Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 10:27:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150568 пъти)

BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: май 12, 2009, 22:44:50 »

Лелелелеее, колко е хубаво, толкова мами бъдещи се събираме тук, населихме темата yahoo yahoo yahoo
Честито на всички новоприсъединили се!!! Лека бременност, само положителни емоции и да бъдете много обичаниии!!!!!!!!!!!! give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose

А на финала-да имаме най-прекрасните бебенцаааааа  baby_girl baby_boyyahoo yahoo yahoo kiss2 kiss2 kiss2 LOVING LOVING LOVING Kinder Kinder Baby_G Baby_b Momy Momy Momy
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 13, 2009, 10:48:33 »

Много благодаря за топлто посрещане, момичета.Аз искам да попитам тези от вас, които вече са усетили малките човечета кога им се случи за първи път, защото аз вече нямам търпениe  smile
« Последна редакция: май 13, 2009, 13:13:35 от Бояна » Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #152 -: май 13, 2009, 12:08:58 »

Много благодаря за топлто посрещане, момичета.Аз искам да попитам тези от вас, които вече са усетили малките човечета кога им се случи за първи път, защото аз вече нямам търпени  smile
По спомен при мен беше към 13-14 седмица май, но само някакво леко гъделичкане и незнам дали беше от беба, но по-съществено започнах да я усещам към 18-та седмица.
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 15, 2009, 14:57:48 »

blum хайде да побутна малко темичката, че тия дни никои не се включва. да се похваля взех си резултатите от всички изследвания и доки каза, че всичко ми е наред  *THUMBS*и не би трябвало да имам проблеми, за което аз много се надявам  girl_wink
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 15, 2009, 19:58:06 »

Здравейте и от мен!
Valentinka, честита розова новинка и от мен!
Бояна, добре дошла сред нас! Много се радвам, че имаме още една мама в темичката! Wink Welcome

Сега и аз да се отчета..Бях на преглед на 11.05 и нещата май не са много розови.. cray Трябваше да повторя изследването за хепатит В, защото при първоначалния тест резултата е положителен  cray cray cray Ходихме с милото и двамата да даваме кръв в друга лаборатория по предложение на лекаря ми и очакваме резултатите да излязат във вторник следобяд.. cray cray cray Все пак трябвало да се повтори теста, защото можело да се окаже фалшива тревога.. sad Аз много не вярвам в това, но все пак милото ако не е носител на вируса може поне той да се ваксинира. Ако аз съм носител в 90% се предава на бебето.. cray cray cray И лошото е, че не знам дали има начин да се излекува бебчето..
И сега сме в очакване..
Иначе аз след една безсънна нощ реших, че ще мисля позитивно и няма да се разстройвам. Ще изчакам резултатите и после ще се консултирам със специалисти за алтернативите. Все пак мисля, че ще е вредно за бебчо ако се тормозя предварително.. Е, поне се опитвам да не се тормозя..
Благодаря ви, че ме изтърпяхте да си излея мъката..
И се извинявам за  Offtopic
Целувки на всички мами! give_rose
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: май 15, 2009, 20:01:24 »

Bulechka, благодаря ти за оформлението на първата ни страничка, много мил жест от твоя страна! give_rose
Така приятно ми стана като се видях и аз в списъка.. heart
Просто усещането е страхотно! Bravo Благодаря! give_rose
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: май 16, 2009, 07:37:32 »

hoty, дано всичко да е наред и да е фалшива тревога. Ако случайно не е, не се тревожи, ще се оправят нещата.
Недей да се притесняваш излишно преди да са излезли резултатите girl_wink
а мен много ме боли срамната кост и опашката, и краката започват леко да ми отичат...smile
Вие как сте?
« Последна редакция: май 16, 2009, 07:51:59 от Valentinka » Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 16, 2009, 08:34:48 »

hoty стискам палци всичко да е наред, и аз се включвам към мнението че  трябва да мислиш позитивно smile

Ние бяхме на 3Д видеозон и докторицата се изказа, че всичко е наред и че ще се разваме на момиче baby_girl
И на мен като на Valentinka започват да ми се подуват краката и ръцете, но иначе ме боли много кръста вечерно време и вече изпитвам малка трудност да си обувам чорапите  pardon При мен иначе се оказа, че кръвната ми група е А- и докторицата ме вкара малко в притеснение, че това било проблем и заведохме и таткото да го боцкат. Аз доколкото разбрах най-вероятно ще се наложи на бебчо да му правят кръвопреливане като се роди, но иначе всичко друго засега е наред. Чакам да минат 1-2 дена за да си видя резултата от биохимичния скрининг и стискам палци.

Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 16, 2009, 08:54:33 »

hoty, миличка, стискам палци всичко да е наред и да е било фалшива тревога!!! good good good good
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: май 16, 2009, 09:57:51 »

hoty стискам палци всичко да е наред, и аз се включвам към мнението че  трябва да мислиш позитивно smile

Ние бяхме на 3Д видеозон и докторицата се изказа, че всичко е наред и че ще се разваме на момиче baby_girl
И на мен като на Valentinka започват да ми се подуват краката и ръцете, но иначе ме боли много кръста вечерно време и вече изпитвам малка трудност да си обувам чорапите  pardon При мен иначе се оказа, че кръвната ми група е А- и докторицата ме вкара малко в притеснение, че това било проблем и заведохме и таткото да го боцкат. Аз доколкото разбрах най-вероятно ще се наложи на бебчо да му правят кръвопреливане като се роди, но иначе всичко друго засега е наред. Чакам да минат 1-2 дена за да си видя резултата от биохимичния скрининг и стискам палци.

Ако такото е с положителна кръвна група, може да се наложи след раждането на теб да ти направят една инжекция (има повече инфо в темата за бебеправещите мисля ), ама за кръвопреливане...... ако, недай си боже, има друга причина - може би, но само заради разлика в резус фактора не се прави, доколкото знам  Wink
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 16, 2009, 10:14:28 »

hoty И аз се присъединявам към стискащите палци.Не се натоварвай излишно.
Ние вчера ходихме на БХС-чакаме кръвните,иначе Нухална-та е 1.3 мм,което е супер.Трябва да си запазя час и за ФМ...Бебо вече е цели 7 мс  danceg
Вижте една статийка относно стреса най-вече http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_2137.html
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 16, 2009, 15:38:14 »

Elf не се тревожи излишно. На моя приятел- на брат му жената също е с отрицателна кръвна група. Бяха и казали , че детето може да вземе нейната кръвна група и всеки месец ходеше на изследвания , за да гледат за някакви антитела. Но за щастие всичко беше наред. Но са и казали, че ако се появят се източва кръвта на бебето и му се прелива нова. Също така трябва да знаеш , че има една инжекция , която се слага до 72 часа след раждането, за да няма проблеми при следваща бременност. Питай затова доктора си. На нея й казаха много късно и тя не можа да си я сложи.
 Clover Късмет на всички!
Активен
elf
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: май 16, 2009, 16:10:48 »

Благодаря ти anellly ще го имам предвид smile
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: май 20, 2009, 08:48:52 »

Ехооооо, много позаспа тая темичка нещо. Я го дайте малко по-ведро  girl_wink
  Аз тъкмо се бях много притеснила, че последната една седмица бебо не е ритал изобщо и той вчера изрази в тумбака ми буйния си протест срещу чалгата, която беше надул таксиджията, при когото се возих  Bravo
   Искам да питам тези, които вече усещат ритничета колко често им се случва. При мен определено не е всеки ден и е само по едно-две шутчета, не повече. При вас така ли е? Пеперудките минаха към 4 месец и сега са си ясно изразени ритници като мускулни спазми ги усещам, но са много нарядко. Това трябва ли да ме притеснява? В края на 16 седмица съм.
   Другият ми въпрос е по колко килограма качихте до момента? Аз вече съм 4,5 кг. + и се притеснявам, че май са множко.

Също така бих желала да се оплача/похваля от един парадокс. Миналата седмица след 3 месеца мъки успях като по чудо да се оттърва от кошмарния запек, който ми вървеше като бонус към положителния тест. И сега противно на нормалното от няколко дни шкембенцето ми вместо да расте се смалява  crazy  А аз тъкмо се радвах, че вече съм достатъчно подута за да е пределно ясно, че не съм просто преяла  blush
« Последна редакция: май 20, 2009, 08:59:30 от Addri » Активен
elf
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 20, 2009, 16:56:12 »

Addri аз все още не ги усещам чак толкова шутовете smile мога да се похваля че определено като се поразвълнувам тогава ги усещам повече иначе не ... а за килата аз до момента съм с около 7 нагоре и определено не съм се замисляла, че са ми множко  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: