Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 21:47:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 192191 пъти)

fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 17, 2009, 13:04:29 »

Аз все още си чакам поръчката от януари  cray, а нямам време дори да проверя в пощата или митницата  angry
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 17, 2009, 14:42:30 »

Довечера ще ползвам мъжа за фотограф и да пусна снимки на всичко вече, че още две поръчки чакам blush
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 20, 2009, 17:02:05 »

dgudge,чакаме снимки blum
Аз нямам търпение да ми дойде поръчката от 24-ти и тази с чантите tease Иначе още не съм се регистрирала в прословутия PayPal,и се надявам тези дни да го направя,че искам един телефон и той само с PayPal може да се плати sad И пак имам въпрос,т.к. не знам дали ще ми прати банката смс с 4-цифрения код,на какъв телефон трябва да звънна за да ми го дадат<в банката или в PayPal>,че не ми става много ясно nea И вярно ли е,че без този код мога да пазарувам до 100евро tease
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 20, 2009, 17:19:40 »

Наде  моята карта е ДСК - и при откриването на сметката бях посочил да имам и интернет банкиране и си видях 4ри цифрения код в интернет smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 20, 2009, 17:34:26 »

Ясно,ами май няма интернет банкиране картата и ще чакам смс,ако ли пък не ще искам разпечатка. А случайно да знаеш дали важи,че мога да купя нещо до 100евро без да имам още кода smile
 Offtopic имам още един въпрос,ако си направя дебитна карта на ПИБ виза електрон,дали мога да я регистрирам в PayPal,някой да е регистрирал такава карта blush
« Последна редакция: февруари 20, 2009, 23:25:58 от little.miss™ » Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 23, 2009, 10:38:03 »

Наде на това за 100 те евро немога да отговоря - но за карта на ПИБ - убедена съм че може - понеже деверът ми ползва такава карта в пейпал и за интернет пазаруване smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 23, 2009, 11:26:37 »

Мерси Yes ами аз си поръчах карта на ПИБ и я чакам с нетърпение yahoo
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 23, 2009, 11:30:14 »

little.miss™ ти от 24 януари ли си чакаш поръчката от La Redoute  *crazy, аз моята все още си я чакам  angry възможно ли такова забавяне, повече от месец вече  girl_impossible
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 23, 2009, 11:44:23 »

Да от 24-ти я чакам,а в бг-мамма чета,че някой чакат от 3-4.01 ,ако те притеснява пиши им<може и на английски> ето шаблон<взет от тук http://geocities.com/ina_bg/pisma >
Цитат
Писмо за неполучена поръчка     
   Cher service clientele,     
Le ......... /дата на поръчката/ j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... /изброявате артикулите в поръчката/ Son numero c'est:................... /номерът на поръчката/ J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le......... /датата, на която изпращате писмото/ je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?     
En vous remerciant davantage de votre collaboration:
Mme/Mlle/Mr ......
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=1&subCategory=1
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 23, 2009, 13:03:34 »

Да от 24-ти я чакам,а в бг-мамма чета,че някой чакат от 3-4.01 ,ако те притеснява пиши им<може и на английски> ето шаблон<взет от тук http://geocities.com/ina_bg/pisma >  http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=1&subCategory=1

little.miss златна си  give_rose, много благодаря за помоща   girl_wink сега ще им драсна писъмцето да видим дали ще отговорят  crazy
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 23, 2009, 13:07:47 »

И аз си чакам моята поръчка от 21.01  sad Явно има някакъв проблем с доставките, по принцип срока е до 6 седмици, но досега винаги са ми идвали за 2!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 23, 2009, 13:11:07 »

Момичета, наистина много са ви се забавили нещата  huhhuh.gif
На мен от ЛаРедут повече от 2 седмици (+/- 2 дни), не са се бавили ...
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 23, 2009, 13:14:36 »

момичета проверявайте в пощенските станции.
На мен ми се случи следното  очаквах пратка от САщ изпратена на 30.01 с Юпс  като предполагах че ще пристигне за седмица.Отидох аз на 12.02 в пощата да проверя и ми казаха че няма пратка за мен , да съм проверявала.И така аз на 16.02 пак проверявам и ми казват да проверя на митницата - отивам там и там няма нищо , да съм проверяла след 20.02 и така аз не се сдържам и отивам на 18.02  и пак я нама sad и аз вече се бях отчаяла - на следващият ден получава Последно 3то известие от митницата  shok shok shok - без да съм получила 1во и 2ро ми идва 3то направо .При което го взимам аз и отивам на митницата и си търся пратката  при което служителката започва да ми се кара защо не съм си потърсила пратката  diablo diablo diablo при което аз не издържах и им вдигнах страхотен скандал ...и служителката ми казва (най вероятно някой съсед вие взел известията - а аз съм дала служебния си адрес и пощата ми се заключва ) и те после започнаха едни да ми се извиняват и т.н .... ужасни са пратката ми е пристигнала още на 06.02 а те ме уведомяват на 19.02 абсолютни тъпаци са....извинявам се за  Offtopic
« Последна редакция: февруари 23, 2009, 13:16:44 от Selvet » Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 23, 2009, 13:30:55 »

Много е кофти това с митниците и с тези известия,аз ще изчакам ден-два и ще ходя да си я търся на митницата тази от 24-ти,няма да имам шанс да е в пощата понеже е близо 10кг. по мои сметки blum обаче тези от февруари ще си ги търся и тях утре/вдругиден в пощата tease
И аз си чакам моята поръчка от 21.01  sad Явно има някакъв проблем с доставките, по принцип срока е до 6 седмици, но досега винаги са ми идвали за 2!
Има голямо забавяне,особено с колетите за митницата-та най се бавят pleasantry
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 23, 2009, 13:35:38 »

little.miss златна си  give_rose, много благодаря за помоща   girl_wink сега ще им драсна писъмцето да видим дали ще отговорят  crazy

Хммм иска ми номер на поръчка-това пък от къде да го взема, като виждам само клиентски номер  crazy
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: