Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:55:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168570 пъти)

dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #180 -: февруари 16, 2009, 13:28:22 »

new user
Здравейте момичета!
Ето, че и аз се престраших да се запиша тук:)
Много интересни неща прочетох и научих от тук:)
И много ми харесва атмосферата, която цари тук:)
Надявам се да ме приемете blum
Успех на всички от тази темичка:)
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: февруари 16, 2009, 14:09:08 »

Рени, спокойно аз не съм човек, който да се обижда от съветите на по- опитни. Съгласна съм че не трябва да се бърза да се проверява, то времето ще си покаже, аз това го знам, но все пак исках да попитам smile
благодаря ти за вниманието  мн си мила  give_rose а за стреса е нормално...
dani_k11 добре дошла в клубчето успех и на теб щом си се записала тук  give_rose
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 16, 2009, 16:05:02 »

Еееххххх Сиси колко си нетърпелива да се махнеш от тук! blum И аз като теб бързам да разбера дали ще ставам мама и честно да ти кажа дните ми минават като седмици smile. Ама какво да се прави толкова сме чакали, какво са още няколко дни.... good
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: февруари 16, 2009, 16:08:19 »

vanessssa чуството ми е напълно познато, сега и аз имам чуството, че до края на седмицата има един месец  pardon
но какво да се прави, нямаме търпение и това си е  pardon аз лично съм си такава вечно нямам търпение за нещо, като го чакам да стане  goody стискам ти палци дано скоро се похвалиш. give_rose
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**

« Отговор #184 -: февруари 16, 2009, 16:36:57 »

благодаря ти  сиси_петрова thank you
дай боже скоро да се похваля smile
ние от този месец за пръв път правим опити с милот:twohearts:
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: февруари 16, 2009, 16:54:05 »

Някой знае ли нещо за Тонитка?
Offtopic Рени, позволявам си да кажа, че Тони са на почивка в Банско  girl_wink

Успех, момичета!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 16, 2009, 19:06:37 »

dani_k11, добре дошла. Пожелавам ти успех в бебеправенето.

Сиси, знам че си сладурка, но много пъти съм била обвинявана, че все много знам и все съвети давам, ама то хората правилно са казали не питай старило, питай патило. Та и моята работа.

Момичета, на някоя от вас да й се се случвало да има напражение в гърдите, без никаква причина. От вчера усещам лека болка, днес дори сутиена ми пречеше. А скоро бях на лекар и той ми каза, че няма никакви признаци на овулация, да не говорим за бебе и тест за овулация си правих днес следобяд и беше отрицателен. Някой може ли да ми каже от какво е това?

Offtopic Ани, благодаря за инфото. Важното е, че нашата Тони ни е здрава и си изкарва добре.
Активен
magynzeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: февруари 16, 2009, 19:12:45 »

Здравейте ,момичета!
Тъкмо се канех да ви съобщя радостната новина ,която ни окрили и която щеше да ме прехвърли в друга,така жадувана темичка и... cray.Случи се лошото! Сега все още се съвземам от шока за загубата на бебето ни! И чакам момента , в който отново почваме с опитите. Така се надявам през тази година да  почувствам бленуваното тупкащо сърчице на моето детенце!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 16, 2009, 19:15:52 »

Меги, много съжалявам мила. Знам как се чувстваш и ти пожелавам скоро да си стъпиш на краката и да продължиш напред. Знам също, че на всички нас тук най-голямата ни мечта е да чуем малкото тупкащо сърчице и знам, че ще се случи. Може пък да си от мамите, които ще се запишат в следващата тема - Очакваме нашите съкровища яниари, февруари и март.  Flower Sunshine Flower
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 16, 2009, 20:19:52 »

Здравейте ,момичета!
Тъкмо се канех да ви съобщя радостната новина ,която ни окрили и която щеше да ме прехвърли в друга,така жадувана темичка и... cray.Случи се лошото! Сега все още се съвземам от шока за загубата на бебето ни! И чакам момента , в който отново почваме с опитите. Така се надявам през тази година да  почувствам бленуваното тупкащо сърчице на моето детенце!

Ей, много съжалявам! Възстановавяй се бързо и съм сигурна, че следващия път всичко ще е ок! Стискам палци и да знаеш, че всичко ще се оправи. good
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**

« Отговор #190 -: февруари 17, 2009, 08:21:07 »

Благодаря ти Рени smile
Мн. съжалявам Меги, важното е да продължите напред и да се обичате и чудото ще се случи  good
Лек ден момичета  give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 17, 2009, 11:01:46 »

magynzeto съжалявам за случилото се... надявам се да си добре...
всички, които сме тук взаимно си стискаме палци скоро време да се махнем от тук.
Не губи надежда, тя умира последна... пожелавам на всички успехи с бебеправеенето
прегръщам ви
Активен
magynzeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 17, 2009, 17:52:31 »

Благодаря  ви момичета за хубавите думи!
Възстановявам се бавно, но сигурно. Пожелавам на всички скоро да се случи най-прекрасното нещо в живота на една жена heart
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 17, 2009, 21:18:29 »

Момичета, вижте какво открих за мерене на овулацията.
http://www.americanlifestyle.com/theproducts.cfm?cat=2&master=8432&owner=694
Някой знае ли нещо по въпроса?
В Интернет прочетох доста положителна ревюта за този продукт, и си го поръчах от ebay за 20 $ . Все пак имаше и няколко отрицателни ревюта, но  ще пробвам, така или иначе не е много скъп, дори да не върши работа.  Пък ако върши работа, както казват момичетата в ревютата, ще си спестя доста усилия по не ходенето до тоалетна и не пиенето на течности поне 3-4 часа преди теста за овулация, пък и ще спестя пари за тестове за овулация, не че сега давам много( взех си 100 теста за 40 $ с доставката), ама все пак ....
Ще се радвам на мнението ви за този продукт Wink
А иначе с каква чувствителност са тестовете за овулация които вие ползвате?
Аз намерих в ebay с висока чувствителност - 20mIU, а тези които сега ползвам са с чувствителност 25mIU, дали тази чувствителност е достатъчна за да засече покачването на ЛХ?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 18, 2009, 18:06:35 »

Аз да докладвам... микробиологията ми е готова - чиста съм, казвам на лекарката, че у партньора ми е открита бактерия, би трябвало и аз да я имам crazy, тя казва - не е задължително crazy  crazy  crazy.След малко тръгвам от работа и директно при док. да видим кви са тия работи.Ще докладвам!
сиси_петрова, имаме ли добри новини от теб?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: