Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 00:43:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 4
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4 (Прочетена 184220 пъти)
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 4
«
Отговор #60 -:
март 31, 2009, 15:32:28 »
Цитат на: bobsyn в март 25, 2009, 21:17:02
Магазин за шивашки материали на едро има на бул.Сливница. /между Ботев и Пазара, в дясно като се отива към пазара/
От там си купих сатенени панделки /10м за 1.50 до 2.20 /. Има и камъчета и още какво ли не /повечето неща даже незнам за какво се използват/. Ширини и цветове на панделките имаше доста. А има и панделки от органза.
Хъм.. а пък аз днес от Слънчоглед купих 25 метра панделка за 1.70.. някъде около сантиметър е дебела, не знам как я водят. По-широката беше къде 2 лева и нещо.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #61 -:
април 01, 2009, 09:42:01 »
Цитат на: gucci в март 26, 2009, 15:43:37
Мацки тъй като нямам време да ровя искам да питам кой търсеше цикламени камъчета за украса на ресторант.Намерих случайно едни такива в един магазин и ги снимах с телефона и утре или довечера ще кача и снимки.Цената на един пакет беше 2,50лв.
gucci
, аз търся цикламени и зелени камъчета
! Ще ми кажеш ли в кой точно магазин си ги видяла и къде се намира той. Ще чакам и снимките
. Благодаря!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #62 -:
април 01, 2009, 18:03:33 »
Енигма има ги в едни магазинчета до гарата които незнам как да ти обясня.Близо са до Планет клуб.Утре ще ти пусна и снимките.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #63 -:
април 02, 2009, 09:09:09 »
Момичета,аз много се чудя за украсата!И се надявам за малко помощ и предложения!Исках много украсата да е от злато и бордо,а се чудя дали да е нещо по свежо защото сватбата е юли?
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #64 -:
април 02, 2009, 09:18:06 »
Рубин
, в какви цветове е ресторанта ви? Според мен от това много зависи и каква украса ще му подхожда.
Златно и бордо ми се струва подходящо за по-тежки ресторанти, ако мога така да се изразя.
Активен
Рубин
«
Отговор #65 -:
април 02, 2009, 09:33:34 »
ето показвам ти го!Аз мисля че всички цветове ще отиват-https://www.bulgaria-hotel.com/bg-BG/page-Resturant%20Bulgaria-13.aspx
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #66 -:
април 02, 2009, 09:37:20 »
Този хотел сега като го виждам на снимките, разбрах, че съм го виждала в много сайтове на агенции и фирми за украса, украсен по вревъзможни начини. Май наистина всичко му се връзва. Избери си каквото на теб ти харесва тогава. Ти не можеш да си правиш една сватба на пролет, една наесен.. ще имаш само една (да се надяваме), затова си я направи както ти е на сърцето.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #67 -:
април 02, 2009, 09:40:16 »
И аз мисля като Скайлайф.Ресторанта изглежда тежък и злато и бордо са перфектни за него, а и са преобладаващи във интериора доколкото забелязах.Ако искате свежинка сложете повече зеленина, тя ще освежи нещата.
Активен
Рубин
«
Отговор #68 -:
април 02, 2009, 09:43:30 »
skylife,BASTET ,
благодаря ви много!Аз се колебая между две украси-червено и бордо и зелено в комбинация с лилаво!Ох не знам вече!Мисля да изчакам малко и като се срещна с агенцията да видя какви предложения ще има!А ти
[/BASTET ,
можеш ли да ми кажеш къде си виждала примерни украси?
color]
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
април 02, 2009, 09:47:37 »
Цитат на: Рубин в април 02, 2009, 09:43:30
skylife,BASTET ,
благодаря ви много!Аз се колебая между две украси-червено и бордо и зелено в комбинация с лилаво!Ох не знам вече!Мисля да изчакам малко и като се срещна с агенцията да видя какви предложения ще има!А ти
[/BASTET ,
можеш ли да ми кажеш къде си виждала примерни украси?
color]
Здравей,
Лично мое мнение е , че си се ориентирала прекрасно към червено и златно. Ресторанта е страхотен. С лилавото в месеца на твоята сватба ще имаш малко проблем относно намирането на цветята. Но определено можеш да заложиш на червено като основен цвят и да ползваш златисти воали за акцент.Мисля че ще изглежда прекрасно.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #70 -:
април 02, 2009, 09:55:57 »
Рубин, мисля, че червено и бордо тук ще стои по - добре от зелено и лилаво. Или поне ще ти трябва нещо да смекчи зеленото и лилавото, защото определено на този ресторант ще му подхождат "по - плътни" нюанси на цветовете.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #71 -:
април 02, 2009, 10:09:52 »
Ох, Рубинче, не мога да се сетя точно къде ги гледах, аз гледам адски много сайтове на ден на фотографи и на агенции за украса.. може и в списания да съм го виждала, но на няколко пъти тоя надпис "компас хол .. интерхотел" е стърчал иззад украсата и аз се чудех къде пък е това, защото дори не пишеше, че не е в София. Погледай и ти из нета и ще намериш. Аз вече като видя ще ти пращам линкчета.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #72 -:
април 02, 2009, 10:14:17 »
Във всяка една бургаска агенция има снимки на България, защото това е единственият ресторант, който побира по- голяма бройка гости. Така че където и да влезеш, мисля че ще го видиш
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #73 -:
април 02, 2009, 14:49:43 »
Оххх не знам дали този пост не е за "отдушника" а не за тука.. Но, момичета, пак ме обзема паника и имам чувството, че страшно съм се минала.
Тръгнах от идеята, че ако цялото тържество е навън, няма да ни трябва украса. И бамнах четирицифрена сума за наем на градина. Ужким да спестя от украса. И в неделя по обед ходих до ресторанта да го видя пак. И... ИЗОБЩО не ми хареса!! Тъжен един, мрачен, охххх. Не знам как ще изглежда лятото, иска ми се да си спомня какъв беше, когато е зелено, но не мога и не мога и сега в главата ми го виждам само такъв, какъвто е сега и направо..
Не знам какво да правя. Трябва ли й на градина декорация, според вас? Не стига, че поемам риска да завали и да се натикваме на бегом вътре в ресторанта, декорацията няма как да се пренесе, да поема риск и за нея, няма ли множко да ми дойде. Ама от друга страна да ми е вехто, тъжно и не-тържествено на връх сватбата.. олеле, май направих огромна грешка!
Моля ви се, кажете ми нещо ободряващо че направо ми се доплака!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #74 -:
април 02, 2009, 14:57:10 »
Успокой се!!! Поеми въздух! Намери в нета снимки на ресторнта какъвто е лятото. Не може да няма такива. А за украсата - според мен изчакай малко да се пораззелени и тогава реши. Не се поддавай на паниката - тя е най-лошият ни съветник. Набери си варианти и идеи за украса в различни ситуации до тогава. за пренасяща се украса, за украса на градината, възможно най-евтината. а може и за украса на ресторанта, в случай че завали. Всякакви идеи, че дори за някаква програма вътре, за да не ви се съсипе празинека от изливащия се дъжд / в случай на дъжд, разбира се!/ Но недей да бързаш и се успокой!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...