Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 12:36:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 191480 пъти)

mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #405 -: юли 11, 2009, 17:43:07 »

miss твоята поръчка от коя дата е, защото аз имам една от 26,06 и понеже ми е първа, та се чудя кога ли ще дойде?
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юли 11, 2009, 17:54:13 »

От 24.06 . Caкaтa инaчe почвaт oт 34,кaто ги получa щe ти дaм рaзмeри.
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #407 -: юли 11, 2009, 18:20:41 »

Значи са по едно време горе-долу пуснати, би трябвало и така да дойдат!? Аз ще се похваля като дойде моята. Иначе за саката съм мерси, защото сега няма такова, което да мога да закопчея  blum а въобще не знам дали и колко ще мога да отслабна после, та пазарувам само бебешорски дрехи  blum
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #408 -: юли 23, 2009, 16:18:19 »

Четири седмици минаха, а моята поръчка още я няма  cray Парите са изтеглени почти веднага. Може ли да съм такъв карък и още с първата поръчка да се окаже, че имам проблем  cray
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юли 25, 2009, 16:42:48 »

Да не е от 23.07,че от тогава на много момичета пишещи в бг мама им няма поръчките (не са пристигнали)? Изчакай още малко по принцип срока е 7 седмици.
На мен ми дойдоха поръчките,саката ми стават ,а  нося 36 номер shok Фиама не съм те забравила,като ми дойдат и втората бройка от тях ще пусна размери  smile
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юли 27, 2009, 13:35:00 »

Не се притеснявайте, на мен всички ми пристигат , просто покрай намаленията си има доста работа явно  good
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юли 27, 2009, 14:10:06 »

ОК. Аз чакам  give_rose и аз съм си поръчала някои и др парцал, но ще видим какво ще дойде. Вие мами, поръчвали ли сте детски дрешки от там (имам в предвид френския сайт)? и дали са били качествени, че аз поръчах неколко неща за подарък, но се притеснявам да не са с лошо качество - тъй като 2 блузки бяха 1евро  shok, а са мн, мн сладки..........
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юли 30, 2009, 08:35:01 »

Аз съм поръчвала няколко детски дрешки от ларедут и съм много доволна от качеството!  good Не се притеснявай за ниските цени, просто разпродават стоката, но в никакъв случай не е с по-ниско качество от по-скъпите.  good
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: август 04, 2009, 21:00:40 »

Аз си получих и втората поръчка (трета от намаленията,втора с дата 8.07) yahoo
от нея ще продавам само тези двете сака и тези обувки

Offtopic п.с.
Някой иска ли да направим обща поръчка от Манго  blush
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: август 04, 2009, 21:10:35 »

Мисче, до снощи се рових в Мангото и нищо не ме грабна. Да не говорим, че в МОЛ-овете всичко е за без пари в момента. Ама ще огледам пак новата колекция.

Ох, и аз имам за продаване едни панталонки на Bench, къси дънкови. От един англ.сайт са, ама не уцелих номера, че за първи път оттам поръчвах. За някое доста по-едричко от мен девойче са, а иначе са много джиджани

Ако някой прояви интерес да свирка, че само ми стоят в гардероба. Размер Л, или UK 12.

* 82635_md.jpg (24.23 KB, 303x303 - видяно 2885 пъти.)
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: август 05, 2009, 11:45:52 »

Мисче, до снощи се рових в Мангото и нищо не ме грабна. Да не говорим, че в МОЛ-овете всичко е за без пари в момента. Ама ще огледам пак новата колекция.

Ох, и аз имам за продаване едни панталонки на Bench, къси дънкови. От един англ.сайт са, ама не уцелих номера, че за първи път оттам поръчвах. За някое доста по-едричко от мен девойче са, а иначе са много джиджани

Ако някой прояви интерес да свирка, че само ми стоят в гардероба. Размер Л, или UK 12.

Страхотни са 1tongue Жалкото е че и да ги взема доста малко време ще мога да им се радвам  Girl_hide Колко парички са все пак? Просто очите ми останаха в тях.....  blush
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: август 05, 2009, 13:08:38 »

Ина и на мен очите ми останаха!Аз имам подобни,ама Л не Л това лято никак не можах да се намъкна в тях :girlhide:Та дрехи вече догодина като видя накъде ще съм с размера tease
Момичета можете ли да ми препоръчате български сайт за парфюми,че искам да си поръчам някой на ниска цена,че както си сменям вкусовете напоследък...Аз гледах в 2 Аукро и Парфюм БГ,ама не знам кой е за предпочитане =]Та ако някой има идея да помага girl_wink
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: август 05, 2009, 14:45:43 »

Аз си получих и втората поръчка (трета от намаленията,втора с дата 8.07) yahoo
от нея ще продавам само тези двете сака и тези обувки

Offtopic п.с.
Някой иска ли да направим обща поръчка от Манго  blush
Наде сега правя преглед и мисля,че ще искам аз каква е офертата там
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: август 05, 2009, 18:52:41 »

Дани,ами няма точно фиксирана сума,преди над 180 лв. мисля беше безплатна,но сега според броя дрехи и цената сайта определя сумата за доставка  blush
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: август 08, 2009, 17:38:23 »

Момичета има ли желаещи за обща поръчка от GoJane  blush
И за да не съм по назад от Ина  kiss2 ... Продавам ето тези обувки номер 37,5 ,които са много красиви,но за съжаление са ми малки  sad

Offtopic Аз пуснах една поръчка от Манго,чрез фирма доставяща от Англия и като ги получа и платя ще ви кажа колко излиза доставката,понеже до Англия е безплатно,и май излиза по-евтино pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: