ми омръзна, ама то това се забравя.  smile
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 26, 2009, 12:52:54 »

Здравейте, до нашата сватба остават има няма 3 месеца, но тъй като повечето неща ще си правим сами, мисля че, времето е напълно нормално. Бих искала да попитам, някъде тук но в по-стари теми бях видяла едни много сладки бурканчета с мед, записах ги накъде, но сега не мога да ги намеря. За мен подаряването на подарък от страна на младоженците е нещо безкрайно красиво и изпълнено с положителни чувства. Но не бих искала да е нещо тривиално, нещо което ще захвърлят в шкафа.
Била съм на доста сватби - подарява ли са ми главно джундурийки, сърчица, лебеди, зайчета, не ме разбирайте погрешно, но бих искала нещото,което подаря наистина да напомня за нас, за нашата душевност, за нашия род и традиции. Ето защо се спряхме на този вид подарък, бих искала да ви помоля, ако наистина тук е имало такъв тип подаръци, в тази тема, да ме насочите, от къде мога да си купя такива мънички бурканчета, които да напълня с мед.
Активен
sunflower1985
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 26, 2009, 12:59:46 »

Здравейте!Ние мислим да подаряваме на гостите снимки с нас двамата от сватбеното тържество.Фотографа ще отиде по някое време да ги изкара,ние ще си изберем коя е подходяща.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 26, 2009, 13:13:37 »

хаха, явно  снимките, виното и бонбониерите ще са хит тази година... Ние също ще подаряваме снимки, но не само една, а 11 - ще бъдат свързани като диплянка. Сега чакаме фотографката да направи проектчето и ще ви покажа какво имам предвид. Но също така и направих папирусчета с благодарност към всеки, че е бил с нас на сватбата ни... Надявам се скоро всичко да е готово и ще се похваля!
 give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 26, 2009, 22:26:10 »

ani_4ka_p и аз съм в същото положение и аз търся малки бурканчета. Нo безуспечно...
Бастет беше дала един адрес в халите, имало магазинче в което продавали, но вече пълни бурканчета по 80 ст.Пратих агент да провери, но нищо не е успяла да намери...
 pardon. Бастет, ако четеш и можеш да ни помогнеш, моля give_rose

Проблемът е че аз търся и малки бутилчици и досега виж какво намерих, но в чужбина и не се виждам да ги макна 100-тина по самолетите. 

* burkancheta.JPG (74.75 KB, 448x336 - видяно 308 пъти.)
« Последна редакция: май 26, 2009, 22:31:41 от minalina » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #87 -: май 27, 2009, 06:14:54 »

minalina, дали не може да се поръчат тези чужбински бурканчета с доставка до тук, за да не ти се налага да ги мъкнеш? Много са сладурски и би било чудесно, ако има как да си поръчваме и цената е добра.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 27, 2009, 08:33:43 »

Su_to, мислех си за този вариант, ама нещо търсих търсих и не съм успяла засега да намеря сайт, който да прави такива доставки в България.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 27, 2009, 08:48:13 »

ох,забравих да сложа снимката в същия пост.

Крис, с какви размери са торбичките?

Аз също си поръчах органзени торбички. Днес ще отида да си ги взема. 50 броя ще ми излезнат 15 лв. В събота ще ги снимам и ще пусна снимки!
« Последна редакция: май 27, 2009, 11:11:51 от Sunny_girl » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: