Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:50:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184256 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 26, 2009, 15:43:37 »

Мацки тъй като нямам време да ровя искам да питам кой търсеше цикламени камъчета за украса на ресторант.Намерих случайно едни такива в един магазин и ги снимах с телефона и утре или довечера ще кача и снимки.Цената на един пакет беше 2,50лв.Става въпрос за Варна ама ако мацката не е от Варна ще и ги купя и пратя.
Amelia тези вази ги има по 5 лв в едни домашни потреби-има и кръгли и квадратни.Скъпо ли ти се струва.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 26, 2009, 16:18:01 »

Мисля, че ще има и по- евтино - http://www.poligrup.hit.bg/bezcvetno.html - мисля, че са третите на пърия ред - имат представители във Варна и в София (в София са до зала Триадица). Аз си купувах нашите вази от там. Вази има и във Флора Комерс, а също така има един магазин точно до клуба на БСП (зад Съдебната палата) pardon
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #47 -: март 26, 2009, 16:21:01 »

Флората са малко скъпари на такива неща, може би другата фирма ще е по - добра.

skylife , чакай да те цункам за хубавото линкче.  give_rose Такава слабост към стъклария да имам...ех! Няма да кажа на милото кой е информаторът, че ще ми спре форумите. Хихик!  blum
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 26, 2009, 16:28:17 »

Момичета, днес минах по бул. Хр. Ботев и открих едно магазинче за шивашки материали и беше страшно богато зареден! За справка - имаше всякакви цветове / десетки отенъци на всички цветове/ сатененеи лентички...панделки, както се наричат. От тях има всякакми ширини. От 2мм до 10-12см. Тези, които са стандартни 5мм са 20стотинки метъра. Има и всякакви други пандели - прозрачни, имитиращи някакви платове, шарени, имаше едни много интересни - по средата мрежа и от двете страни сатенена лента. Има дори пера и всякакви такива украси, има дантели, мъниста, камъчета, които се лепят с ютия всякакви размери и т.н. За камъчетата - има наистина ог съвсееем миниатърнички до големи, които може да послужат за апликилане на букви или име върху плат, но ще трябват малко упражнения. Това ми дойде като идея от вашите салфетки. Но и на мен не ми допада идеята да си бърша устата цяла вечер и да ми кажат после - я си я вземи, това ти е подаръкът от младоженците. иначе ако са си чистички идеята е супер!
0,20 ст на метър е много скъпо. Аз си купих от Илиенци страхотни сатенени панделки на рула може би са поне 10 м на руло може и повече за по 0,50 лв ролката на едро т.е като купиш над  5 бр.  а аз тъй като ще слагам на подаръците на гостите нашите имена ми трябват
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 26, 2009, 20:48:59 »

Бера,аз също искам украсата да е комбинация от злато и червено!Нямам търпение да отида в Бургас и да видя какво ще измислим!

Рубин кога ще ходите...дръж в течение как върви и как точно ще съчетаете нещата...  smile
аз още ми е тъмна Индия кое как да съчетая ...кое да е червено и кое златисто но и докато не си ида в БГ да знам със сигурност къде какво има, няма и да ми се изсветли...

give_rose give_rose give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #50 -: март 27, 2009, 00:39:09 »

0,20 ст на метър е много скъпо. Аз си купих от Илиенци страхотни сатенени панделки на рула може би са поне 10 м на руло може и повече за по 0,50 лв ролката на едро т.е като купиш над  5 бр.  а аз тъй като ще слагам на подаръците на гостите нашите имена ми трябват

Сериозно ли? Ами аз честно казано се изненадах, че са толкова, стори ми се евтино. Явно съм бъркала. Но така или иначе едно момиче след моя пост даде адрес на склад на едро за такива нащица, което се и доста по-добра идея.

а да попитам за лентичките с имената - къде ги надписвате? То май не е за тази тема, но не видях да има специална. аз също искам да си надпиша такива за подаръчетата и други дреболий, но не знам къде или си ги надписвате сами???
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 27, 2009, 16:06:28 »

ми аз лентичките с имената си ги надписвам сама. Купих ролки със сатенена панделка от тънката и си ги режа на определа дължина и ги надписвам със златна химикалка за да е в тон с цвета на сватбата  Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #52 -: март 27, 2009, 20:31:24 »

И цевта си личи? И не се размазва? Супер! От къде взе въпросната химикалка? Сега ако кажеш Офис1 ще умра. Трябва да го прекръстята на "Магазин за всяка булка"
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 28, 2009, 00:24:25 »

blum Да, точно от Офис 1 я взех другаде не съм виждала химикалка със златно и сребърно мастило, но там ги има е 4-5 лв е едната до колкото си спомням, но ако някой знае къде има по-евтино нека сподели  good Иначе момичета едно съветче от мен за тези, които ще си надписват лентите сами. След като си ги нарежете на дължината, която ви е необходима, залепете една двойнозалепваща лепенка на бюрото или мястото където ще надписвате и върху нея лепете лепенката, така като не мърда панделката надписа става абсолютно прав! good
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 28, 2009, 19:27:34 »

Момичет...моля ви да ми каже някоя от вас дали има представа маргаритките кога ги има и на каква цена вървят в момента...искам сватбата ми да е маргаритена и цялата окраса да е с маргаритки баща ми като каза че нямало септември маргаритки сезона им бил лятото и ала бала...бях го пратила да види какви са цените да знам понеже не мога да ида сама да проверя и той като каза че нямало септември маргаритки ме уви...как ще да няма първо като аз знам че те ги има почти целогодишно на пазара...друг е въпроса какви са цените...още повече сватбата на моята приятелка октомври беше с маргаритки  crazy

Моля ви някоя от вас която е проверявала за това може ли да ми каже какви са им цените...години на ред не ми се е налагало да обикалям из бг за цветя  и нямам идея...преди бяха около 0,40лв ама това беше ехееее...едно време... smile

Хиляди благодарства предварително... give_rose give_rose give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #55 -: март 28, 2009, 19:54:30 »

Бера, това, за което питаш са хризантеми, просто ги има в мноооого цветове. Те наистина са целогодишно на пазара и няма з акакво да се притесняваш. В момента са 1.50 стръкчето, но това е в цветалските, а на борсата ще са много по-малко. Но колко аз не мога да ти кажа. Някоя друга съфорумка ако е ходила скоро и знае да пише.
Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #56 -: март 28, 2009, 22:55:47 »

здравейте,
    има голяма разлика между маргаритки,които ги има през лятото,и хризантемата с малки цветлета
    подобно на маргаритката,която я има през цялата година и е различни цветове.
    Относно цените маргаритката може да се намери и на цена от .60/0.80ст,а хризантемата от
    2.50/3.50лв.

Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #57 -: март 28, 2009, 23:14:06 »

Разлика, че има, има, но тя пита за цвете, което го няма през есента и за това добро решение е хризантемата. Пък и щом знае, че е целогодишно със сигурност е говори за маргаритката.
Активен
walker
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #58 -: март 29, 2009, 14:45:35 »

маргаритката е нетрайна ,същия ефект се получава със хризантема-риган,така се казва този вид,който прилича на нея.истинската маргаритка стиои добре в букет,в аранжировка на мен лично не ми харесва,някак си е по рехава.
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 30, 2009, 13:33:33 »

Момичет...моля ви да ми каже някоя от вас дали има представа маргаритките кога ги има и на каква цена вървят в момента...искам сватбата ми да е маргаритена и цялата окраса да е с маргаритки баща ми като каза че нямало септември маргаритки сезона им бил лятото и ала бала...бях го пратила да види какви са цените да знам понеже не мога да ида сама да проверя и той като каза че нямало септември маргаритки ме уви...как ще да няма първо като аз знам че те ги има почти целогодишно на пазара...друг е въпроса какви са цените...още повече сватбата на моята приятелка октомври беше с маргаритки  crazy

Моля ви някоя от вас която е проверявала за това може ли да ми каже какви са им цените...години на ред не ми се е налагало да обикалям из бг за цветя  и нямам идея...преди бяха около 0,40лв ама това беше ехееее...едно време... smile

Хиляди благодарства предварително... give_rose give_rose give_rose

Здравей BeRa,
Моят букет за гражданското/ 26.06/ беше от маргаритки и рози. Изглеждаше уникално. Цената на едро на маргаритките по борсите върви 0.20-0.30лв
По принцип маргаритките са лесни за декорация и много красиви, но ако мислиш че ще се затрудниш с намирането им съвсем успешно могат да бъдат заменени с хризантема. Цената на хризантемите на борсата върви между 3.50 - 5.00лв на пакет 5 стръка.

Надявам се да съм ти била полезна smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: