Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 23:53:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 3 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 3 част (Прочетена 156402 пъти)
*trinity*
Професор
Отг: Сватба във Варна - 3 част
«
Отговор #165 -:
май 09, 2009, 21:20:25 »
gtgg
,можеш да провериш в хотел Европа н Дружба нямат проблеми с гостите и с ресторанта защото имат два .В хотел Атлант също е хубав ресторанта ,пак е на Дружба.Аз по принцип там си харесах ресторант защото е по-близоот Златните до Варна.
Sisilla
, ще бъдем с Сирус,но нашата сватба е края на септември и нямаше проблем със запазването на ресторанта.
gtgg
,може да проверите за свободна дата за ресторанта и след това да си запазите дата за подписване в ритуалната.Щом ще сте с изнесен ритуал може и през едмицата да отидете да подпишете,а като имаш ресторант вече ще си организираш ритуала има много фирми които прават такива ритуали.
Kikolina
, сватбени книги има почти във всики сватбени магазини фотоателиета и магазини за сувенири и подаръци.Днеска видях едни много осчистени моделчета във магазинче срешу църквата Св.Атанасий,но в магазините около ритуаната има трашно много варианти.
«
Последна редакция: май 10, 2009, 18:10:31 от gucci
»
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #166 -:
май 10, 2009, 17:16:52 »
trinity_vn
, благодаря за съветите. Предполагам, че ще се зъзползвам от тях. Иначе да кажа до къде точно сме в "никъде"-то. Тъй като все още имаме съмнения, че ще успеем да организираме нещата за тази година, така че да не е просто сватба, а нашата истинска приказка, решихме да тръгнем от зад напред. В момента издирваме ди джей, който да е свободен на една от четирите дати, които сме избрали. Първият избор се оказа неуспешен и сега се чудя към кой точно да се обърна. Лошото е, че нямам преки наблюдения от варненски сватби и се ориентирам само от мненията тук и от мненията на колеги, а те са доста противоречиви. Та, така, има още 2-3 имена в списъка, на които трябва да позвъня и ако успея да улуча някой с дупка в графика мога да премина на следващия етап - издирването на фото и видео. Тук съм малко по-спокойна, въпреки че е сигурно, че препоръчаните във форума ще са вече заети, аз не съм от Варна и си мисля, че мога спокойно да наема фото и видео от моя град, така че да зная какво ще получа като услуга, дори и да ми се наложи да платя двойно (заради разстоянието - все как става въпрос за другия край на България), но пък дори и с двойното плащане и поемане на разходите по престоя и пътя нещата от финансова гледна точка пак ще са на кантар, все едно съм си наела хора от Варна. И така... като уредим тези неща ще дойде реда на расторанта. Все си мисля, че не съм с особени претенции и все ще намеря нещо. Т.е. точно по тази тема съм спокойна, още повече, че вече ми дадохте различни съвети. Единствената претенция ще е да е на Дружба, тъй като и изнесения ритуал ще бъде там (а пък ако толкова свършат ресторантите, имам един вариант за Варна, но дано не се стига до там
За подписа - както всички казвате - може спокойно да е през седмицата, така че и това не го мисля много.
В общи линии - това е. Докарали сме я до никъде, но се надявам в близките ден-два вече да съм открила ди-джей и фото, за да действам напред. Ако пък не се получи - ще си дам кратка пауза и като поотмине лятото с нови сили ще се заема да организирам нещата за май догодина.
След всичко споделено, сигурно вече ме мислите за много неориентирана, но понякога нещата изглеждат по-страшни отколкото са
Ако още някой се сети за съвет към мен, ще се радвам да го прочета
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #167 -:
май 10, 2009, 19:31:01 »
Здравей, gtgg! Според мен не чакайте прекалено много с ресторанта, тъй като по-добрите се заемат бързо (както ти е ясно вече)
. Нищо не пречи да пообиколите и поразпитате, защото повярвай ми, дали аз бях прекалено претенциозна незнам, но това ми беше засега най-трудно от цялата организация. Като хубави ресторанти на Дружба бих ти препоръчала: х-л Корал, х-л Романс, Сириус, Естрея (градината е невероятна) и май това се сещам засега. Разгледай им сайтовете и им звънни да питаш дали са свободни, че д ане се разкарвате напразно.
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #168 -:
май 11, 2009, 08:06:17 »
Сладурки вече си имаме ресторант
Спряхме се на хорел "Елена" на Златни. Ресторанта е страхотен. Ще ни побере и условията им са невероятни. В петък го капарирахме и обсъдихме доста неща с мениджъра. Много са мили всички там
Приеха с радост моите идеи и мисля, че ще се получи страхотно.
Сега са на дневен ред останалите неща - покани, халки, рокля, костюм за милото, подаръчета за гостите и те така...лека полека ще се нареди всичко
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #169 -:
май 11, 2009, 08:16:40 »
vliubenata ако е балната зала поздравления на 6 май имах ме там сватба беше невероятно и много красиво и кухнята е супер изобщо браво за избора а и влизането на младоженците по тази стълба си е направо като в приказката за пепеляшка
Поздравления за избора
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #170 -:
май 11, 2009, 10:55:52 »
Цитат на: Abii в май 11, 2009, 08:16:40
vliubenata ако е балната зала поздравления на 6 май имах ме там сватба беше невероятно и много красиво и кухнята е супер изобщо браво за избора а и влизането на младоженците по тази стълба си е направо като в приказката за пепеляшка
Поздравления за избора
Да мила в новата им зала ще бъде
Там въобще всичко ми хареса още като го видях, макар, че тогава беше още един груб строеж, но сега вече направено си е супер
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #171 -:
май 11, 2009, 10:59:45 »
vliubenata, поздравления и от мен!
А на каква цена са ви куверите? Пиши на лични ако тук не става.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #172 -:
май 11, 2009, 12:26:45 »
Моля за съвет. Решихме да имаме църковен брак в деня на сватбата ни, а подписването предния ден. Та много харесвам църквата "Св. Анастасий", но късно съм се сетила да резервирам и много избор нямаме. Вариантите са от 14.45 ч. или след 18 ч. Траело 30 мин. Та аз съм казала на гримьорката да дойде в 13.00 ч. Прическата ще е преди това. Та да кажем до 14 ч. аз ще съм готова и гостите ще дойдат с музикантите както му е реда. Та ще ми стигне ли 30 мин за посрещане на гостите и тропване на хорце и от там в 14.45 ч. да сме пред църквата. Пътя от нас е не повече от 10-15 мин. Или да взема да извикам гримьорката, ако е свободна от 12.30 ч. Или пък да търся друга църква. Предложете някоя. Мисля си за Св. Петка. Или пък да направим църковния от 18 ч., преди ресторатна, така и така за ресторанта казаха най-рано 18.30, а най добре 19.00 ч. Но пък така ще отидем в последния момент в ресторанта. А аз мислех да пращам сестрите ми да украсявам преди 18 ч., докато ние сме на фотосесия. Ох, че сложно стана.
Активен
vanq_van
Регистриран
Публикации: 1
Оркестър за сватба във Варна
«
Отговор #173 -:
май 11, 2009, 13:21:28 »
Здравейте!
От скоро съм член на форума и чета това-онова. Това, което ме мъчи в момента е най-подходящия оркестър за нашата сватба през месец септември. Ние и двамата държим на хубава народна музика, а ако има и DJ за разнообразие ще е супер. Ще чакам отговори! Благодаря ви предварително!
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #174 -:
май 11, 2009, 13:23:20 »
обмислете добре,че трябва 10 мин преди ритуала да почне,гостите влизат първи и няма да е мн удачно да пристигнете в последната секунда
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #175 -:
май 11, 2009, 13:23:51 »
Според мен най-добре да се поинтересуваш дали гримьорката може да дойде по- рано, така ще си и по-спокойна и е по- малка вероятността да забравиш нещо.
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
Отг: Оркестър за сватба във Варна
«
Отговор #176 -:
май 11, 2009, 15:27:39 »
Оркестър Яница за мен са едни от най добрите пеят и свирят всичко
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #177 -:
май 11, 2009, 17:46:16 »
Да и аз съм на същото мнение за по-рано.Трябва да сте поне 10 мин преди часа в църквата пък и по пътя става всичко колкото и да сте близко .
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #178 -:
май 12, 2009, 09:08:51 »
Как ви се струва варианта да дойдат по близките в нас в 14 ч. до към 15 - 16 ч. (без да сме ограничени тук във времето) да се почерпим, да тропнем едно хорце и от там ние да отидем на снимки. А църквата да бъде от 18 ч., след което да се отиде в ресторанта от 19 ч. Така и част от гостите, ако не им се мотка ще дойдат направо за църквата. Така и така по домовете идват по близките, не всички гости. И мислите ли, че така по добре ще се разпредели времето. Дали щом е обявено 18 ч. за църковния ще почне точно и да кажем 18.30-40 ще сме в двора за някоя друга снимка и от там за 10-тина мин да се прехвърлил в ресторанта и така от 19 ч. 19 и нещо да започне вечерта. Мислех за изнесен ритуал, но после реших, че църковната венчавка в църквата е достатъчна за деня (подписването в гражданското ще е предния ден).
Активен
antoinette
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #179 -:
май 12, 2009, 09:25:27 »
Sisilla , на мен така ми се струва най-добре! Така и на гостите ви няма да им се разпокъсва толкова много времето, а и ти ще си по-спокойна
Успех
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14