Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:23:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки !!!!! част 6  (Прочетена 148068 пъти)

carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 16, 2009, 12:29:52 »

прекрасни сте,невероятен дъжд от  ориз!да и тук пред църквата попа ни помоли да не хвърляме ,че бабичките после се пързаляли....ама кой го слу6а blum
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #76 -: март 16, 2009, 12:43:35 »

Тука пък, за да не се хранят гълъбите, щото те нали са страшна напаст, носеща зарази  bad

А по въпроса за снимката - всичко зависи от фотографа. Този беше страхотен и беше успял да хване всички моменти "като от филм". За разлика от фотографа ни в България, всички снимки, на който бяха направени точно след като е минал момента, та ревах три дни и три нощи  angry

Та, в заключение - да живее ориза и добрите фотографи !!!  danceg danceg danceg
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 17, 2009, 17:13:14 »

inaxastra снимката наистина е уникална...
само дето аз като се опитах да направя същото когато кумувахме не знам как го хвърляхме тоя ориз ама не се получи никакъв ефект...освен че главите на младоженците бяха пълни и стискаха здраво очите горките...силно на горе ли се хвърля...дали не сме го хвърляли много на ниско незнам.....ама определено при нашето хвърляне и най добрия фотограф нямаше да хване един хубав момент  angry
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 17, 2009, 17:44:53 »

Вижте на какви хубави тейбълки попаднах... Bravo
от вън името а от вътре може да се напише нещо като благодарствено писамце...

* IMG_0071-1.jpg (39.94 KB, 384x512 - видяно 394 пъти.)
« Последна редакция: март 17, 2009, 17:46:38 от BeRa » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 17, 2009, 18:01:17 »

Вижте на какви хубави тейбълки попаднах... Bravo
от вън името а от вътре може да се напише нещо като благодарствено писамце...
къде попадна на тях smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 17, 2009, 23:23:26 »

Да ти кажа вече нямам никакъв спомен...разглеждах различни сайтове със сватби и си запаметявам всякакви снимки които са ми харесали...написах в пикасата wedding day и ми излезнаха сумати сватби...
да не са твои  smile
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #81 -: март 18, 2009, 08:37:54 »

Много са симпатични тейбълките smile И същевременно прекрасен спомен от сватбата. Няма нужда от допълнителни подаръци.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 18, 2009, 11:59:27 »

Да ти кажа вече нямам никакъв спомен...разглеждах различни сайтове със сватби и си запаметявам всякакви снимки които са ми харесали...написах в пикасата wedding day и ми излезнаха сумати сватби...
да не са твои  smile
smile не са, но много ми харесаха
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 20, 2009, 16:51:32 »

момичета, незнам дали тук е мястото но аз да попитам откъде да си купя по големи количества плат - органза ,сатен....за украсата на ресторанта ми трябва. По пазарите гледам че са доста надути цените, сигурно има някъде из софия на по-тънки цени Wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 20, 2009, 17:26:24 »

момичета, незнам дали тук е мястото но аз да попитам откъде да си купя по големи количества плат - органза ,сатен....за украсата на ресторанта ми трябва. По пазарите гледам че са доста надути цените, сигурно има някъде из софия на по-тънки цени Wink
и аз бих се радвала да получа отговор на този въпрос
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 20, 2009, 17:30:15 »

Провери по магазините за пердета - там няма начин да няма или в складове за платове - но определено са височки цените , аз за моята сватба търсих (2007 г) но като си направих сметка - ми излезе по изгодно да си наема фирма за украсата
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 20, 2009, 17:42:48 »

Ето една от тейбълките ми......... Girl_hide   , но не са напечатани още имената blush

* Resized DSC02082.jpg (62.11 KB, 640x480 - видяно 425 пъти.)
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 20, 2009, 17:49:35 »

А сега вижте големите ми късмети. Xixixi, които май ще ги преработвам , че станаха нещо тежки и високи. laugh И ако паднат  на нечия глава........... angry

* Resized DSC02078.jpg (62.71 KB, 320x240 - видяно 2878 пъти.)
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #88 -: март 20, 2009, 19:43:25 »

milata84, tasty, склад за платове има на ъгъла на Раковски и "Кирил и Методий". В една сива кооперация, точно на самото кръстовище. Правят отстъпки за по - голям метраж. Поне аз исках тогава да си купувам 20 метра плат и жената ми каза, че за такова количество ще ми го даде с отстъпка.

Ако някой знае други складове нека сподели. Аз също търся, защото из къщи постоянно шия нещо и  винаги много трудно намирам платове на сносна цена.

nia, ако ги скъсиш и станат по нисички ще можеш повече да отвориш тюла над панделката и така ще действа като парашутче и няма да тежи толкова като падне на нечия глава. А и да падне, те хората ще са толкова развълнувани, че няма да усетят.
« Последна редакция: март 20, 2009, 19:55:34 от Su_to » Активен
dreamland
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #89 -: март 20, 2009, 19:56:29 »

Nia, поздравления, тейбълката е мнгоо красива и оригинална! А късметите са страхотни,не ги преправяй, така са много хубави  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: