Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 04, 2025, 10:26:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември (Прочетена 150566 пъти)
BaBy
Сватбен ШАМАН
Отг: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и деке
«
Отговор #150 -:
май 12, 2009, 22:44:50 »
Лелелелеее, колко е хубаво, толкова мами бъдещи се събираме тук, населихме темата
Честито на всички новоприсъединили се!!! Лека бременност, само положителни емоции и да бъдете много обичаниии!!!!!!!!!!!!
А на финала-да имаме най-прекрасните бебенцаааааа
Активен
Бояна
Новак
Отг: Очакваме нашите съкровища октомври,н
«
Отговор #151 -:
май 13, 2009, 10:48:33 »
Много благодаря за топлто посрещане, момичета.Аз искам да попитам тези от вас, които вече са усетили малките човечета кога им се случи за първи път, защото аз вече нямам търпениe
«
Последна редакция: май 13, 2009, 13:13:35 от Бояна
»
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #152 -:
май 13, 2009, 12:08:58 »
Цитат на: Бояна в май 13, 2009, 10:48:33
Много благодаря за топлто посрещане, момичета.Аз искам да попитам тези от вас, които вече са усетили малките човечета кога им се случи за първи път, защото аз вече нямам търпени
По спомен при мен беше към 13-14 седмица май, но само някакво леко гъделичкане и незнам дали беше от беба, но по-съществено започнах да я усещам към 18-та седмица.
Активен
jozka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #153 -:
май 15, 2009, 14:57:48 »
хайде да побутна малко темичката, че тия дни никои не се включва. да се похваля взех си резултатите от всички изследвания и доки каза, че всичко ми е наред *THUMBS*и не би трябвало да имам проблеми, за което аз много се надявам
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #154 -:
май 15, 2009, 19:58:06 »
Здравейте и от мен!
Valentinka
, честита
розова
новинка и от мен!
Бояна, добре дошла сред нас! Много се радвам, че имаме още една мама в темичката!
Сега и аз да се отчета..Бях на преглед на 11.05 и нещата май не са много розови..
Трябваше да повторя изследването за хепатит В, защото при първоначалния тест резултата е положителен
Ходихме с милото и двамата да даваме кръв в друга лаборатория по предложение на лекаря ми и очакваме резултатите да излязат във вторник следобяд..
Все пак трябвало да се повтори теста, защото можело да се окаже фалшива тревога..
Аз много не вярвам в това, но все пак милото ако не е носител на вируса може поне той да се ваксинира. Ако аз съм носител в 90% се предава на бебето..
И лошото е, че не знам дали има начин да се излекува бебчето..
И сега сме в очакване..
Иначе аз след една безсънна нощ реших, че ще мисля позитивно и няма да се разстройвам. Ще изчакам резултатите и после ще се консултирам със специалисти за алтернативите. Все пак мисля, че ще е вредно за бебчо ако се тормозя предварително.. Е, поне се опитвам да не се тормозя..
Благодаря ви, че ме изтърпяхте да си излея мъката..
И се извинявам за
Целувки на всички мами!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #155 -:
май 15, 2009, 20:01:24 »
Bulechka
, благодаря ти за оформлението на първата ни страничка, много мил жест от твоя страна!
Така приятно ми стана като се видях и аз в списъка..
Просто усещането е страхотно!
Благодаря!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #156 -:
май 16, 2009, 07:37:32 »
hoty, дано всичко да е наред и да е фалшива тревога. Ако случайно не е, не се тревожи, ще се оправят нещата.
Недей да се притесняваш излишно преди да са излезли резултатите
а мен много ме боли срамната кост и опашката, и краката започват леко да ми отичат...
Вие как сте?
«
Последна редакция: май 16, 2009, 07:51:59 от Valentinka
»
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #157 -:
май 16, 2009, 08:34:48 »
hoty стискам палци всичко да е наред, и аз се включвам към мнението че трябва да мислиш позитивно
Ние бяхме на 3Д видеозон и докторицата се изказа, че всичко е наред и че ще се разваме на момиче
И на мен като на Valentinka започват да ми се подуват краката и ръцете, но иначе ме боли много кръста вечерно време и вече изпитвам малка трудност да си обувам чорапите
При мен иначе се оказа, че кръвната ми група е А- и докторицата ме вкара малко в притеснение, че това било проблем и заведохме и таткото да го боцкат. Аз доколкото разбрах най-вероятно ще се наложи на бебчо да му правят кръвопреливане като се роди, но иначе всичко друго засега е наред. Чакам да минат 1-2 дена за да си видя резултата от биохимичния скрининг и стискам палци.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #158 -:
май 16, 2009, 08:54:33 »
hoty
, миличка, стискам палци всичко да е наред и да е било фалшива тревога!!!
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Дива и щастлива.....
«
Отговор #159 -:
май 16, 2009, 09:57:51 »
Цитат на: elf в май 16, 2009, 08:34:48
hoty стискам палци всичко да е наред, и аз се включвам към мнението че трябва да мислиш позитивно
Ние бяхме на 3Д видеозон и докторицата се изказа, че всичко е наред и че ще се разваме на момиче
И на мен като на Valentinka започват да ми се подуват краката и ръцете, но иначе ме боли много кръста вечерно време и вече изпитвам малка трудност да си обувам чорапите
При мен иначе се оказа, че кръвната ми група е А- и докторицата ме вкара малко в притеснение, че това било проблем и заведохме и таткото да го боцкат. Аз доколкото разбрах най-вероятно ще се наложи на бебчо да му правят кръвопреливане като се роди, но иначе всичко друго засега е наред. Чакам да минат 1-2 дена за да си видя резултата от биохимичния скрининг и стискам палци.
Ако такото е с положителна кръвна група, може да се наложи след раждането на теб да ти направят една инжекция (има повече инфо в темата за бебеправещите мисля ), ама за кръвопреливане...... ако, недай си боже, има друга причина - може би, но само заради разлика в резус фактора не се прави, доколкото знам
Активен
Бояна
Новак
«
Отговор #160 -:
май 16, 2009, 10:14:28 »
hoty
И аз се присъединявам към стискащите палци.Не се натоварвай излишно.
Ние вчера ходихме на БХС-чакаме кръвните,иначе Нухална-та е 1.3 мм,което е супер.Трябва да си запазя час и за ФМ...Бебо вече е цели 7 мс
Вижте една статийка относно стреса най-вече
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_2137.html
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #161 -:
май 16, 2009, 15:38:14 »
Elf не се тревожи излишно. На моя приятел- на брат му жената също е с отрицателна кръвна група. Бяха и казали , че детето може да вземе нейната кръвна група и всеки месец ходеше на изследвания , за да гледат за някакви антитела. Но за щастие всичко беше наред. Но са и казали, че ако се появят се източва кръвта на бебето и му се прелива нова. Също така трябва да знаеш , че има една инжекция , която се слага до 72 часа след раждането, за да няма проблеми при следваща бременност. Питай затова доктора си. На нея й казаха много късно и тя не можа да си я сложи.
Късмет на всички!
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #162 -:
май 16, 2009, 16:10:48 »
Благодаря ти anellly ще го имам предвид
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #163 -:
май 20, 2009, 08:48:52 »
Ехооооо, много позаспа тая темичка нещо. Я го дайте малко по-ведро
Аз тъкмо се бях много притеснила, че последната една седмица бебо не е ритал изобщо и той вчера изрази в тумбака ми буйния си протест срещу чалгата, която беше надул таксиджията, при когото се возих
Искам да питам тези, които вече усещат ритничета колко често им се случва. При мен определено не е всеки ден и е само по едно-две шутчета, не повече. При вас така ли е? Пеперудките минаха към 4 месец и сега са си ясно изразени ритници като мускулни спазми ги усещам, но са много нарядко. Това трябва ли да ме притеснява? В края на 16 седмица съм.
Другият ми въпрос е по колко килограма качихте до момента? Аз вече съм 4,5 кг. + и се притеснявам, че май са множко.
Също така бих желала да се оплача/похваля от един парадокс. Миналата седмица след 3 месеца мъки успях като по чудо да се оттърва от кошмарния запек, който ми вървеше като бонус към положителния тест. И сега противно на нормалното от няколко дни шкембенцето ми вместо да расте се смалява
А аз тъкмо се радвах, че вече съм достатъчно подута за да е пределно ясно, че не съм просто преяла
«
Последна редакция: май 20, 2009, 08:59:30 от Addri
»
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #164 -:
май 20, 2009, 16:56:12 »
Addri аз все още не ги усещам чак толкова шутовете
мога да се похваля че определено като се поразвълнувам тогава ги усещам повече иначе не ... а за килата аз до момента съм с около 7 нагоре и определено не съм се замисляла, че са ми множко
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...