Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:47:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140460 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 25, 2009, 01:20:27 »

sestri4kata при нашата сватба ще бъде само един фъстък smile проблема е че е точно на кумата и че никого не слуша освен нея, а баба му испада в истеря като зареве, та мисля че ще трябва да го вземем с нас, пък каквото стане, в крайна сметка ще имаме малка кума  Bravo а тя една хубавица няма равна, много си я обичкам Love girl
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 25, 2009, 09:00:42 »

ами..ние се пре4борихме с този проблем, защото сватбата ще е вечерана...а и нашите гости по голяма част от тя или нямат деца или те са вече на по 10-15 години така че ...няма да има забавачница blum
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #47 -: март 25, 2009, 12:31:58 »

ее то няма лощо anbibian ,значи ще си имате две куми  Bravo Пък и в крайна сметка нито жената ще е спокойна като знае че детенцето и няма да слуша бабата,така че е по-добре дружно да се погрижите за хубавото изкарване на детенцето.Пък и може и от малката кума да ви тръгне и да ви е на късмет за по -нататък  yahoo
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 25, 2009, 14:09:56 »

относно булото...аз наистина съм на мнение, че то е един от най вайните бълченски аксесоари а и според мен то допълва роклята...винаги ми се е струвало като гледам булки без него че все едно нещо им липсва, нещо са забравили а сега има толкова различно направени булота, че направо се шашкам...определено моето ще е квадратно до под гурдите и назад до под круста с бродирана по края дантела в цвета на роклята...така мисля че ще има завършен вид.. girl_wink
Активен
dashka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #49 -: март 25, 2009, 16:42:51 »

Здравейте, всички!  chee
Радвам се, че има такава тема тук. Просто исках да ви поздравя и да ви пожелая успех!  good
И на мен ми дойде времето!  yahoo Предстои ми Сватба във Велико Търново през юни и съм с големи очаквания. Защо ли...  pardon
Щастлива съм и се вълнувам ужасно много.  yea
Като натрупам малко организационен опит, ще споделя!  blush
« Последна редакция: март 25, 2009, 16:44:25 от dashka » Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 25, 2009, 17:08:35 »

Добре дошла dashka и успех в подготовката smile. Вие избрали ли сте си вече точна дата или само сте решили че ще е през юни?
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 25, 2009, 17:19:29 »

anbibian, няма смисъл да се тревожиш за детенцето на кумата ти. Аз предполагам, че този въпрос тя сама ще си го реши и ще го остави на някои да го гледа, все пак колкото и да не може да се отдели от нея става въпрос само за една вечер, а и детето не е пеленаче. В противен случай за нея би било доста трудно, в тази възраст децата нямат удържане и не си предстаям как ще седи кротко в църквата или на гражданския ритуал, ресторанта в случая е най-малкия проблем.
Активен
dashka
Регистриран

« Отговор #52 -: март 25, 2009, 17:56:45 »

Добре дошла dashka и успех в подготовката smile. Вие избрали ли сте си вече точна дата или само сте решили че ще е през юни?

Благодаря, Tani4ka_!  good

Избрахме 21.06. Но още нищо не сме резервирали или запазвали, така че ще видим. Този уикенд ще пообиколим тук-таме и дано да си харесаме местенце.  Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 25, 2009, 18:05:20 »

dashka добре дошла, за колко човека е сватбата ви?
Активен
dashka
Регистриран

« Отговор #54 -: март 25, 2009, 18:05:20 »

Нашите бъдещи кумове също са с детенце. Тогава ще е на 8 месеца. Много го обичам и ми се иска много да присъства. Но разбирам, че за детето моят прекрасен ден, може да се окаже не толкова прекрасен...  cray Така че ще ангажираме някоя баба вероятно.  biggrin
Активен
dashka
Регистриран

« Отговор #55 -: март 25, 2009, 18:07:07 »

dashka добре дошла, за колко човека е сватбата ви?

За сега около 70...
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**

« Отговор #56 -: март 26, 2009, 14:36:28 »

Welcome dashka .Успех с приготовленията и органнизацията на сватбеното тържество,много приятни емоции и изживявания ти желая  blum С нетърпение очаквам да споделиш как се подрежедат нещата при вас,ехх че то не останало ето го къде е юни месец  yahoo
Активен
dashka
Регистриран

« Отговор #57 -: март 26, 2009, 14:54:17 »

Благодаря, sestri4kata!  good
Наистина не остана.  girl_impossible
Вече знам каква рокля искам. Само трябва да реша - при шивачка или от магазин. Имах един период, в който сънувах рокли и рокли и рокли...  crazy
Сега малко ме е страх, че местенцето дето сме харесали, вече е заето...  girl_impossible Но това ще стане ясно в събота.  Good luck Така че тогава ще разказвам. secret Още е тайна! biggrin
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**

« Отговор #58 -: март 26, 2009, 16:52:52 »

Късмет dashka  дано всичко се нареди ,както искате  Good luck
Ох,напълно те разбирам,въпреки че има доста време до моята сватба,аз вече започнах да сънувам разпределението на гостите по масите  laugh,нищо че още не знам колко точно и кои ще дойдат,но това е отделен въпрос,така че е напълно нормално то е такова вълнение и емоция blush
Чакаме с нетърпение новини  Wink
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 27, 2009, 22:51:57 »

леле момичета един ден съм на работа и темичката ни почти на дъното... give_rose Да ви се похваля в Св,Петър и Павел ще отворят храма няма да се женчаем ж онзи малка стаичка..
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: