Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 10:50:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 196550 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: март 16, 2009, 17:06:35 »

Значи относно банките-ако се превеждат в клона на банката<в случая както беше ПИБ>,парите пристигат още същия ден в 11,14 или 16 часа най-късно<това е за всички банки,но когато ДСК превежда на ПИБ-тогава едно,че има такса,едно че се получават на другия ден в 9 часа,когато банките си обменят информация> good Следователно за мен два дни са достатъчен срок за бърза поръчка<защото нещата се изчерпват доста бързо> good
« Последна редакция: март 16, 2009, 17:30:09 от little.miss™ » Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 16, 2009, 19:31:59 »

Някои има ли доставена поръчка от френския сайт направена през март blush

Аз чакам 2 поръчки от февруари - от 19.02. и от 22.02. и вече започвам да се изнервам. Миналата седмица в четвъртък ходих до пощата да проверя, ама нямаше нищо. Питаха ме и кога са пуснати, ама знам ли тия от Франция кога са ги пуснали, може и още да не са. Ама не губя надежда, де. Ще си почакам още малко, нали уж срока бил в момента до 7 седмици. Дано скоро имаме добри новини. А пък и тук във Варна незнам дали дават инфо на митницата за пристигналите колети и докога работи тя, защото май е до 17:30, а аз съм на работа до 17:00 и май не мога да ги сваря. Някой от Варна, ако е пробвал схемата, нека да пише.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: март 16, 2009, 19:48:37 »

Аз съм съгласна да се събираме пак и да правим заедно поръчки.Но да се каже еди кога си да се кажат всички желания и в срок от два дни примерно да се преведат парите на човек.Или един ден знам ли и аз.Вярно е че разправията с банките не е малка, аз съм облагодетелствана, че банката е наблизо в този случай. pardon

И аз съм ЗА следващи поръчки с поставянето на срок, и да кажа че днес превеждайки парите в клон на ПИБ по сметката на Надето не ми взеха такса за превода  good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #348 -: март 16, 2009, 20:02:19 »

Маги, Теди и аз съм ЗА  good Само че Надето дали е съгласна да пуска поръчки  blush
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 16, 2009, 22:10:27 »

Момичета, искам да попитам:
Харесах си една рокличка в e-bay. Обаче ме притеснява това като си определя мерките по разните там таблици дали всичко ще е наред . crazy В смисъл , меря си се аз,ама да не дойде някоя по-малка като номер? Стават ли такива неща или всичко е наред при поръчването?
И още нещо - за колко време долу-горе идва пратката от Англия? blush
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: март 17, 2009, 14:06:28 »

Аз чакам 2 поръчки от февруари - от 19.02. и от 22.02. и вече започвам да се изнервам. Миналата седмица в четвъртък ходих до пощата да проверя, ама нямаше нищо. Питаха ме и кога са пуснати, ама знам ли тия от Франция кога са ги пуснали, може и още да не са. Ама не губя надежда, де. Ще си почакам още малко, нали уж срока бил в момента до 7 седмици. Дано скоро имаме добри новини. А пък и тук във Варна незнам дали дават инфо на митницата за пристигналите колети и докога работи тя, защото май е до 17:30, а аз съм на работа до 17:00 и май не мога да ги сваря. Някой от Варна, ако е пробвал схемата, нека да пише.

Здравей аз също чакам 2 пратки от 24.02.2009 - в петък бях на митницата и дамата ми каза да почакам понеже още се получавали януарските пратки  crazy crazy crazy
А за инфо по телефона (бях звъняла преди месец по повод друга пратка и ме насметоха по телефона и ми азаха че информация давали само рано сутрин към 07.30ч. а през останалото време не давали понеже имали много работа)Между другото имаше мноого пакети от ларедут на  варненската митница в петък.smile
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: март 17, 2009, 18:54:34 »

Selvet, хайде дано тази седмица и ние да се зарадваме. И аз прочетох в бг-мама, че в петък пристигнали много пратки, ама чакам известие в къщи, та да видим кога ще дойде. Иначе знаеш ли от колко до колко работи митницата, че ако работят от 7:30 и действително дават справки, може някоя сутрин рано-рано да го навестя. Аз всъщност незнам моите пакети дали са за митница, ама първо реших да проверя в пощата, ама там нямаше. В единия имам 2 чифта маратонки и онзи куфар-подарък с кода, а в другия пак 2 чифта обувки и разни дрешки, ама май и двете пратки ще са за митница така като гледам. Значи ще сверяваме с теб инфо за пратките  Wink
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 17, 2009, 19:42:01 »

Вашите са от 24.февруари,а моята е от 24.януари и още я няма diablo и една от 10.03 чакам тя дано дойде малко по-бързо ,че ми е спешна tease.
Иначе съм много доволна от китайските сайтове,няма шипинг такса,следиш си нещата и пристигат сравнително бързо Girl_hide
Иначе за поръчката с обувките-дръпнаха парите днес и се надявам до утре/вдругиден да ми пратят номер за следене на поръчката smile
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 17, 2009, 22:23:55 »

аз от Ла редут съм много доволна, тре поръчки ми пристигнаха за отрицателно време yahoo през няколко дни идваха известията, в пощата вече ме познаваха sarcastic
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 17, 2009, 23:26:49 »

Вашите са от 24.февруари,а моята е от 24.януари и още я няма diablo и една от 10.03 чакам тя дано дойде малко по-бързо ,че ми е спешна tease.
Иначе съм много доволна от китайските сайтове,няма шипинг такса,следиш си нещата и пристигат сравнително бързо Girl_hide
Иначе за поръчката с обувките-дръпнаха парите днес и се надявам до утре/вдругиден да ми пратят номер за следене на поръчката smile

Наде, а кои китайски сайтове визираш?  girl_wink
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 18, 2009, 12:53:48 »

батко ми си пазарува от e-bay постоянно!
Казва че е много доволен и до сега не е имал проблеми със закупеното.
В Англия е от 6 години и там пристигат без проблем.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: март 18, 2009, 12:54:52 »

Искам и аз да включа следващия пътт ако можееееее blush blush blush
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 18, 2009, 13:06:34 »

Selvet, хайде дано тази седмица и ние да се зарадваме. И аз прочетох в бг-мама, че в петък пристигнали много пратки, ама чакам известие в къщи, та да видим кога ще дойде. Иначе знаеш ли от колко до колко работи митницата, че ако работят от 7:30 и действително дават справки, може някоя сутрин рано-рано да го навестя. Аз всъщност незнам моите пакети дали са за митница, ама първо реших да проверя в пощата, ама там нямаше. В единия имам 2 чифта маратонки и онзи куфар-подарък с кода, а в другия пак 2 чифта обувки и разни дрешки, ама май и двете пратки ще са за митница така като гледам. Значи ще сверяваме с теб инфо за пратките  Wink

Мила мисля че митницата работи от 7.30 до 19.00ч.  през седмицата и до 17.00 в Събота и аз тази седмица се надявам да пристигнат вече пратките smile и аз имам в едната пратка маратонки 3 чифта и куфара подарък smilesmilesmile  а телефона на митницата е  тел. 60-41-43
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 18, 2009, 18:19:52 »

Да се похваля и аз - прибирам се преди час от работа и кво да видя - на вратата на входа пъхнали бележка за мен  yahoo . Утре отивам да си прибера колета, да видим с кой от двата ще ме изненадат, а пък дано имам късмет и двата да са там (тайничко се надявам, че са с разлика от 2 дни)  girl_wink .
Я ми кажете, който е от Варна, всъщност мисля, че Selvet ще ми помогне - къде по-точно трябва да ида на гарата, от къде се взимат пакетите? Да ти кажа на известието ми пише работно време от 7:30 до 17:00, малко е кофти, че съвпада и с моето, ама или рано сутринта ще ида, или през работно време ще се измъкна за малко blush . Направо нямам търпение да видя какво има.  yahoo yahoo yahoo
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: март 19, 2009, 09:01:08 »

Offtopic мацки,получих номер за проследяване tease дано другата седмица пристигнат нещата pleasantry ще помоля всеки на лични да каже как иска да си получи нещата<аз и на лични ще и питам де>-по пощата,с куриер,лично няма как понеже времето ми е ограничено другата и по-другата седмица blum
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: