Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 18:35:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Подаръци за 8-ми март!!!!
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подаръци за 8-ми март!!!! (Прочетена 161954 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Отг: Подаръци за 8-ми март!!!!
«
Отговор #180 -:
януари 27, 2009, 21:18:54 »
Много е готино като се падне мацка с детенце
ама за детето е лесно,ама за майката е въпроса какво да е,защото все пак освен женски празник е и празник на майките и не върви за тях да няма нищичко
Активен
maria_lakova
«
Отговор #181 -:
януари 27, 2009, 21:39:21 »
Права е Надето, че все пак подаръците са за 8 март и не върви да няма подарък за майката, но както е казала Танчето, плюшена играчка става и за двамата - общ подарък така да се каже.
Стига момичето да харесва плюшени играчки, де. Това с книгата за подарък е много добра идея, стига да се уцели вкуса, но има такива, които не са романи и в зависимос от това какво обича да прави или с какво се занимава момичето, може да излезне добро попадение. Честно казано аз лично не помня последно кога съм си купувала книга. Не че не обичам да чета, но все не ми се дават толкова пари.
Друг добър подарък според мен е хубав албум за снимки, както и рамка. Има доста неща, но ще видим дали ще ми е лесно като разбера на кого ще подарявам.
Има още няколко момичета, които чакам да ми пратят държава и ще разбера кой ще изненадвам.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
януари 28, 2009, 00:32:06 »
Ехееее,и аз вече знам на кого ще подарявам! *YAHOO*Дано само мацката се влючи и каже какви предпочитания има!
Аз също бих се зарадвала на плюшена играчка,книга/но не някой роман/нещо от типа"Опознай себе си",или пък готина чашка за кафенце!
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #183 -:
януари 28, 2009, 11:01:49 »
Цитат на: Denitsa в януари 27, 2009, 17:15:04
Айдеее.... пак се провали инициативата кой какво обича да си каже. Мацки, то е ясно, че на всеки му е готско да получи подарък и ще е признателен, иначе нямаше да се пише тук. Ама представете си колко напрежение сваляте от тези, които не знаят какво да ви подарят, защото очите не са ви виждали. Ясно е, че всяка ще измисли нещо умно и хубаво, ама защо да не гарантирате поне малко успешната емоция? Аз всеки път преравям хиляди форумски страници, за да се правя на психолог и да открия нещо от характера на мацката, на която ще подарявам. Тъй де, ние не казваме:Купете ни това или онова, а просто задаваме област, в която да се интерпретират идеите.
Аз същото направих така, прочетах всички лични темички на моето момиче, за да се ориентирам какво би й харесало, какъв е нейният стил и т.н. И мога да кажа, че почти го измислих подаръка.....
Аз лично не бих могла да кажа какво предпочитам за подарък, все пак трябва да запазим искрицата емоция на изненадата и на очакването. И съм сигурна, че всички ще измислим нещо наистина хубаво, с което да зарадваме момичетата си.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #184 -:
януари 28, 2009, 11:12:17 »
мале аз за малко да изпусна срока... какво се омотах с тези дати и накрая за малко да не си избера едно осмомартенче, но... вече и аз имам за какво да мисля.. също мисля при първа възможност да прочета всичко за него и дано ми хрумне някоя идея.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #185 -:
януари 28, 2009, 12:39:31 »
Цитат на: ani4ka1710 в януари 28, 2009, 11:12:17
мале аз за малко да изпусна срока... какво се омотах с тези дати и накрая за малко да не си избера едно осмомартенче, но... вече и аз имам за какво да мисля.. също мисля при първа възможност да прочета всичко за него и дано ми хрумне някоя идея.
И аз така...добре , че милата ни модераторка Мария...деликатно (както винаги) ме подсети...
(за което много й благодаря) Явно сега ще се започне с четенето.....
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #186 -:
януари 28, 2009, 12:51:09 »
Аз пък съм леко притеснена защото мойто момиче не е писало във форума скоро и се чудя дали ще изрази мнение за подаръците в смисъл какво и харесва че да ме улесни
Активен
tanianikolova
Сватбар
на мама златото
«
Отговор #187 -:
януари 28, 2009, 13:25:14 »
и аз да се похваля че и аз вече знам на кого ще подарявам.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #188 -:
януари 28, 2009, 13:39:18 »
Аз като толкова упорито настоявам да си кажат хората предпочитанията, я да взема поне да напиша за себе си нещо, че съвестта ми да е чиста.
Обичам всякакви малки работи, миниатюрни, финни. Обичам също така сувенири от градове, в които не живея, рамки, свещници, чашчици, картички, дребни книжки (от малките), ключодържатели, кутийки, цветенца, снимки, лични писма, с две думи - нещо, което да е вложена емоция в него. Не харесвам много порцеланови фигурки, които ги има по левчетата навсякъде и изглеждат като правени в час по трудово. Май това е. Аз имам навика тези неща, които са ми скъпи на сърцето, да си ги нося с мен и затова чантата ми е пълна с безполезни, но яко сантиментални неща които ми напомнят нещо. Ако това нещо говори за мен, значи съм била малко полезна поне.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #189 -:
януари 28, 2009, 13:41:43 »
Ох, момичета. Направо ще се побърам. Изчетох отново цялата коледна темичка с размяната на подърците, за да намеря какво харесва моето момиче, но нищо. Абсолютно нищичко, което да не е на коледна тема. А тя все пак отдавна мина. Тогава имаше насоки в предпочитанията сега няма ли да си споделите. Добре, че имам още почти месец да го измисля и изпратя.
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #190 -:
януари 28, 2009, 13:49:01 »
Не, че имам каквито и да е претенции, но за да стимулирам и други да споделят, ще кажа и аз нещо. Харесвам книги, бижута, чашки, чинийки, канички, вазички, рамки за снимки, цветя (ама не стават за пращане) и ....... всичко останало
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #191 -:
януари 28, 2009, 13:52:56 »
Хайде и аз да си кажа, за да не затруднявам момичето което ще ми подарява.
Аз обичам книги, много ги обичам, обичам бижута, обеци, гривни, пръстени, изчанчани цветни.Обичам рамки за снимки, кутийки за бижута, албуми.Не обичам да ми подаряват козметика, парфюми и т.н, просто съм много чуствителна на тема миризми(не слагам парфюм води до главоболие при мен), а за козметиката винаги имам проблеми и затова си използвам изпитаните неща.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #192 -:
януари 28, 2009, 17:19:23 »
Да си кажа и аз. Обичам книги от типа "Опознай себе си и околните", книги за бебето и детето, нищо, че още си нямам свое, ама и това ще стане. Харесвам бижута, най-вече съм луда на тема гердани и то дълги (но не златни или сребърни). Обичам плюшени играчки и стъклени фигурки. И всичко, което на вас ви харесва.
Активен
КатиНка
«
Отговор #193 -:
януари 28, 2009, 19:22:11 »
И аз да споделя какво харесвам
Всъщност, на всичко се радвам, но то луд на шаренко се радва та и аз така
Всъщност харесвам книжки, бижута всякакви /голяма са ми слабост/, свещи, рамки за снимки, лакове, гримове и общо взето - нищо женско не ми е чуждо
но пишейки си сега това-онова се сещам, че мога изцяло да облекча в избора моята "девойка" /как се казва 8-момартенска Снежанка
/
Отдавна не си побирам бижутата в кутийката, която имам, та е една кутийка за бижута наистина ще ми бъде от полза, а и ще си бъде чисто женски 8-момартенски подарък
Активен
radinka
Сватбар
Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности
«
Отговор #194 -:
януари 28, 2009, 21:51:44 »
хайде и аз да се си кажа какво харесвам
общо взето всичко ми харесва особено като е изненада,харесват ми чаши,рамки,албуми,Книги за майката и бебето нали се гласим скоро да напуснем клубчето на бебеправищите
.Абе всичко ми харесва стига да е от сърце
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15