Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 07:48:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 300059 пъти)

vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #240 -: август 04, 2009, 12:46:43 »

Да добавя салон Ади и Люси - на Графа в София, прилагам снимки от сватбата, роклята е шита по модел на Сан Патрик, с малки изменения от моя страна. Там ушихме и рокличките на шаферките, и тях ще ги сложа. Много съм доволна - накрая имах "моята рокля" Bravo
« Последна редакция: август 04, 2009, 12:55:24 от vivianka » Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: август 19, 2009, 00:12:07 »

С две ръце за сватбен салон "Принцес-Пловдив",невероятно хора,невероятни професионалисти,дружелюбни,усмихнати и просто нямам думи да опиша колко останах очарована от всичко там.Те направиха за мен роклята мечта,за което има благодаря безкрайно много.отидах провах модела при тях след което те ми я ушиха специално за мен,отидах точно на една проба о си мислех,че роклята ми ще бъде скроена,а за мое Най-голямо учудване тя беше почти готова и просто ми пасваше идеално навсякъде по тялото.Днес отидах да я пробвам вече готова и останах два пати по-очарова,роклята беше уникална,нямаше и грам нужда от никакв акорекция и това само с една проба.Сега благодарение на тях имам най-прекрасната рокля за моя сватбен ден.Да не говорим,че имам чувство,че жената прочете мислите ми какво було искам,бях спомена само,че ще искам було,но без да обеснявам и една дума какво точно,когато отидах на първа проба те ме изненадаха и ми показаха какво було с ами направили,беше точно такова каквото искам едно към едно,имам чувството,че найстина ми бяха прочели мислите.С ръка нас ърцето мога да кажа,че останах очарована от всичко там.Поднасям им хиляте ми благодарности за големия им принос към моята сватба! give_rose give_rose give_rose
Активен
eva2008
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: август 20, 2009, 15:52:26 »

Здравейте, бих искала да добавя към белият списак
Активен
eva2008
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: август 20, 2009, 15:54:30 »

Здравейте, бих искала да добавя към белият списък San Patrick и агенция Диаманти справиха се страхотно със роклята и воала ми  Bravo
Активен
Cattleya
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: август 20, 2009, 17:19:38 »

Здравейте,

Искам да добавя към белия списък и Манийка, Асеновград. Прекрасно отношение, професионализъм, просто съм очарована от тях. Избрах си техен модел от магазина, но поисках да ми ушият нова рокля, въпреки че тази в магазина ми пасна идеално. Поръчах я, отидох на проба след две седмици и два часа след пробата роклята беше готова.  Bravo Справили са се прекрасно, роклята и воала са точно това, което винаги съм искала, държаха се страхотно с мен както в магазина, така и във фабриката им. Изпратиха ме с думите "Радваме се да видим още една щастлива булка" и наистина е така, благодарение на тях  yahoo
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #245 -: август 24, 2009, 21:56:34 »

Здравейте и от мен ! Аз се купих рокля на  Pronovias и незнам дали има смисъл но все пак да похваля Bridal Fashion . Аз обиколих всички салони възможни и в крайна сметка намерих моята рокля при тях. При корекциите бяха изключително мили с мен. Не са ми взимали пари за пробите независимо че ходих няколко пати преди да реша да си купя роклята от тях. Доже ми подариха и жартиера.  Bravo smile
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: септември 03, 2009, 14:59:00 »

С две ръце съм и аз за "Аз и Ти"- Смолян, още като отидох в салона  ме посрещна една мнооого мила жена, която разбра още с погледа ми втренечен в един модел какво търся.Свали ми го мерихме го и до него имаше един, които се различаваше само в деколтето беше сърцевидно.Каза ми -искаш ли и него да пробваш и аз  good - тогава го облякох излязох от пробната и двете с майка ми (за първи път ми се случва чужд човек, непознат) да се  просълзи.Сложи ми едно було, после и него си взех и каза, ТОВА Е РОКЛЯТ!!!...     А, ти как я усещаш.

Аз ли? Аз вече летях...

Поръчах ме я към 10 Юли и беше готова към 5 август, мерих я и веднага щом ципчето се закопча и двете се успокоихме.Беше ми станала по мярка ушита точно по мен.Невероятно беше усещането.
За това съм с  две ръце за тях, коректни, помагат ти в избора, учтиви и много сръчни
Браво "Аз и Ти " вие направихте моят ден още по- незабравим!!!
« Последна редакция: септември 03, 2009, 15:00:43 от Кardigansder » Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: септември 11, 2009, 20:08:38 »

Хиляди благодарности на бутик Агресия - Варна, справиха се чудесно give_rose
Активен
deskaj
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #248 -: септември 13, 2009, 15:38:45 »

“ESSTIR-7”-Внимание- не поръчвайте!!!
Чувствам се длъжна на предупредя всички бъдещи булки за некоректното (меко казано) отношение на фирма „Esstir-7” –Асеновград. Сватбата е празник в живота, на който всеки иска да се наслади и никой няма право да го помрачава по какъвто и да е начин, но уви не всеки смята така. Ще започна оттам, че ми предстоеше сватба и като всяка булка исках да съм прекрасна и неповторима. Харесах си рокля в едно списание и след щателна обиколка на булчинските салони в Пловдив и Асеновград установих, че нищо от готовите рокли не се доближава до това, което търсех. Затова реших, че ще дам поръчка да ми я ушият. В салона, който ми препоръчаха ми определиха цена, която според мен бе доста завишена за семплата рокля, която показах. Реших да проверя и в други салони, все пак в Асеновград са бол. И така се натъкнах в салон „Esstir-7”. Посрещна е управителката Антоанета Янакиева, доста мила млада жена. Погледна модела и каза, че могат да ушият роклята и то срещу цена, която ме устройваше. Оставих капаро от 200 лв., стиснахме си ръцете и така се започна. Няма да коментирам какво ми ушиха, защото явно толкова им бяха възможностите, но бях ужасена от начина им на работа. За мен е недопустимо да се шие сватбена рокля по такъв МУНДАРСКИ начин. На всяка проба роклята ми бе изцапана с МАЗНИ ПЕТНА (все едно са яли банички отгоре и). Направих им забележка, а те уж не са го видели. Роклята ми имаше една платка отгоре, която освен, че беше цялата на петна, я бяха УШИЛИ ПО-КЪСА, което променяше цялостната и визия. Казах, че това трябва да се поправи, най-малкото защото така моделът не отговаряше на снимката. Въобще доста неща им казвах Аз, че трябва да се направят, за да се получи роклята, за която сме се договорили (например да се сложи още тюл, за да се получи необходимия обем), което не мисля че ми е работата, все пак им плащам за това. Както и да е, вече достатъчно съжалявах и за шева и за фирмата. Но най-фрапиращото предстои! В деня, в който трябваше да отида да си взема роклята ми се обади управителката Антоанета Янакиева и ми заяви, че ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ОЩЕ 150 лв. извън уговорената сума!!!!! В противен случай нямало да ми дадат роклята.
Попитах:
-   150 лв. за какво!?!?!?!?!
-   Как за какво- ами подмяната на платката, добавянето на тюл, допълнителния труд!?!?!?!?!?!
Представяте ли си, вместо да се извинят за НЕУДОБСТВАТА, които ми създадоха и НЕРВИТЕ, които изхабих, тази жена имаше наглостта да ми иска още пари за НЕКАДЪРНОСТТА си. Побеснях! 40 минути разговаряхме по телефона, но тя не отстъпи- или ПАРИТЕ ИЛИ БЕЗ РОКЛЯ. Чиста проба ИЗНУДВАНЕ! Нали разбирате, че за оставащите 3 дни до сватбата никой няма да ми ушие рокля, освен това бях оставила 200 лв. капаро, а при покупката на нова, сватбения тоалет щеше да ми излезе златен. Няма да разказвам как се разреши въпроса, за да не злепоставя хора, само ще спомена, че се стигна до Комисията за защита на потребителите и ред проверки, та си взех роклята без доплащането. В крайна сметка финансово не бях ощетена, но ЕМОЦИОНАЛНО БЯХ СЪСИПАНА. За мен сватбата е един специален ден, и аз хвърлих всичките си усилия той наистина да бъде такъв. Адски жалко е, че има хора толкова злобни и жестоки!
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: септември 15, 2009, 09:26:34 »

здравейте и от мен. половината от купуваните неща за сватбата бяха от Сватбен Център София. обслужването беше повече от перфектно, нещата, които шиха по поръчка ги направиха страхотно без никакви забележки - просто професионалисти smile
Активен
eva2008
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: септември 17, 2009, 18:04:36 »

Здравейте момичета, специално бих искала да благодаря и да изкажа възхищението си от сватбен салон "Принцес" и Соня Атанасова за моята рокля. Тя е от San Patrick и бях горда че се спрях точно на нея  благодарение на Соня и нейният персонал - поръчаха ми чисто нова рокля и въпреки че я чаках 3 месеца си заслужаваше. Воалът също е изработка от тях smile
Благодаря Ви Принцес  give_rose
Активен
trix
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: септември 19, 2009, 16:17:45 »

Моята рокля беше от Сватбен център София. Много съм доволна. Само съжалявам, че не настоях да ми вземат мерки за стесняването и се наложи да ходя 3 пъти. Дори и да ви убеждават, че имат опит и няма нужда от мерки - поискайте да ви вземат  Wink
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: септември 21, 2009, 18:57:02 »

аз искам да кажа , че съм много доволна от сватбен салон Милена- Асеновград направиха роклята ми точно такава каквато си я представях и по специално благодаря н аЕли тяхната дизайнерка хиляди целувки пред нея
Активен
Dobi_S
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: септември 26, 2009, 16:19:34 »

моята рокля е от сватбен салон Маги гр.Стара Загора
Много съм доволна от облслужването и от роклята въпреки че аз имах доста притенции относно роклята резултата беше по-добър от колкото очаквах.
Роклята е страхотна и много удобна не ми се искаше да я свалям жалко че повече няма да я облека.
 Едно голямо благодаря на сватбен салон Маги страхотни сте.  smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: септември 29, 2009, 12:26:33 »

Да похваля мястото където ми направиха роклята по снимка и мой доуточнения- сватбен салон Ванила Варна. Роклята е уникат и стана страшно красива  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: