Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:30:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140382 пъти)

liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 21, 2009, 22:11:11 »

ами не мисля че ще си личи ....не се притеснявай моя прустен бе6е изненада и су6то така о6те поже4е се изненадах като ми бе6е по мярка голямо съжпадение....но ти не се притесняжай сжижат се без да си ли4ат
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: март 21, 2009, 22:56:15 »

а моят сама си го избрах, по-къпризна съм, особено към бужута, защото не нося пръстени, а годежния и халката ще си ги нося, обеча като бях в ателието мерих доста пръстени, докато уточним колко милиметра да бъде халката и явно ми се е подул пръста, този беше последния, който сложих и го поръчах същатя мярка, а сега ми е широк cray много ме е яд
сега като го занеса ще го взема сигурно чак след две седмици заедно с халките  cray
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: март 22, 2009, 12:15:14 »

Честит празник на Велико Търново, мили булки! Жалко, че не мога да се прибера да присъствам на тържествата.
anbibian, не се притеснявай за пръстена и не си разваляй настроението. Ще видиш, че ще стане добре.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #18 -: март 22, 2009, 16:15:51 »

Честит празник на всички боляри и болярки*YAHOO*
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: март 23, 2009, 08:45:39 »

smile Голямо обикаляне падна заради халките... smile и накрая се спряхме на класически златни халки,отначало се бяхме спрели на бяло и жълто злато,но нещо не ми допадаха особено на мъжката ръка... :girl_haha:стоеше някак женствено
Активен
tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #20 -: март 23, 2009, 11:59:02 »

Не съжалявай! На мен ми казаха, че бялото злато пожълтява с времето.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: март 23, 2009, 12:09:06 »

Не съжалявай! На мен ми казаха, че бялото злато пожълтява с времето.
сигурно зависи от изработката
нашите ще бъдат бяло злато и са с родиево покритие или нещо от сорта, до колкото ми обясниха няма да пожълтеят ама ще видим след време
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: март 23, 2009, 13:22:29 »

И нашите халки са изцяло от бяло злато и мисля, че са много по-красиви така. Освен това годежният ми пръстен също е от бяло злато, а не е мръднал, така че наистина явно зависи от качеството и  изработката.
anbibian, какво стана с твоята халка, нали днес щеше да ходиш да си я стесняваш?
Активен
TLbebe
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 23, 2009, 13:26:35 »

Момичета кажете къде в Търново предлагат разнообразие от сватбени халки???И къде бихте ми препоръчали да си ги поръчам blum
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: март 23, 2009, 13:30:50 »

И нашите халки са изцяло от бяло злато и мисля, че са много по-красиви така. Освен това годежният ми пръстен също е от бяло злато, а не е мръднал, така че наистина явно зависи от качеството и  изработката.
anbibian, какво стана с твоята халка, нали днес щеше да ходиш да си я стесняваш?
с годежния имах проблем, днес го занесох и сега чакам да ми се обадят кога да отида да го взема, обещаха да не си личи, че е стесняван
притеснявах се за халката, че тя е по поръчка с орнаменти отгоре и ми бяха казали че восъчната отливка вече е готова, а с тези орнаменти стесняване или разширяване няма начин да не личи, но за късмет не са я направили още и се надявам всичко да е ок с нея
сега тръпна в очакване и за годежния и за халката give_rose
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: март 23, 2009, 13:32:17 »

TLbebe, аз като обикалях началото на март ми се доплака, защото по магазините ми предлагаха все едни и същи пет модела. Имаше едно магазинче, където продавачът ми предложи каталог на "Сара Трейд" и каза, че продават без надценка халките, което малко ме съмнява, но както и да е. Магазинът е от скоро направен, намира се малко след "Кулинан". "Кулинан" също ти препоръчвам да го посетиш, макар че аз като обикалях, правеха ремонт и не можах да разгледам sad. Но доколкото знам имат хубави модели, по-различни от това по другите магазини. За още едно място се сещам - има един златарски магазин срещу хотел "Болярски". Надникни и там. Може да ти хареса нещо.
Активен
TLbebe
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: март 23, 2009, 13:41:28 »

Тези пет модела и ние сме ги отхвърлили вече,аз вече съм харесала модел от каталога на Сара Трейд но е друго да се види как стои на пръстчето :)Мерси че ме подсети за този срещу Болярски наистина имат хубави неща там годежният ми пръстен е от там Bravo
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: март 23, 2009, 13:44:49 »

аз се сещам за един магазин срещу съда точно
показаха ми каталог на сара трейд, но не ги доставят от там, а сами ги изработват, цената беше 38 лв на грам, казаха също ще ако им се занесе снимка могат да направят халка по нея, но тогава цената е 50 лв грама, ама не помня дали имаха много модели да пробваш както искаш ти pardon
Активен
TLbebe
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 23, 2009, 13:47:13 »

Много ви благодаря thank you
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 24, 2009, 09:20:45 »

здравейте...аз да питам какво мислите за булото...трябва или не да покрива лицето колко трябва да е дълго въобще според вас.. Wink
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: