Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 14:46:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161902 пъти)

Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: януари 29, 2009, 01:16:23 »

Чакам аз и моето момиче да си напише...  tease

Аз май е излишно да казвам ,че нямам претенции за подаръка...но за да улесня максимално моята подаряваща ми ще кажа , че от бая време /почти година/ все се каня да си купя хубав сет за маникюр и все не успявам да го сторя.... , другото е часовник за ръка....та ако желае ...  blush
Иначе харесвам рамки , албуми , книги и всякакви други нещица - колани , свещи , чашки  pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 29, 2009, 08:34:03 »

И аз чакам моето момиче да се появи,но го няма......

За себе си мога да кажа като Теди радвам се на всякакъв подарък,но разни ей такива дребни стойчици,рамки и всякакви джунджурийки просъществуват в дома ми най-много седмица.Просто не обичам разни дребни нещица разхвърляни навсякъде.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 29, 2009, 09:08:05 »

След като всеки е започнал да си казва... да кажа и аз  blush Ами сигурно всичко ще ми хареса, защото ще е изненада, а и подарък, но по принцип и аз съм като фийби хич ме няма с дребните джунджурийки. Нямам нерви и време да им трия праха и честно казано вечно не знам къде да ги сложа  pardon . Иначе аз като правя подаръци - гледам от моята си камбанария и все се опитвам подаръка да е възможно най-практичен и полезен или иначе казано - да не затруднявам човека да се чуди къде да го навира в къщата си  girl_impossible . Иначе и аз харесвам книги (готварски и с разни съвети за здравословен живот-нищо, че имам доста - продължавам да си купувам), свещи, албуми за снимки (имам тонове снимки 10х15), разни неща за дома и домакинството - и такива много обичам да избирам и купувам. Само от към козметика и гримове - няма смисъл - там съм на определени неща и гледам да не ескперементирам с други, че става  girl_impossible
След всичко казано до тук искам да успокоя момичето, на което съм се паднала - всеки подарък би ми харесал, защото знам, че ще е от сърце и избиран с много чувства. Не се притеснявай!
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: януари 29, 2009, 09:17:27 »

Айде и аз да помогна на моето детенце :)Както всички и аз ще кажа че подарък ли е няма как да не го харесвам и да не му се радваоще повече че е от човек който не познавам  smile
Но харесвам дребни нещица за дома и бита както и готварски книги абе каквото и да е много ще се радвам на всичко yahoo
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: януари 29, 2009, 09:25:03 »

аз съм много затруднена в избора за подарък на моето детенце, тъй като не я засичам да пише много често и не я познавам много добре, и дано да си хареса подаръка, който ще й купя !!!

а за мен, аз харесвам много неща, за една жена по принцип разни джунджорийки като гримчета , кутийки за бижута и т,н,, така и нещица за дома свещи обожавам, така че не мисля че ще затрудня детенцето, което ще ми подарява,а и важен е жеста и това, че ще е изненада !!!! smile
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 29, 2009, 09:28:01 »

Аз пък не казвам
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: януари 29, 2009, 09:29:39 »

Ами айде добреееее - и аз ще кажа... blum И за по лесно - ще започна с какво НЕ употребявам - не ползвам гримове, червила, дамски чанти, за парфюми съм малко специална. Обичам бижута, но принципно не нося - като си харесам нещо и си карам с него 100 години наред. Обичам крими книги (но на Агата Кристи имам всички Wink) и такива леки книжки. Обичам джунджурийки - прахосъбирачки, обожавам плюшени играчки, обичам да бродирам (гоблени), така че ще се радвам и на нещо, свързано с това... Амииииии, стига ли толкова???
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 29, 2009, 12:34:24 »

ОХ аз съм много зтруднена защото за сега мойто детенце не се е записало какво харесва и май ще се наложи да импровизирам.

Аз от своя страна мога да улесня някой които ме е избрал- та така в момента съм на вулна книги за бебета по обяснима причина и книги за бременни, друго което харесвам са ароматни свещи и нещица за дома и бит- като подложки за чащи малки кокетни покривки и такива нещца.
Надяам се да съм улеснила някои smile
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: януари 29, 2009, 12:45:29 »

Хмммм... аз какво ли да кажа за нещата, които харесвам...

Много обичам книги.. предимно трилъри. Обожавам всички сладурски неща на Nici. И бижута харесвам, само дето обеци и пръснети не нося. Много ме кефи да се кича с разни фибички, шнолки, ластички и дъра бъра бъра други красотички за косата. Радвам се на всякакви практични неща за домакинството... Абе изобщо.. С две думи - даже не мога да си представя да не се зарадвам на подарък, подарен с ентусиазъм и желание.

give_rose  give_rose  give_rose
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 29, 2009, 12:55:13 »

Чудих се дали да напиша какво харесвам, защото не знаех дали е редно, ако моето момиче ми е взело вече подарък, но пък ако се чуди какво да ми вземе crazy. Та значи аз много харесвам книги, предимно романи или от типа на Дан Браун. Но определено ще се зарадвам на всичко, защото знам, че ще е от сърце. good
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 29, 2009, 13:05:27 »

Аз по принцип не смятах да си казвам какво искам, но предполагам, че моята "Снежанка" или в случая  "Мартенка" може би се надява да прочете нещо тук.
Та така, смилявам се да си кажа някои неща, които ми хрумват в момента  girl_wink
От много време се каня да харесам и купя албум, в които да подредя някои от най-хубавите снимки от сватбата, на която кумувахме. Също - свещи, различни сладурски чашки - на такова нещо също ще се радвам и като си ги ползвам, ще се сещам за Мартенката smile
От към гримове, козметики съм малко по-трудна, някои неща просто тялото ми не ги понася, така че там по-трудно може да ме уцели човек  pardon  Същото важи и за бижутата - за съжаление съм алергична към доста материали  huhhuh.gif
Надявам се да съм помогнала и дала някаква насока. Като цяло обичам подаръци и изненади (то кой ли не обича де), така че спокойно - нищо няма да върна  Girl_hide
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 29, 2009, 16:06:24 »

Мен всичко би ме зарадвало, но ако е фигурка прахосъбирачка няма къде да я поставя. smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: януари 29, 2009, 17:56:04 »

Аз също нямам къде да слагам прахосъбиралки,имам толкова много,че трябва да си направя граэик,кога кои да слагам и кои да прибирам...
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: януари 29, 2009, 18:09:35 »

Хайде и аз да си кажа! Обожавам всякакви обеци!! И никога не са ми излишни! Харесвам много книги, но скоро съм си купувала само за бебета, та може някакъв интересен роман!! Може и козметика, не се ограничавам в марки! Може и нещо за спорт! Но не се притеснявай, мило момиче, всичко ще ми хареса!! Бъди сигурна!
Аз съм щастлива, че и моето момиче си е писала предпочитанията, аз си мислех за друго, но ще видя!Има още доста време!!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 29, 2009, 20:10:23 »

Ура, моето детенце си е казало желанията! Супер, много ме улеснява smile!
И аз да взема да напиша какво искам/неискам smile. Нямам място за никакви украсителни прахосъбирачки и плюшенки. Бих се зарадвала на някоя образователна книга - география, растения, животни и други интересни теми. Обичам всякакви справочници и енциклопедии. Като цяло съм по по-практичните неща, но липсата на пространство ми го налага sad.
Но каквото и да получа ще ми е мило и скъпо smile!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: