Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 16:44:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Подаръци за 8-ми март!!!!
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подаръци за 8-ми март!!!! (Прочетена 161931 пъти)
Tеди
Сватбен ШАМАН
Отг: Подаръци за 8-ми март!!!!
«
Отговор #195 -:
януари 29, 2009, 01:16:23 »
Чакам аз и моето момиче да си напише...
Аз май е излишно да казвам ,че нямам претенции за подаръка...но за да улесня максимално моята подаряваща ми ще кажа , че от бая време /почти година/ все се каня да си купя хубав сет за маникюр и все не успявам да го сторя.... , другото е часовник за ръка....та ако желае ...
Иначе харесвам рамки , албуми , книги и всякакви други нещица - колани , свещи , чашки
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #196 -:
януари 29, 2009, 08:34:03 »
И аз чакам моето момиче да се появи,но го няма......
За себе си мога да кажа като Теди радвам се на всякакъв подарък,но разни ей такива дребни стойчици,рамки и всякакви джунджурийки просъществуват в дома ми най-много седмица.Просто не обичам разни дребни нещица разхвърляни навсякъде.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #197 -:
януари 29, 2009, 09:08:05 »
След като всеки е започнал да си казва... да кажа и аз
Ами сигурно всичко ще ми хареса, защото ще е изненада, а и подарък, но по принцип и аз съм като
фийби
хич ме няма с дребните джунджурийки. Нямам нерви и време да им трия праха и честно казано вечно не знам къде да ги сложа
. Иначе аз като правя подаръци - гледам от моята си камбанария и все се опитвам подаръка да е възможно най-практичен и полезен или иначе казано - да не затруднявам човека да се чуди къде да го навира в къщата си
. Иначе и аз харесвам книги (готварски и с разни съвети за здравословен живот-нищо, че имам доста - продължавам да си купувам), свещи, албуми за снимки (имам тонове снимки 10х15), разни неща за дома и домакинството - и такива много обичам да избирам и купувам. Само от към козметика и гримове - няма смисъл - там съм на определени неща и гледам да не ескперементирам с други, че става
След всичко казано до тук искам да успокоя момичето, на което съм се паднала - всеки подарък би ми харесал, защото знам, че ще е от сърце и избиран с много чувства. Не се притеснявай!
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #198 -:
януари 29, 2009, 09:17:27 »
Айде и аз да помогна на моето детенце :)Както всички и аз ще кажа че подарък ли е няма как да не го харесвам и да не му се радваоще повече че е от човек който не познавам
Но харесвам дребни нещица за дома и бита както и готварски книги абе каквото и да е много ще се радвам на всичко
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #199 -:
януари 29, 2009, 09:25:03 »
аз съм много затруднена в избора за подарък на моето детенце, тъй като не я засичам да пише много често и не я познавам много добре, и дано да си хареса подаръка, който ще й купя !!!
а за мен, аз харесвам много неща, за една жена по принцип разни джунджорийки като гримчета , кутийки за бижута и т,н,, така и нещица за дома свещи обожавам, така че не мисля че ще затрудня детенцето, което ще ми подарява,а и важен е жеста и това, че ще е изненада !!!!
Активен
ina_lemon
«
Отговор #200 -:
януари 29, 2009, 09:28:01 »
Аз пък не казвам
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #201 -:
януари 29, 2009, 09:29:39 »
Ами айде добреееее - и аз ще кажа...
И за по лесно - ще започна с какво НЕ употребявам - не ползвам гримове, червила, дамски чанти, за парфюми съм малко специална. Обичам бижута, но принципно не нося - като си харесам нещо и си карам с него 100 години наред. Обичам крими книги (но на Агата Кристи имам всички
) и такива леки книжки. Обичам джунджурийки - прахосъбирачки, обожавам плюшени играчки, обичам да бродирам (гоблени), така че ще се радвам и на нещо, свързано с това... Амииииии, стига ли толкова???
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #202 -:
януари 29, 2009, 12:34:24 »
ОХ аз съм много зтруднена защото за сега мойто детенце не се е записало какво харесва и май ще се наложи да импровизирам.
Аз от своя страна мога да улесня някой които ме е избрал- та така в момента съм на вулна книги за бебета по обяснима причина и книги за бременни, друго което харесвам са ароматни свещи и нещица за дома и бит- като подложки за чащи малки кокетни покривки и такива нещца.
Надяам се да съм улеснила някои
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #203 -:
януари 29, 2009, 12:45:29 »
Хмммм... аз какво ли да кажа за нещата, които харесвам...
Много обичам книги.. предимно трилъри. Обожавам всички сладурски неща на Nici. И бижута харесвам, само дето обеци и пръснети не нося. Много ме кефи да се кича с разни фибички, шнолки, ластички и дъра бъра бъра други красотички за косата. Радвам се на всякакви практични неща за домакинството... Абе изобщо.. С две думи - даже не мога да си представя да не се зарадвам на подарък, подарен с ентусиазъм и желание.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #204 -:
януари 29, 2009, 12:55:13 »
Чудих се дали да напиша какво харесвам, защото не знаех дали е редно, ако моето момиче ми е взело вече подарък, но пък ако се чуди какво да ми вземе
. Та значи аз много харесвам книги, предимно романи или от типа на Дан Браун. Но определено ще се зарадвам на всичко, защото знам, че ще е от сърце.
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #205 -:
януари 29, 2009, 13:05:27 »
Аз по принцип не смятах да си казвам какво искам, но предполагам, че моята "Снежанка" или в случая "Мартенка" може би се надява да прочете нещо тук.
Та така, смилявам се да си кажа някои неща, които ми хрумват в момента
От много време се каня да харесам и купя албум, в които да подредя някои от най-хубавите снимки от сватбата, на която кумувахме. Също - свещи, различни сладурски чашки - на такова нещо също ще се радвам и като си ги ползвам, ще се сещам за Мартенката
От към гримове, козметики съм малко по-трудна, някои неща просто тялото ми не ги понася, така че там по-трудно може да ме уцели човек
Същото важи и за бижутата - за съжаление съм алергична към доста материали
Надявам се да съм помогнала и дала някаква насока. Като цяло обичам подаръци и изненади (то кой ли не обича де), така че спокойно - нищо няма да върна
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #206 -:
януари 29, 2009, 16:06:24 »
Мен всичко би ме зарадвало, но ако е фигурка прахосъбирачка няма къде да я поставя.
Активен
kali_gali
«
Отговор #207 -:
януари 29, 2009, 17:56:04 »
Аз също нямам къде да слагам прахосъбиралки,имам толкова много,че трябва да си направя граэик,кога кои да слагам и кои да прибирам...
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #208 -:
януари 29, 2009, 18:09:35 »
Хайде и аз да си кажа! Обожавам всякакви обеци!! И никога не са ми излишни! Харесвам много книги, но скоро съм си купувала само за бебета, та може някакъв интересен роман!! Може и козметика, не се ограничавам в марки! Може и нещо за спорт! Но не се притеснявай, мило момиче, всичко ще ми хареса!! Бъди сигурна!
Аз съм щастлива, че и моето момиче си е писала предпочитанията, аз си мислех за друго, но ще видя!Има още доста време!!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #209 -:
януари 29, 2009, 20:10:23 »
Ура, моето детенце си е казало желанията! Супер, много ме улеснява
!
И аз да взема да напиша какво искам/неискам
. Нямам място за никакви украсителни прахосъбирачки и плюшенки. Бих се зарадвала на някоя образователна книга - география, растения, животни и други интересни теми. Обичам всякакви справочници и енциклопедии. Като цяло съм по по-практичните неща, но липсата на пространство ми го налага
.
Но каквото и да получа ще ми е мило и скъпо
!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]