Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 01:25:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 192097 пъти)

fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 28, 2009, 15:48:09 »

Сладурки, а как става номера с размерите при някой от дамските дрешки  pardon ? 34 на XS ли отговаря, 36 на S, 38 на M и т.н. и при др 34-36 за S и 36-38 за M. Може и да сте писали в др постве ама нямам спомен  blush
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 28, 2009, 16:03:12 »

Сладурки, а как става номера с размерите при някой от дамските дрешки  pardon ? 34 на XS ли отговаря, 36 на S, 38 на M и т.н. и при др 34-36 за S и 36-38 за M. Може и да сте писали в др постве ама нямам спомен  blush
Ами всичко си зависи от блузата,но общо взето 34 е за слаб човек носещ ХS /S ,също 34-36 е понякога 'с' понякога 'м',но пак е за слаб човек,36-38 не съм срещала обаче,срещала съм 38-40 pleasantry  Но не мога да кажа категорично,че 38 е М,или че 36 е S good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #92 -: януари 28, 2009, 16:17:10 »

Ей, супер е идеята за тази тема! Наде, благодарности! И аз отдавна си мислех дали и ние тук да не си спретнем такава, ама се притеснявах как ще се приеме  Girl_hide Аз още не съм поръчвала. Само разглеждам и проучвам за сега.Иначе преди няколко седмици се комбинирах с едно момиче и сега чакам едно якенце за 10евро  smile За вбъдеще може да се групираме и по-опитните да поръчват  good
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #93 -: януари 28, 2009, 16:48:26 »

Теди,
Благодаря за споделянето на кода, аз получих току що същия, но от обясненията личи, че е личен и не би трябвало да важи за онези, които не са го получили също.
Аз успях най-после да направя първата си поръчка. От туткане докато платя, се изчерпаха двете неща, които най-много исках, ама аз така или иначе не съм чак пък болна на тази тема.

За номерата на дрехите - в зелените менюта в долната част на страницата има едно подменю: Guide de tailles, където може да открие човек точно кой е неговия номер според размерите на гръдната обиколка, талията и ханша. Мисля, че по този начин е много по-добре, отколкото с приравняване към нашите S, XS, L и т.н., при които има много разминавания и не дотам детайлни номера. Дано съм била полезна.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 28, 2009, 17:21:02 »

Той важи само за новата колекция,но не и за намаленията и трябва да имаш мисля най-малко 33 евро сметка,за да проработи tease

Потвърждавам - трябва поне 33 евро да ти е сметката и да е върху новата колекция.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: януари 28, 2009, 17:26:06 »

Аз пак да питам - с дебитна Маестро НЕ МОЖЕ нали......

Ina_lemon, според мен може. Маестро се предлагат и във Франция. В сайта им пише, че е възможно да ги използваш за пазарене по интернет. Невъзможно било само ако банката ти е Швейцарска...(дали няма някакво ограничение обаче за Българските банки не мога да ти кажа).  pardon
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 28, 2009, 17:29:40 »

Цък..... не става, маце.
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 28, 2009, 19:13:49 »

Еее аз чак сега виждам тази темичка и докато ви прочета  girl_impossible цели 7 стр. сега ще се регистрирам и аз да видя за какво става на въпрос.Аз за дрехи съм малко резервирана ,че бях си поръчвала едни тук в Англия преди 2 години и уж най-малките размери ,я те с два номера по-големи излязоха.Иначе това за дома нещата са супер  yahoo
А Коледа тук бях си поръчала едни неща от един друг сайт и бях много доволна  girl_wink

Offtopic ето тази покривка-целия комплект

* 009675466.jpg (28.38 KB, 448x336 - видяно 278 пъти.)
« Последна редакция: януари 28, 2009, 19:21:24 от picolina » Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: януари 28, 2009, 19:19:06 »

Еее аз чак сега виждам тази темичка и докато ви прочета  girl_impossible цели 7 стр. сега ще се регистрирам и аз да видя за какво става на въпрос.Аз за дрехи съм малко резервирана ,че бях си поръчвала едни тук в Англия преди 2 години и уж най-малките размери ,я те с два номера по-големи излязоха.Иначе това за дома нещата са супер  yahoo
А Коледа тук бях си поръчала едни неща от един друг сайт и бях много доволна  girl_wink
Щом си в Англия,поръчвай от тук http://www.laredoute.co.uk/Default.aspx ,само че не знам дали там цените са толкова ниски give_rose
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: януари 28, 2009, 19:23:25 »

Мерси Наде,ако има нещо за дома непременно ще си поръчам аз много обичам такива неща  yahoo yahoo yahoo

Даде ми задачка за тази вечер след като преспа Преси  tease
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: януари 29, 2009, 11:25:29 »

Мацки,

и аз Барабар Петко с мъжете.... Или с други думи - бъкел френски не разбирам... Ама понеже някой по-нагоре беше така добър да покаже и версията на сайта за Англия... та видях, че има там Plus size дрешки... Аз с мойто шишкаво дупе, трудно ще се намъкна в тез манекенски..
Та мойта гореща молба е - някой да ми каже как аджеба на френски се казва тази категория дрешки за пухени мацки като мен... Ако може и линк да даде - ще е просто супер.

Аз имам подозрения, че е Taille 46 et +...  Ама дали е или не е?
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 29, 2009, 11:26:45 »

Точно това е Ble6tu4ka . ХАйде разгледай и да си поръчаш и похвалиш после smile
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: януари 29, 2009, 12:44:52 »

Мацки,

и аз Барабар Петко с мъжете.... Или с други думи - бъкел френски не разбирам... Ама понеже някой по-нагоре беше така добър да покаже и версията на сайта за Англия... та видях, че има там Plus size дрешки... Аз с мойто шишкаво дупе, трудно ще се намъкна в тез манекенски..
Та мойта гореща молба е - някой да ми каже как аджеба на френски се казва тази категория дрешки за пухени мацки като мен... Ако може и линк да даде - ще е просто супер.

Аз имам подозрения, че е Taille 46 et +...  Ама дали е или не е?

Мила, да знаеш само, че от англиския сайт доставки до БГ нямат  diablo. Погледни в началото на темата Надето беше пуснала линк към преводача в google и така по-лесно ще се справиш с франсето. То и аз не знам френски, но с преводача бързо се справих.  danceg
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: януари 29, 2009, 13:42:26 »

Eто секцията за по-пълни жени
 http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours-anne-weyburn.aspx?productid=324142032&documentid=523108&single=false&categoryid=41516980 ,
води се Grandes tailles.
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: януари 30, 2009, 15:46:16 »

Аз да помогна с това , че при мен беше от полза give_rose
http://www.85b.org/bra_calc.php
Активен