Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:15:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127660 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 03, 2009, 08:19:54 »

Аз още нямам кумове girl_cray3.
Ние с моичкия ги забъркахме едни...
Миналата събота поканих за кума една от най-добрите ми приятелки(а тя изобщо не очакваше,че ще се спра на нея) и сега чакам отговор.
Свекъра и свекървата пък настояха да уважим първо техните кумове,защото такава била  традицията.
Та ходихме при тях,поканихме ги,те отказаха и отстъпиха правото на сина им.Момчето каза,че няма нищо против да кумува,ако това е и наше желание.
Само пропуснахме да уточним дали той ще е съгласен да кумува с моя приятелка.
Сега чакам нейния отговор за да попитаме него.Голяма каша.
Почвам да се замислям ако нещата се наредят по този начин,в коя покана да вмъкна гаджето на кумата?
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 03, 2009, 09:12:43 »

Момичета и аз да се похваляяяяя  yahoo yahoo yahoo yahoo Имаме си кумааааа моята най- близката приятелка се съгласи,то не бяха сълзи от радост, то не бяха прегръдки.Само кумът ми е под въпрос (става в-с за нейният приятел), но дано момчето да се съгласи и ще бъда най- щастливата булка. danceg
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 03, 2009, 09:25:41 »

Вени,честито за кумата.Честито и на всички останали..
И при мен има сълзи,но не от радост.
Току-що приятелката ми ми отказа да стане кума cray
Много ми е криво-тя е от най-близките ми приятелки и по ред причини за мен беше най-добрият вариянт.
Сега трябва да умувам и отсявам на ново.
« Последна редакция: април 03, 2009, 09:32:29 от dodo23 » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 03, 2009, 09:54:41 »

оуу dodo23, много съжалявам, не се притеснявай, всичко ще се оправи, може да е за добро!Винаги така си казвай, всяка зло, за добро.  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 03, 2009, 10:08:13 »

Някои може ли да ми каже нещо повече за "Мираж", защото с милото май на там сме се насочили за сега.А идея си нямам как протича целият процес на сватбата от тяхна страна като обслужване, порцион на самите ястия и т.н.  girl_impossible
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 03, 2009, 10:34:39 »

dodo23 съжалявам , че приятелката ти е отказала, но наистина може и да е за добро - ако кумът си намери приятелка тъкмо ще са си двойка и ако някой ден станат и семейство ще си е съвсем традиционно  pardon
А да попитам за сладкарница Амадеус някакви координати да ми дадете, че последните години не живея в Бургас и не се сещам каде е а, и на мен ми се иска да ми направят тортата по снимка  smile
и да попитам все пак кога е добре да се поръча торта аз мисих да изчакам да понаближи повечко самата сватба, за да не си променя идеята случайно  girl_wink
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: април 03, 2009, 10:41:24 »

dodo23 наистина много съжалявам да чуя това,но само не се отчайвай.Ако си спомняш проблема на hukuta с кумовете и виж накрая как всичко се нареди. good
Така че горе главата girl_wink
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 03, 2009, 10:44:38 »

Извинявам се ако съм  Offtopic
За сладкарница "Захаро" разбрах,че тортата трябва да бъде платена в седмицата,в която е сватбата.Може да се поръча месеци по-рано,но ако не е платиш на време-увисваш.
Не знам по какъв повод е това изискване.

Благодаря на всички за милите думи. give_rose
Опитвам се да мисля положително.Днес с годеника ми пак ще умуваме.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 03, 2009, 11:18:34 »

svetla_ety относно въпроса ти за "Амадеус"
Бургас, к-с Славейков, бл.10
Работно време: 07:00–23:00
Телефон: 056 88 08 71
Също така има и в лазур пада се до сарата като тръгнеш надолу за Руската гимназияр втората пресечка в ляво Там е магазина на Авес точно до него е "Амадеус".Дано си ме разбрала с моите обяснение  pleasantry
« Последна редакция: април 03, 2009, 11:46:59 от Вени и Гошко » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 03, 2009, 18:06:49 »

Здравейте мили дами!  smile
Много се радвам за радостните новини,които прочетох по-нагоре и съжалявам за dodo23 ,ама да ти кажа мила не се отчайвай, че аз съм живия пример в подобно положение-и всичко си дойде на мястото  danceg така, че горе главата!!!  girl_wink
И да ви се похваля-роклята ми ще е готова в понеделник!!!  yahoo danceg yahoo и е супер!!! Същия ден съм и на пробна прическа-нямам търпение!  smile Не останааааааааа  blum
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 04, 2009, 00:09:50 »

Хммм,някой питаше за торта с фондан от Захаро.Да ви кажа за годежа тортата ни беше от там,с фондан и изглеждаше мноооооооооооого красива,все едно покрита със сатен.И си  беше доста вкусна да ви кажа.
Друга питаше за кошничка:в Практикер в момента има доста голямо разнообразие от такива неща заради наближаващия Великден и на доста добри цени.

Такам...дотук имам обувки,кумове и запазен ресторант. goody cap Bravo на мен.Хехе...
Утре с кумата отиваме по сватбените агенции.Смятам да мина пред Диаманти,Мирена и май не знам още къде...А милото ще помогне с чистенето през това време.Златен мъж heart heart heart Love girl LOVING
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 04, 2009, 14:26:29 »

Някои може ли да ми каже нещо повече за "Мираж", защото с милото май на там сме се насочили за сега.А идея си нямам как протича целият процес на сватбата от тяхна страна като обслужване, порцион на самите ястия и т.н.  girl_impossible
Привет, миналата година бяхме там на сватба...порциона си беше добър, обслужването горе-долу на ниво. Говоря от гледната точка на гост на сватбата. Нямам мнението на младоженците. Лично на мен обаче не ми харесва разположението на масите и това, че се образуват нещо като сепарета. Ние имахме късмет да сме на маса близо до входа на ресторанта и дансига и не беше толкова задимено. Но.....навътре беше ад - хем задимено, хем горещо, хем нагъчкано. Всичко зависи вероятно от подредбата на масите. Това е което мога да ти дам като мнение за "Мираж". Успех!!!  good
п.п. Сватбата беше юни месец.  smile
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 04, 2009, 16:52:17 »

Привет, миналата година бяхме там на сватба...порциона си беше добър, обслужването горе-долу на ниво. Говоря от гледната точка на гост на сватбата. Нямам мнението на младоженците. Лично на мен обаче не ми харесва разположението на масите и това, че се образуват нещо като сепарета. Ние имахме късмет да сме на маса близо до входа на ресторанта и дансига и не беше толкова задимено. Но.....навътре беше ад - хем задимено, хем горещо, хем нагъчкано. Всичко зависи вероятно от подредбата на масите. Това е което мога да ти дам като мнение за "Мираж". Успех!!!  good
п.п. Сватбата беше юни месец.  smile

Благодаря ти много за бързият отг. мн се чудя кой ресторант да резервираме в "Аква"  ни дават само малката зала, която по принцип се използва за конференциии.Струва ми се една "постна" с фирмените щори...За "Мираж" нищо не съм чувала, а и притеснението ми ида от това, че все пак това е сватба и хората като се поутпуснат малко  nazdrave да не правят проблем, знам ли?!!..Няма как да няма някои пианска изцепка или знам ли всеки има различно веселие и не знам дали няма да ни гледат на криво.И така с моите притеснение отностно ресторанта, а това е най- важното имам ли рест. отивам вече и в сватбената агенция.Защото мацката трябва да знае все пак над какво ще твори.А времето си тече,а аз съм го взела това мн навътре и никои рест. не ми харесва, акто се има в предвид,че сме и малко.Абе въобще работата е Форсайд  crazy И аз вече изкуквам  shok
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 04, 2009, 16:59:34 »

Споко, ти много от рано си се  shok ...Така като смятам кога ви е сватбата сте някъде юли-август, нали? Защо не попитате как стоят нещата в ресторант "Фаворит", щом ще сте малко хора? Има и хотел към него, и басейн, може и отвънка да стане сватбата..опитайте.  Wink
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 04, 2009, 17:32:11 »

В зависимост колко хора сте - има един ресторант - Дилайт (Delight), който е в Морската градина (точно в уличката до химическото на Булаир) - може да отидеш да го видиш - не е лош и е точно за малки сватби good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: