Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:46:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104329 пъти)

darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: април 27, 2009, 08:59:37 »

Magi и ние като говорим за обзавеждане имаме подобен проблем. Той иска да му е удобно и от там нататък нито цвят нито модел нищо не го интересува. Така че напълно те разбирам Wink Като че ли той ще я бута тази количка  smile А да знаеш задължително гледай да се сваля решетката, защото понякога ми беше трудно да сложа бебето да легне, защото нашата е доста висока. Да не говорим за оправянето на леглото. По-късно я бях махнала, но Жорко много падаше от леглото и пак я сложих, пък той си я прескачаше като иска да излезе smile. Но във всички случаи е хубаво да се сваля good
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: април 27, 2009, 09:43:31 »

mmagi,  
Bravo за добрите новини около бебка!
А за креватчето - то може и да му се свля решетката, и матрачето му да е на нива. Сегашните кошарки всички са с 3 положения на матрачето. А за свалянето на решетката - когато бебо повечко порастне, просто се отвинтват страничните дървени плоскости. Те даже леглата, които са 70х140, ги водят юношески и няма как да стоят с бебешките решетки....
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #287 -: април 27, 2009, 09:59:45 »

Luv4e, имах рожден ден и разправии покрай социалните и т.н. и с тия болки дето ги имах не ми беше леко, та затова не съм влизала! Ходя се разправям с крещящи лелички и се подпирам ту тук ту там, прибера се и просто пускам Реймънд или друго сериалче някое забавно и заспивам.. А и дозата на хапчетата ми предполагаше гадене и летаргия та съвсем  bad
Сега вече спрях хапчетата и след като събота срещу неделя празнувахме до 4-5 сутринта съм много доволна и се чувствам добре и според лекаря ми преди 12ти няма да излиза бебчо  yahoo
А темичката наистина не съм видяла и сега се мъча, но не я намирам!  pardon
Как сте вие, растете ли, дебелеят ли малките, да се раждат голеееми и хубавки  heart
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #288 -: април 27, 2009, 13:44:58 »

bebZz ами честит рожден ден, да си жива и здрава!!!  give_rose give_rose give_rose И лесно раждане с най-сладкото бебче!  Girl_hide

darling мерси за съвета, със сигурност ще се боря до край, в крайна сметка важното е на мен да ми е удобно, какво мисли татито, не че не е важно, ама аз ще се мъча денонощно с това легло.

Di_Di  вие какво креватче взехте? Тук в София има 2 марки по всичките магазини- или турските на Белиз и Дизайн Бейби, те са креватче с люлеещ се механизъм и сваляща се рамка, или български- на Тони БГ или Дибо, които са на 3 нива, но не им се сваля рамката, а евентуално направо се маха натам.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: април 27, 2009, 13:59:13 »

Ммаги, на моето се сваля предната решетка. Аз много си го харесвам, супер ми е удобно. На колелца е, които като се махнат остава на дъги за люлеене, а като се махнат и те остава на твърди крачета. Моето си стои на колелца и лесно се дърпа , за да се почисти отдолу или когато Сми-то изплюе бибата и тя падне отдолу.
На Arbor е , евтино беше - около 200лв, три нива на рамката и така. Масивна дървесина, не е плоскости.
Ето го .... Моето е това, което е  отвсякъде с пръчки, без рамки.Иначе ги предлагат и във вариант с табла. Като това второто. Моделът ми се казва Верокио, ако искаш да го потърсиш в нета.

Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #290 -: април 27, 2009, 14:02:43 »

Мерси ina_lemon ,
точно такова купихме на кръщелника като се роди- Арбор на Верокио, много са доволни  Wink good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: април 27, 2009, 14:04:16 »

Offtopic Offtopic Offtopic Поправка - Верокио на Арбор  blum blum blum blum
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #292 -: април 27, 2009, 14:07:08 »

Благодаря ти Паола, за отговора аз сега свършвам Матерната и ще почвам желязо докато родя вече то има няма 1 месец.На 29 съм на консултация и ще разказвам после. blum
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: април 27, 2009, 14:09:18 »

Каси, това желязо точно преди да родиш лекар ли ти го изписва?
Аз знам,че последните седмици не е хубаво да се приема нищо, понеже пречело по някакъв начин за родовият процес, ама какво беше точно...
Абе мацки, къде се затри КлараФина???? От векове не е писала. Но чете де, така че Клараааааааааа, драсни някой ред как са нещата при тебе!!!
« Последна редакция: април 27, 2009, 14:11:27 от ina_lemon » Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 27, 2009, 14:30:43 »

Това легло на Арбор го гледахме в събота в Пигис хаус- 215 лв. И на мен ми хареса, защото е леко и компактно.
mmagi, има едни гръцки легла Licno, но не съм ги виждала на живо и не знам цена. Нещо подобно.
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #295 -: април 28, 2009, 01:26:24 »

mmagi до Джъмбо имаше един магазин, ама кой ли беше  pardon Та там взехме легло, оказа се бертони, за 340-350 лв май беше с повивалник към него и люлеещо се и става на юношеско. А и към него влиза и някакво матраче  smile
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #296 -: април 28, 2009, 08:34:28 »

bebZz да не е Комсед?
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #297 -: април 28, 2009, 18:37:52 »

Ина,да лекарката ми го изписа,но ще видя дали ще го пия то не ми е чак толкова ниско желязото.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 28, 2009, 20:56:42 »

Момичета, както сигурно вече сте разбрали и първата майска мама вече е на линия, Лъвче е родила днес следобед!!! Така се радвам!!! И бях сигурна, че ще ме изпревари някойя от вас...А аз още си чакам...утре съм пак на тонове и лекарката може би ще измисли нещо! Иначе физическото ми състояние е ок, но вече психически не издържам на това очакване... Целувки на всички!
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #299 -: април 29, 2009, 11:36:25 »

Леле, Мили, добре че си ти, че да прочета за Lуv4e  yahoo yahoo yahoo
Много се радвам за тях  Wink good
Ами ти готвиш ли се за утре? Нали така си беше пожелала- 30.04?  girl_wink
Стискаме палци и чакаме още хубави новини  blum Wink good
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24   Нагоре
  Изпечатай