Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 05:07:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Козметиката по време на бременност - 2 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Козметиката по време на бременност - 2 част (Прочетена 142248 пъти)
Дидето
Баш Майстор
Отг: Козметиката по време на бременност - 2 част
«
Отговор #45 -:
май 16, 2009, 10:30:45 »
Вики на мен първо ми се нацепиха гърдите ти доста в чалото ама аз съм с малък бюст и предполагам затова от разпъването
На бедрата се появиха доста късно някаде към 7 месец
Единственото място на което нямам е корема и а дано и там поне да няма иначе за пъпа все още удържа фронта милия не е изхвърчал
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #46 -:
май 16, 2009, 10:41:43 »
Захира, мерси за идеята. Не съм ги виждала тези масла. Ще потърся. А нещо ефикасно и не толкова мазно да ми предложите? Идеята ми е поне през деня докато съм на работа да не лепна като мазана с мед иначе вечер си се плескам с Мустелата и търпя. Даже мъжа ми се смее, че покрай мене и той е застрахован от всякакви стрии защото като си легна и се гушна в него залепваме като ваденки от тия мазила
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #47 -:
май 16, 2009, 11:15:33 »
Addri аз ползвам Мустела също по препоръка на една приятелка. Предполагам че ти слагаш по повече и то може би доста повече. Кремът според мен не е мазен, но когато се къпя усещам като го измивам. Тази приятелка, каза че е използвала 3-4 опаковки за цялата бременност и после е минала на продуктите за след раждане. Аз в момента съм 1/2 от втората опаковка НО, за гърдите ползвам продукта им за гърди (препоръчвам ти го, той е различен и по-лек) и на бедрата понякога мажа антицелулитен и кожата ми там е много добре. Като цяло се наблюдавам добре и се мажа винаги когато усетя и най-лекото придърпване ( в момента е средно по-веднъж на ден). Мустела имат продукт и за новопоявили се стрии, който може би ще си взема след месец.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #48 -:
май 16, 2009, 11:20:32 »
Аз също ползвах малко Мустелата и не съм доволна именно защото не попива.
Една приятелка ми я даде почти неизползвана тубата пак поради същата причина - значи не само при теб е така.
Дори имам още и трябва да я хвърля, че й е изтекъл срока на годност сигурно.
Относно попиването аз съм доста по-доволна от лосиона (или мляко беше
) на Кокона. Мирише приятно и бързо попива.
На мога да кажа дали помага за предпазване от стрии, защото аз се мазах от дъжд на вятър и съм доста нацепена къде ли не
но аз съм си и предразположена, така че според мен най-голямо значение типа кожа и гена.
Активен
Addri
Сватбар
«
Отговор #49 -:
май 16, 2009, 11:38:44 »
Кремът за гърди на Мустела и аз го имам и съм доволна от него. Наистина е лек и не лепне. Но този с двойно действие срещу стрии за цялото тяло е със съвсем друга консистенция. Възможно е да слагам много, но пък като сложа по-малко ми е трудно да го размажа навсякъде и сякаш не стига
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #50 -:
май 16, 2009, 12:20:06 »
Аз както и друг път съм писала сега се мажа с олиото на ХИП и съм доволна, първо се мазах с олио на Авент, осле с лосион на Бюнхен и егас Хип и до сега единственот място където има стрий са гардите но те се промнят появяват се и изчезват , на друго място нямам за сега дано си остане така, За пъпчето още не е щръкнало , но тай както го гледам май скоро ще е, а вече имам и кафева линия от пъпанадолу но не е мого тъмна.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
май 16, 2009, 13:06:41 »
Аз както казах сега се мажа с Мама Дона и ми попива добре. Addri, ако искаш пробвай с него.
Активен
Addri
Сватбар
«
Отговор #52 -:
май 16, 2009, 13:11:59 »
Цитат на: mariana в май 16, 2009, 13:06:41
Аз както казах сега се мажа с Мама Дона и ми попива добре. Addri, ако искаш пробвай с него.
Да, вече прочетох, мерси
Май към него ще се ориентирам за сутрешното мазане
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
Отг: Козметиката по време на бременност - 2 ча
«
Отговор #53 -:
май 16, 2009, 13:37:05 »
Addri
, от една аптека си взех крема против стрии на Galenic.
Не мога да кажа дали е ефективен, тъй като аз още не съм започнала да увеличавам обемите (освен на гърдите), но мога със сигурност да кажа, че попива добре, не лепне, ароматът е лек и поне мен не ме дразни (а аз от както съм бременна се дразня от много аромати).
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
Отг: Отг: Козметиката по време на бременност - 2 ча
«
Отговор #54 -:
май 16, 2009, 13:45:12 »
Аз наблегнах на този крем по време на бременността - Elsncyl на Galenic!
Нямам нито една стрия - нито на гърдите, нито по корема или бедрата.... но друг е въпросът дали е от крема или кожата ми е еластична
Активен
Addri
Сватбар
«
Отговор #55 -:
май 16, 2009, 14:12:17 »
Наистина си е до кожа. Моята бивша колежка не се маза с абсолютно нищо през бременността, а беше с мнооого голямо пупи. Резултат - нито една стрия, дори и мъничка
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #56 -:
май 16, 2009, 18:08:28 »
Addri
, вероятно Мустела не е подходящо за твоята кожа, затова пробвай с друго. Аз винаги предпочитам по естествените мазила и си взех Мустела, само заради настойчивите препоръки. В предната бременост се мазах с преварен зехтин, затова това което ти предлага
Zahira
е добра алтернатива. Много добри отзиви съм чувала и за чистото бадемово масло. Както и за един домашен крем за който четох в друг форум - какаово масло с бебешко олио (или олио от пшеничен зародиш). Аз днес си купих какаовото масло от аптеката,но не бих искала да го смесвам с друго защото не обичам много мазни консинстенции, но ще трябва да го размекна някак си, защото стои на твърди парчета. Някои знае ли как се ползва само какаковото масло?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
май 17, 2009, 10:25:15 »
Аз не се мажа почти с нищо, защото все забравям. Иначе имам Мустела за цялото тяло и съм много доволна, никакви проблеми нямам с попиването и не ми се струва мазна. Но моята кожа е по-суха и затова може би ми действа добре. Имам и едно олио на Мамма Донна, но то си е доста мазно. Някой ползва ли е антицелулитни кремове? Дали вредят през бременността
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #58 -:
май 17, 2009, 11:28:50 »
No4ko, аз както писах по-горе, от време на време ползвам. Мажа само бедра до колена. Гледах да няма кофеин и си взех на Нивеа. Иначе имало на Рок, който бил подходящ за бременни, но на мен като цена ми идваше повече.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
май 18, 2009, 09:32:30 »
мисля да си взема Мама Дона - крем против стрии. Имам само един въпрос, има ли някакъв аромат, защото преди ползвах олиото, но на нищо не миришеше, а аз обичам да ухае приятно все пак
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
19