Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:46:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154135 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 16, 2009, 10:17:53 »

Здравейте дами! Много е хубаво че има толкова много булки от Пловдив за тази година. Аз като минала по този път  blum много ви се радвам и следя подготовката ви. На нашата сватба фотограф беше Димитър Яков и видео оператор Краси от ДИТ. И от двамата съм много доволна. Много харесвам и снимките на Тереза, според мен някои от нейните снимки са по-хубави от тези на Митака  smile Краси също се справи много добре и изпълни всички наши(основно мои) изисквания, а те не бяха малко. Ресторанта ни беше Джия Бийч, като изключим развалените пържоли съм много доволна. Доста хора са недоволни от управителката, както и аз в някои отношения, но с по-твъро отношение(не грубо) и ясно изказано становище всичко се постига. Дори при мен не се наложи да си налагам мнението с по-сериозен тон. Всичко беше както го исках(имам предвид украсата).

Искам да ви предложа нещо. Миналата година си бяхме направили списък на булките с датите на сватбите. Не всяка си има линийка, която да отброява дните и понякога е объркващо за останалите и се започва едно питане: ти кога беше, на коя дата и т.н. Ако искате може да направим такъв списък и за булките на 2009 и да се обновява периодично тук в нашата си тема.

А ние бившите булки ще помагаме с каквото можем!  give_rose give_rose give_rose
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 16, 2009, 11:24:49 »

благодарим за подкрепата, момичета!
А това за списъка е чудесна идея, само че как точно да се направи, така че да се отбележим всички, а и да стои в нашата темичка?
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 16, 2009, 11:50:48 »

и аз определено съм за списъка good, но незнам как става sad
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 16, 2009, 12:02:57 »

Капризче, много благодаря и аз за подкрепата! give_rose
Аз също съм " за" списъка, но и аз незнам как става.Ако някой може да го направи. ще бъде прекрасно!
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 16, 2009, 15:58:33 »

Чудесна идея misskapriss благодаря ти, само трябва да намерим кой може да ни го направи  smile
Активен
mimenceto
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #35 -: януари 16, 2009, 17:04:01 »

Здравейте госпожици, бъдещи госпожи и вече госпожи  smile
И аз бих искала да се присъединя към бъдещите булки в Пловдив, макар че не съм от Пловдив, но сватбата ми ще бъде там.
Чета ви от доста време и научих много неща, но все още има какво да се желае и тъй като няма кой да ми помага в организацията на сватбата, защото родителите ми и бъдещата ми свекърва са в чужбина и ще си дойдат преди сватбата, разчитам изцяло на вас и бих била благодарна на всеки съвет от ваша страна.  smile
И така сватбата ми ще бъде Октомври месец тази година, знам че има много време но бих искала да започна с организацията отрано за да имам достатъчно време за да я направя безпроблемно.
Предполагам че Октомври месец не е много подходящ за сватба но няма как да я изместя по- рано защото родителите ми няма как да присъстват иначе.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 16, 2009, 18:10:13 »

Добре дошла mimenceto кой с каквото може ще помага, тук всички момичета са страхотни, мили и отзивчиви, ако имаш въпроси казвай и ще помагаме
Иначе наистина е рано, но по - добре така, както си чела най-напред датичката и запазваш гражданско, църква, рестирант, дж, фото видео, чети темичките от кай са доволни момичетата и трагвай по срещи да си прецениш и сама, това е за начало. Ако искаш и мислиш че ти трябва повече време тръгвай да мериш и рокли. Успех!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 16, 2009, 19:38:58 »

Момичета, привет и от мен на всички нови булки  yahoo. Пожелавам ви успех с подготовката и приятни моменти! Иска ми се и на мен пак да ми предстои това вълнуващо събитие, насладете се на всеки миг, защото минава много бързо. Аз отидох назад по темата и това успях да събера и от списъка на булките в общата тема. Само на mimenceto не можах да разбера датата. Ако съм изпуснала някоя от вас или съм объркала дата, ще я поправим. Това бяхме направили и миналата година, на няколко пъти обновихме списъка и беше по-лесно. Мерси на misskapriss, че пак даде идеята  give_rose

1 сватба на 10.05.2009 на elean  weddingday

1 сватба на 16.05.2009г. на pepina83 weddingday

1 сватба на 06.06.2009 на Kristinka weddingday

1 сватба на 27.06.2009г. на Sunny_girl weddingday

1 сватба на 04.07.2009г. на tsvet_3 weddingday

1 сватба на 25.07.2009 на Cinderella weddingday

1 сватба на mimenceto weddingday
« Последна редакция: януари 16, 2009, 19:42:29 от ellie_bellie » Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 16, 2009, 19:51:00 »

А ми мен сте ме забравили на 23.08.2009 cray

Между другото момичета нека се похваля днес запазих църквата,ще сме в "Света Богородица" от 16.00 часа. yahoo
« Последна редакция: януари 16, 2009, 19:52:41 от lady_in_love » Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 16, 2009, 20:31:48 »

и аз благодаря ellie_bellie! а на теб lady_in_love честито за църквата! мисля че това е най-хубавата църква за сватби в пловдив!
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #40 -: януари 16, 2009, 23:32:06 »

Здравейте и от мен мина доста време от първият ми пост.Доста неща свършихме по подготовката, ellie_bellie много ми помогна със съвети girl_wink.Нашата дата е 05.05.09 имаме си вече ресторант, видео, фото, покани. Искам да ви попитам дали някои има наблюдения върху  dj които се казва Аврам. Тъй като dj Миро е зает за тази дата сме се спрели на dj с имената Аврам и Жоро. ще бъда много благодарна ако някои може да ми каже по нещо за тях.
Поздрави от мен и успех на всички булки през 2009 Party time wedding

Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 17, 2009, 03:04:32 »

Елинце, златна си! Благодаря много за списъчето, мисля че така ще ни е по-лесно за да не пропуснем сватбата на някоя съфорумка от Пловдив. give_rose
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 17, 2009, 09:50:15 »

Браво Ели   Bravo   Списъкът е точен и мисля, че много ще ни помогне да не се чудим кой кога ще е   girl_wink
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #43 -: януари 17, 2009, 11:52:51 »

лелеле много съм разсеяна  :(объркала сам датата ели много ти благодаря и извинявай но вярната дата е 05.09.09  blush

Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 17, 2009, 23:02:43 »

Супер вече си имаме списък  Bravo Bravo Bravo Много се радвам на всички пловдивски булки.

Ели, ако не греша миналата година пак ти направи сватбения списък  kiss2

Хайде момичета давайте бързо всякакви подробности за сватбите, аз нали съм любопитна  blush И да ви кажа една тайна, ние нали не направихме църковен брак миналата година съм замислила да го направим тази година, но в доста по-тесен кръг. За сега е само идея де, да видим какво ще измислим с моя мъж smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: