Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:47:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156200 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: май 09, 2009, 21:20:25 »

gtgg,можеш да провериш в хотел Европа н Дружба нямат проблеми с гостите и с ресторанта защото имат два .В хотел Атлант също е хубав ресторанта ,пак е на Дружба.Аз по принцип там си харесах ресторант защото е по-близоот Златните до Варна.
 Sisilla , ще бъдем с Сирус,но нашата сватба е края на септември и нямаше проблем със запазването на ресторанта.
gtgg  ,може да проверите за свободна дата за ресторанта и след това да си запазите дата за подписване в ритуалната.Щом ще сте с изнесен ритуал може и през едмицата да отидете да подпишете,а като имаш ресторант вече ще си организираш ритуала има много фирми които прават такива ритуали.
Kikolina, сватбени книги има почти във всики сватбени магазини фотоателиета и магазини за сувенири и подаръци.Днеска видях едни много осчистени моделчета във магазинче срешу църквата Св.Атанасий,но в магазините около ритуаната има трашно много варианти.
« Последна редакция: май 10, 2009, 18:10:31 от gucci » Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: май 10, 2009, 17:16:52 »

trinity_vn, благодаря за съветите. Предполагам, че ще се зъзползвам от тях. Иначе да кажа до къде точно сме в "никъде"-то. Тъй като все още имаме съмнения, че ще успеем да организираме нещата за тази година, така че да не е просто сватба, а нашата истинска приказка, решихме да тръгнем от зад напред. В момента издирваме ди джей, който да е свободен на една от четирите дати, които сме избрали. Първият избор се оказа неуспешен и сега се чудя към кой точно да се обърна. Лошото е, че нямам преки наблюдения от варненски сватби и се ориентирам само от мненията тук и от мненията на колеги, а те са доста противоречиви. Та, така, има още 2-3 имена в списъка, на които трябва да позвъня и ако успея да улуча някой с дупка в графика мога да премина на следващия етап - издирването на фото и видео. Тук съм малко по-спокойна, въпреки че е сигурно, че препоръчаните във форума ще са вече заети, аз не съм от Варна и си мисля, че мога спокойно да наема фото и видео от моя град, така че да зная какво ще получа като услуга, дори и да ми се наложи да платя двойно (заради разстоянието - все как става въпрос за другия край на България), но пък дори и с двойното плащане и поемане на разходите по престоя и пътя нещата от финансова гледна точка пак ще са на кантар, все едно съм си наела хора от Варна. И така... като уредим тези неща ще дойде реда на расторанта. Все си мисля, че не съм с особени претенции и все ще намеря нещо. Т.е. точно по тази тема съм спокойна, още повече, че вече ми дадохте различни съвети. Единствената претенция ще е да е на Дружба, тъй като и изнесения ритуал ще бъде там (а пък ако толкова свършат ресторантите, имам един вариант за Варна, но дано не се стига до там lol За подписа - както всички казвате - може спокойно да е през седмицата, така че и това не го мисля много.
В общи линии - това е. Докарали сме я до никъде, но се надявам в близките ден-два вече да съм открила ди-джей и фото, за да действам напред. Ако пък не се получи - ще си дам кратка пауза и като поотмине лятото с нови сили ще се заема да организирам нещата за май догодина.
След всичко споделено, сигурно вече ме мислите за много неориентирана, но понякога нещата изглеждат по-страшни отколкото са  tease Ако още някой се сети за съвет към мен, ще се радвам да го прочета
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #167 -: май 10, 2009, 19:31:01 »

Здравей, gtgg! Според мен не чакайте прекалено много с ресторанта, тъй като по-добрите се заемат бързо (както ти е ясно вече)  sad. Нищо не пречи да пообиколите и поразпитате, защото повярвай ми, дали аз бях прекалено претенциозна незнам, но това ми беше засега най-трудно от цялата организация. Като хубави ресторанти на Дружба бих ти препоръчала: х-л Корал, х-л Романс, Сириус, Естрея (градината е невероятна) и май това се сещам засега. Разгледай им сайтовете и им звънни да питаш дали са свободни, че д ане се разкарвате напразно.  give_rose
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #168 -: май 11, 2009, 08:06:17 »

Сладурки вече си имаме ресторант  yahoo yahoo yahoo Спряхме се на хорел "Елена" на Златни. Ресторанта е страхотен. Ще ни побере и условията им са невероятни. В петък го капарирахме и обсъдихме доста неща с мениджъра. Много са мили всички там  Love girl Приеха с радост моите идеи и мисля, че ще се получи страхотно.
Сега са на дневен ред останалите неща - покани, халки, рокля, костюм за милото, подаръчета за гостите и те така...лека полека ще се нареди всичко smile
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #169 -: май 11, 2009, 08:16:40 »

vliubenata ако е балната зала поздравления на 6 май имах ме там сватба беше невероятно и много красиво и кухнята е супер изобщо браво за избора  а и влизането на младоженците по тази стълба  си е направо като в приказката за пепеляшка  Wink Поздравления за избора
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #170 -: май 11, 2009, 10:55:52 »

vliubenata ако е балната зала поздравления на 6 май имах ме там сватба беше невероятно и много красиво и кухнята е супер изобщо браво за избора  а и влизането на младоженците по тази стълба  си е направо като в приказката за пепеляшка  Wink Поздравления за избора
Да мила в новата им зала ще бъде smile Там въобще всичко ми хареса още като го видях, макар, че тогава беше още един груб строеж, но сега вече направено си е супер  danceg
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #171 -: май 11, 2009, 10:59:45 »

vliubenata, поздравления и от мен!  Bravo А на каква цена са ви куверите? Пиши на лични ако тук не става.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: май 11, 2009, 12:26:45 »

Моля за съвет. Решихме да имаме църковен брак в деня на сватбата ни, а подписването предния ден. Та много харесвам църквата "Св. Анастасий", но късно съм се сетила да резервирам и много избор нямаме. Вариантите са от 14.45 ч. или след 18 ч. Траело 30 мин. Та аз съм казала на гримьорката да дойде в 13.00 ч. Прическата ще е преди това. Та да кажем до 14 ч. аз ще съм готова и гостите ще дойдат с музикантите както му е реда. Та ще ми стигне ли 30 мин за посрещане на гостите и тропване на хорце и от там в 14.45 ч. да сме пред църквата. Пътя от нас е не повече от 10-15 мин. Или да взема да извикам гримьорката, ако е свободна от 12.30 ч. Или пък да търся друга църква. Предложете някоя. Мисля си за Св. Петка. Или пък да направим църковния от 18 ч., преди ресторатна, така и така за ресторанта казаха най-рано 18.30, а най добре 19.00 ч. Но пък така ще отидем в последния момент в ресторанта. А аз мислех да пращам сестрите ми да украсявам преди 18 ч., докато ние сме на фотосесия. Ох, че сложно стана. girl_impossible
Активен
vanq_van
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #173 -: май 11, 2009, 13:21:28 »

Здравейте!
От скоро съм член на форума и чета това-онова. Това, което ме мъчи в момента е най-подходящия оркестър за нашата сватба през месец септември. Ние и двамата държим на хубава народна музика, а ако има и DJ за разнообразие ще е супер. Ще чакам отговори! Благодаря ви предварително!
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: май 11, 2009, 13:23:20 »

обмислете добре,че трябва 10 мин преди ритуала да почне,гостите влизат първи и няма да е мн удачно да пристигнете в последната секунда  Wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: май 11, 2009, 13:23:51 »

Според мен най-добре да се поинтересуваш дали гримьорката може да дойде по- рано, така ще си и по-спокойна и е по- малка вероятността да забравиш нещо.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #176 -: май 11, 2009, 15:27:39 »

Оркестър Яница за мен са едни от най добрите пеят и свирят всичко
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: май 11, 2009, 17:46:16 »

Да и аз съм на същото мнение за по-рано.Трябва да сте поне 10 мин преди часа в църквата пък и по пътя става всичко колкото и да сте близко .
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: май 12, 2009, 09:08:51 »

Как ви се струва варианта да дойдат по близките в нас в 14 ч. до към 15 - 16 ч. (без да сме ограничени тук във времето) да се почерпим, да тропнем едно хорце и от там ние да отидем на снимки. А църквата да бъде от 18 ч., след което да се отиде в ресторанта от 19 ч. Така и част от гостите, ако не им се мотка ще дойдат направо за църквата. Така и така по домовете идват по близките, не всички гости. И мислите ли, че така по добре ще се разпредели времето. Дали щом е обявено 18 ч. за църковния ще почне точно и да кажем 18.30-40 ще сме в двора за някоя друга снимка и от там за 10-тина мин да се прехвърлил в ресторанта и така от 19 ч. 19 и нещо да започне вечерта. Мислех за изнесен ритуал, но после реших, че църковната венчавка в църквата е достатъчна за деня (подписването в гражданското ще е предния ден). Girl_hide
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: май 12, 2009, 09:25:27 »

Sisilla , на мен така ми се струва най-добре! Така и на гостите ви няма да им се разпокъсва толкова много времето, а и ти ще си по-спокойна smile Успех smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: