Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:26:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции!!! част 3
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции!!! част 3 (Прочетена 43332 пъти)
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
Отг: Сватбените агенции!!! част 3
«
Отговор #30 -:
април 10, 2009, 11:42:38 »
ето ти прадложения за фирми за украса:
www.sheila-bg.com
www.ukrasa.podarimi.com
www.veselie.biz
www.luksozno.com
Цените са им ниски, а нещата са им хубави. Дано ти помогнат.
Активен
siyana
Ентусиаст
«
Отговор #31 -:
април 10, 2009, 21:32:26 »
BASTET, сигурна ли си в думите - Сватбарие на са най-скъпите в София и някак си не ми звучи Хриси да каже това. Приказен ден и Ади Цанова определено са по-скъпи. Сватбарите просто държат на качеството, а хубавото не може да е евтино или без пари. Моята украса ще бъде според парите, които мога да дам и това много ми хареса при тях - че се съобразяват с твоя бюджет и ти предлагат най-хубавто, което може да стане с парите, които имаш. Те например нямат готови неща с изкуствени цветя или готови арки и стойки, а правят нещата според темата на сватбата. На мен ми предложиха например, ако имам ограничен бюджет за украса, да се направи една прекрасна ВИП маса , която ще отвори цялото пространство, вместо тези пари да се пръснат по малко навсякъде из ресторанта и да се изгубят в бутилките, чашите и чиниите. Всяко нещо от украсата се обсъжда поотделно и те ти казват доколко ще е ефектно дадено нещо за малко пари и доколко не. Но са много гъвкави в цените и в откровен приятелски разговор става ясно как да инвестираш парите си за украса по най-ефектния начин. Аз съм много доволна от тях, и въобще цялото отношение е много професионално и човешко. Аз лично не мисля, че впечатляваща украса може да се направи с малко пари. Просто всеки си преценява възможностите, но мисля че ако имаш ограничени средства, по-добре да се направи едно нещо, но качествено, отколкото да се използват украси под наем с изкуствени цветя и овехтели тюлове, които само се местят от сватба на сватба - абсолютно еднакви и поизносени...
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #32 -:
април 10, 2009, 22:36:06 »
Впечатляваща украса не може да се направи с малко пари, но красива украса може. Хубавото е, че има диалог и резултата е позитивен. Сватбените агенции са за това - да се ръчкат за да работят.
Активен
Crystal
Сватбар
«
Отговор #33 -:
април 11, 2009, 00:57:30 »
BASTET, понякога във форума минава рекламка на Perfect event -
http://www.perfectevent.bg/
аз не бях чувала за тази агенция досега, но кликнах върху линка и сайта доста ми харесва, както и това, което предлагат, може пък и на теб да ти харесат, пробвай
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #34 -:
април 12, 2009, 23:23:14 »
Цитат на: siyana в април 10, 2009, 21:32:26
BASTET, сигурна ли си в думите - Сватбарие на са най-скъпите в София и някак си не ми звучи Хриси да каже това. Приказен ден и Ади Цанова определено са по-скъпи. ...
Ами каза, че са скъпи колкото приказен ден. Ади Цанова не я е споменавала. Сигурна съм. Това не го казвам по никакъв начин като минус, жената беше много учтива и разговора с нея ми е бил най-полезен от всички, проведени досега от мене с агенции. Но относно украси, ще ме прощава, но ми се вижда класи под приказен ден. Това беше причината да се обадя на нея, а не на тях, защото очаквах и цени на класи по-ниски. Аз не съм споменавала в разговора ни никакви конкурентни фирми.. тя сама го направи. Гледах снимки от сватбите на Ади Цанова, всичките са различни и пълни с идеи, но за мен е късно за сватбен агент - всичко е уредено, измислено и купено, остава украса на ресторанта и ограничен бюджет.. Ако имах повече пари, от всичко видяно, мисля, че бих избрала нея за агент. Затова си купих книгата й и верно е много полезна.
Благодаря, момичета, за предложенията, ще ги прозвънявам една по една и ще споделям
Мисля да говоря и с флористи, защото може би ще ми е по-изгодно, отколкото да минава през агенция, не знам. Говорих с едни от квартала при които поръчвам букети и като ми чуха бюджета, щяха да паднат - мислят, че е много. Тия в агенциите също падат като го чуят - мислят, че е малко. Яво просто даваш някакви пари на някакви хора и се надяваш да ти хареса какво са направили. Ако искаш само украса на маса е лесно - правят ти пробна и готово. Ама аз искам пък само на пространството - това няма как да се пробва на парче.
Амелия, както ти споделих на лични, и аз съм много впечатлена от информираността ти, но изразявам възхищението си много по-културно от някои хора! Добре, че те има, ти си моя информационен ангел!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #35 -:
април 15, 2009, 16:14:09 »
След една супер тегава среща с поредната агенция искам да кажа на всички подставени и надставени и не знам си какви лица дето пишат тука - като ви питат за бюджет, земете па кажете как вървят реално цените. А не да примигвате миличко и да викате - ма ние за всякакъв бюджет можем и после като чуете на клиента предложението да придобивате зелени физиономии. От първите разговори съм вдигнала точно двойно бюджета си. И всеки ден го преосмислям. Ама всичките коконки, дето вместу да ми кажат за какви пари им се работи се мусиха и цупиха, са ме загубили вече като клиент. Като си избера агенция ще изредя тука поименно всяка как се е държала на среща и какви ми ги е плямпотила да се посмееме заедно.
Бясна съм днес!
Активен
siiu
Ентусиаст
Happy bride
«
Отговор #36 -:
април 15, 2009, 18:12:14 »
Здравейте момичета, предстои ми организиране на сватба през август с изнесен ритуал. Много ми се иска ритуала да бъде воден от представител на сватбена агенция, а не на лелка от гражданското
, просто мисля че ще е в пъти по-добре. Може ли да ми препоръчате сватбени агенции за гр. Варна. Виждам че обсъждате такива предимно за София. Ако има момиче със сватби във Варна моля да споделят опит.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #37 -:
април 16, 2009, 11:04:28 »
Цитат на: BASTET в април 15, 2009, 16:14:09
След една супер тегава среща с поредната агенция искам да кажа на всички подставени и надставени и не знам си какви лица дето пишат тука - като ви питат за бюджет, земете па кажете как вървят реално цените. А не да примигвате миличко и да викате - ма ние за всякакъв бюджет можем и после като чуете на клиента предложението да придобивате зелени физиономии. От първите разговори съм вдигнала точно двойно бюджета си. И всеки ден го преосмислям. Ама всичките коконки, дето вместу да ми кажат за какви пари им се работи се мусиха и цупиха, са ме загубили вече като клиент. Като си избера агенция ще изредя тука поименно всяка как се е държала на среща и какви ми ги е плямпотила да се посмееме заедно.
Бясна съм днес!
Малко съм изумена от това което чета ,защото в София може да се каже че агенциите са страшно много и се предполага че има за всеки вкус и джоб фирма . Незнам какъв бюджет си определила но не мисля че нито една от тези агенции не може да направи нещо за тези пари ! Друг е въпроса че повечето се надценяват и не им се занимава с някаква минимална украса при положение че за същата дата / незнам коя е датата просто така го казвам / могат да вземат 5 пъти повече пари . Което е адски тъпо защото клиент не се връща . При нас в Пловдив също го има това защото повечето агенции не разполагат с много хора които да поемат и частични украси / младоженска маса примерно/ и затова предпочитат да вземат една сватба но доста платена ! Не мисля че още има в България агенция която да е толкова добра че да си избира клиентите по бюджет !
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #38 -:
април 16, 2009, 11:59:31 »
Сватбата ми е неделя през деня. На дали много сватби ще има точно в неделя. Едните, които ми отказаха заради датата, беше, защото пътуват в провинцията за съботна сватба - това ОК. Досега не съм чула някой да се жени неделя тая година изобщо. Аз го направих ужким да ми е по-евтино. Нищо подобно, някои за неделя искат повече пари даже (фризьори например). Но вече се сблъсках и с варианта, че има хора дето просто не им се работи в неделя - те неделя не работели. Бре, бре, колко набожни са станали, да не повярва човек.
Не съм обиколила всички агенции, наистина. Не твърдя такова нещо. Все пак искам да се чуе нещо за тях, поне във форум. Защото вчера чух за уникална "агенция" - една сестра на младоженец отворила такава, за да организира сватбата на брат си и да звучи по-така като ходи по срещи с подизпълнители и да крънка отстъпки. Вероятно и да приберат ДДС-то. То депозита да регистрираш фирма е 5 бона, нали знаете. А ако някоя будала се хване - таман ще изкарат пари за сватбата. Хайде, че са ми познати и няма да казвам кои са.. всъщност не знам как им се казва "агенцията", а само булката на брата на агентката, ама пак. Знам и друга "агентка", дето като я притиснах до стената се оказа, че правела само печатни материалчета.. Да... и такива неща стават!
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
Публикации: 77
«
Отговор #39 -:
април 16, 2009, 16:01:18 »
BASTET, кажи коя е агенцията
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #40 -:
април 16, 2009, 16:06:51 »
Вижте сега, познавам булката и тя се хвалеше с предприемчивата си.. етърва ли каква й се пада там. И го намираше за чудесна идея. Аз не можах да си поема въздух от възмущение да я попитам как са кръстили семейното начинание. Дано не чете тук и не се познае, защото ще стане много неудобно. Знаете, че аз всичко си казвам, но това нито го знам точно, нито смея да го кажа.
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
«
Отговор #41 -:
април 16, 2009, 16:19:02 »
Цитат на: BASTET в април 15, 2009, 16:14:09
След една супер тегава среща с поредната агенция искам да кажа на всички подставени и надставени и не знам си какви лица дето пишат тука - като ви питат за бюджет, земете па кажете как вървят реално цените. А не да примигвате миличко и да викате - ма ние за всякакъв бюджет можем и после като чуете на клиента предложението да придобивате зелени физиономии.
за тази агенция кажи коя е
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #42 -:
април 16, 2009, 16:38:16 »
Perfect event - сори, момичета, ама с въртене на очички и цупене не се върши работа. Като ще пиша за тях ще кажа още две неща. Присмяха ми се за куверта на рестованта и казаха, че за тия пари няма какво да искам изобщо. Аз им казах, че съм гледала ресторанти с доста по-ниски куверти. Отговорът беше - ахаа, значи това е най-скъпия ресторант, който си гледала, така лии? Показах им снимка на роклята ми на телефона и едната почна да ми рови из телефона
. Не бяха проверили на карта адреса, на който се разбрахме да се видим и бяха заминали в някаква друга посока. Не ми се обаждат да ме питат къде съм, аз им се обадих. Накрая се разсърдиха, че не им платих сметката И ГО ПОКАЗАХА. Това е. Ако модераторите искат, да изтрият тоя пост, защото тези момичета са рекламодатели. Но аз казвам истината.
Аз се изложих в две посоки, признавам - не им платих тъпата сметка. И като започнаха да ми се подиграват за нещата, които съм избрала, започнах да се оправдавам защо нямам повече пари. Беше ужасно унизително, сама съм си виновна, просто много се притесних и нещо ми стана, и започнах да обяснявам защо аз нямам пари, защо родителите ми нямат.. и не мога и не мога да си затворя устата просто. От яд на мене си че не млъквам щях да се разплача в един момент.. просто тотално не бях подготвена да ми се подиграват, че нямам пари за скъп куверт. И заради това за сметката постъпих така - извадих пари за моята част само. Просто се чувствах ужасно зле.
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
«
Отговор #43 -:
април 16, 2009, 16:58:45 »
хмм... странно... аз работя с тази агенция и съм ОЧАРОВАНА от тях. Агентките й са много готини, млади и отворени към нови неща. Виждали сме се няколко пъти. Звънят ми с идеи, предложения, на много места ми издействаха отстъпки... Работят с бюджета, който аз съм им определила. И смея да твърдя че въобще не е висок. Да не говорим че и ресторантът също не е с висок куверт, даже по-скоро нисък, защото не можем да си позволим повече. А по повод на това, как е протекла срещата ви не мога да ги защитавам, все пак не съм била свидетел и наистина не мога да коментирам. Не разбирам обаче как така са ти се изсмели на куверта
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #44 -:
април 16, 2009, 17:14:11 »
Радвам се, че има кой да ги защити, защото наистина винаги има две мнения по всеки въпрос. И се радвам, че твоя бюджет ги удовлетворява. На мен в началото ужасно ми харесаха. До изказването за ресторанта ми и въпросите не мога ли да взема още пари от някого, които ужасно ме притесниха. И ровенето в телефона - да, това не беше добре. От там нататъка аз се представих като клошарка и най-пропаднала скръндза, за което заслугата си е изцяло моя..
А ние се срещнахме да обсъждаме ужким украса. До това не се стигна изобщо. Само ми предложиха поредните градински фенери. Които ми ги предлагат всички.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Всички