Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 03, 2025, 18:59:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 307192 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: ноември 18, 2008, 10:53:14 »

хм, съгласна съм, че ако трябва да избирам между 800лв. за рокля от Асеновград и 1000лв. рокля напроновиас, определено ще избера в-нт. 2;

била съм и на двете места, разликата в качеството на материалите е доста голямо, определено и с просто око от далеч си личи;

така е, с тези 200лв. ще си направят поканите и ще си купят обувки, но да рискуваш с рокля, която може да се разпадне ... е...накрая ...."царят е гол, царят е гол";

освен това при вариантите с шиенето - ами винаги има издънки, ходиш мериш, после това не са направили добре, онова не са направили както трябва - това поне четох тук във форума от постовете на момичетата, които шиеха и с които подготвяхме сватбите си горе-долу успоредно;

та идеята е, че тези, които мога да си позволят тези 200лв., е по-добре да си спестят тези главоболия, защото до посрледно да не ти е готова роклята и да се дерзаеш ....не знам как да го определя;

аз лично си пробвах роклята, макар че бе леко тесничка, аз си я взех и 2 седмици преди сватбата ми направиха корекциите;

не съм се притснявала, че деклотето не е това, което е трябвало да бъде, че (ако има), ръкавите не са както трябва, да не говорим за самато кройка и пр.

като се прочете тази тема от самото начало, и допълнително темите от сватбатана ... просто ще се види какви главоболия са тези рокли и .... всеки сам ще прецени, според своите способности;

Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #211 -: ноември 19, 2008, 02:31:10 »

Точно така e, gostenka_82 - затова идва реч. Нали и ти си била с прекрасна рокля на Проновиас и съм сигурна, че не е имало човек на сватбата ти, на който да не си направила впечатление. Просто булките с техни рокли изглеждат като от филм, като от скъпо списание. Не са чак толкова недостъпни за нас, а споменът е за цял живот. Разбира се, има и по-скъпи рокли, но има и евтини варианти, семпли, но Проновиас все пак.
Активен
beauty_83
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #212 -: ноември 19, 2008, 10:07:11 »

Здравейте момичета! Чета с интерес форума, тъй като и аз подготвям сватба. Харесва ми колко позитивни са всички и колко ценен опит споделят! И си мисля, че тази тема е, за да ни даде информация къде шият добре и са коректни и къде не, а ми се струва, че последните няколко страници се превръщат в някаква Проновиас "пропаганда". Хубаво е, че expert споделя колко доволна е от фирмата-това наистина е ценно. Но смятам, че не е обективно да се натяква постоянно как това е "Най-добрата фирма". Всичко в този живот е относително ... 800 лв. ще струва пищна рокля в Асеновград-подобен стил в Проновиас ще струва 2500 лв. и тук вече разликата не е 200 лв. Всяка жена свикнала да носи по-натруфени (казвам го не в лош смисъл) дрехи няма да се чувства комфортно в рокля без дантели, камъни и др. подобни. И в крайна сметка всяка булка е прекрасна и специална за повечето хора на сватбата си и прави впечатление.
Аз лично все още не съм пробвала нито една рокля-разглеждала съм единствено в интернет. Нямам намерение да ходя до Асеновград-мисля че изборът в София е достатъчно добър. Ще влизам във всеки магазин (без значение дали е български, дизайнерски или просто внася определени рокли) и ще взема тоалета, в който се чувствам най-добре. И съм сигурна, че ще изглеждам прекрасно, дори и роклята да не е на Проновиас...
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #213 -: ноември 19, 2008, 10:15:57 »

beauty_83 покрепям всяка написана дума от теб с две ръце  give_rose, всеки има право да харесва или не харесва, да одобрява или не одобрява която и да е фирма, но темата с Проновиас вече се преекспонира многократно от expert. Чак стана банална. Както и да е, пожелавам ти да намериш най-красивата и удобна рокля, в която да се чувстваш неповторимо женствена и най-щастливата булка на света. Ако някой може да ме убеди, че Проновиас ще му осигури тези емоции, веднага му купувам роклята като сватбен подарък.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #214 -: ноември 19, 2008, 10:23:41 »

Подкрепям, момичета  good.
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: ноември 19, 2008, 10:44:48 »

като се прочете тази тема от самото начало, и допълнително темите от сватбатана ... просто ще се види какви главоболия са тези рокли и .... всеки сам ще прецени, според своите способности;

Според мен изобшо не става дума за способности, а за възможности. Кич има и в роклите за 500, и в роклите за 5000. Не вярвам всички рокли на Проновиас 100% да са невероятни и да няма разлика между роклите им за 1000 и тези за 5000 smile
Аз си харесах рокля първо от списание, отидох до София, премерих я, стояше ми невероятно, нооооо
струваше 1980лв crazy Всеки сам си преценява калко пари би отделил, за мен бяха много и чесно казано безсмислен разход.

И сега да напиша нещо и по темата blush
Моята рокля е на " Нели" Асеновград и мога д кажа, че съм доволна. Обърнаха ми внимание, съобразиха се с това което искам и не съм имала проблеми с роклята по време на сватбата smile
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #216 -: ноември 20, 2008, 01:36:34 »

Мили момичета, извинете ме, че съм направила пропаганда за "Проновиас". Това е световна марка от най-високо ниво и едва ли е необходимо да й правя реклама (има ги в целия свят). Има достатъчно известни дами, които се обличат в тези рокли и булчински и официални. Аз също съм споделяла, че харесвам и роклите на Виргиния и Невена, но не си купих от тях рокля, защото ми бяха прекалено скъпи (4000 лв за рокля, шита в България) на фона на "Проновиас". Една рокля винаги се гледа не само от външната, но и от вътрешната страна. Затова не си купих рокля и от "Симбелин", въпреки, че и тях харесвам. Разбира се, че цената се определя от модела. Понеже виждам, че харесвате и по-прибрани, съвсем семпли рокли, затова споделих, че има такива от естествена коприна в "Проновиас" . Помислих си, че ще помогна на някой, който си мисли, че роклите са им прекалено скъпи. А то се оказа, че съм грешала. Естествено, че всеки има право на избор пазар - голям - едни обичат маркови рокли (защото това винаги личи), а на други им е все едно с каква рокля ще бъдат. Всяка булка е красива, но наистина е грозно да ти се разпада роклята. Не е ли така? А това е често явление.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: ноември 25, 2008, 17:24:46 »

Значи,

хич не искам да ми сде намесва името в пропаганди и прочие; моля;

аз съм сложила сватбен албум, в който да видите хубава или не ми е роклята; аз от там съм я взела и толкова;

а относно шиенето, Мила, аз съм била в този форум 5 месеца и съм си писала със съфорумките и много добре знам как са се притеснявали точно с шиенето и то не за кич, тук никой не говори за кич при шиенето, защото нали по съответен модел се шие, а за притесненията и тревогите;

и моето мнение бе, че който може да си спести тези тревоги, по-добре да го направи; и толкова;
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: ноември 25, 2008, 17:34:18 »

Гостенка, аз не мисля, че момичетата по-горе са имали в предвид теб.
Аз нямам нищо против да се изказва колко хубави и красиви са роклите на Проновианс да хубави са, както и роклите на много други известни и по-скъпи марки.Все пак това е тема за бял и черен списък, а не изберете Проновианс.
Затова си мисля, че трябва да се спре с това разискване до тук и да продължават новите булки да пишат впечатления.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: ноември 25, 2008, 17:38:52 »

аз пък съм безумно доволна от салон Каприз Асеновград, наглед доста мъничко магазинче, в коет обаче ми отделиха страхотно внимание и в което работят с прекрасни платове. Както каза гостенка 82 който иска може да види резултата в моят сватбен албум. Успех на всички бъдещи булки в търсенето на тяхната ПРИКАЗНА РОКЛЯ  give_rose
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: ноември 26, 2008, 18:13:56 »

И аз да се запиша :)Моята рокля и обувките са на Проновиас *THUMBS*Едно голямо благодаря за обслужването give_rose
 И за да не се повтарям  с другите моми4ета,само ще кажа 4е съм сагласна с казаното от expert,gostenka_82.... по повод  марката Проновиас  good
Страхотни са girl_wink
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: декември 11, 2008, 12:01:53 »

моята рокля е от Сватбен Център София относно роклите има избор и момичетата са учтиви... препоръчвам и там
Активен
Kalina_I
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #222 -: декември 18, 2008, 00:14:32 »

И аз да се запиша :)Моята рокля и обувките са на Проновиас *THUMBS*Едно голямо благодаря за обслужването give_rose
 И за да не се повтарям  с другите моми4ета,само ще кажа 4е съм сагласна с казаното от expert,gostenka_82.... по повод  марката Проновиас  good
Страхотни са girl_wink

Здравейте момичетата,

Много се радвам на толкова много мнения тук. Сега започваме с организацията на нашата юлска сватба smile Само от нета засега съм се спряла на Проновиас. Честно казано мислех, че цените са над 5 000 за тези рокли и вие дори ме успокоихте, че може да се намерят и за по-малко парички lol) Чудесно щом казвате, че и обслужването е на ниво, това е важно... Имам един въпрос към тези, които вече са пазарували оттам. Някой ми каза, че за проба на една рокля се заплащат 100 лева??? Така ли е? Стана ми малко странно и затова питам...
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: декември 18, 2008, 16:52:52 »

Калинче,

няма такова нещо, не знам кой ти го е казал.

Моето инфо е от август месец, но мога да проверя, имат тел., обади се, попитай и те ще ти кажат;
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: декември 18, 2008, 17:26:45 »

Калинче,

няма такова нещо, не знам кой ти го е казал.

Моето инфо е от август месец, но мога да проверя, имат тел., обади се, попитай и те ще ти кажат;

Мила на мен лично са ми го казвали!!!! Тъй като и аз съм върллл фен на Pronovias  и често ходих до магазина-беше ми заявено, че ако се пробват повече от една рокля и ако не закупя, ще заплатя 100лв. Oh my ... тъй че си е напълно възможно  pardon в България сме все пак  Wink
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: