Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 11:21:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Има ли приятелство между мъж и жена!
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли приятелство между мъж и жена! (Прочетена 255836 пъти)
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
Отг: Има ли приятелство между мъж и жена!
«
Отговор #180 -:
февруари 28, 2009, 13:14:08 »
Ми незнам честно казано, не мога да преценя! Дори и да има нещо повече, то е в някакви граници и не пречи! Мъжете не са склонни да развалят толкова лесно приятелства. При жените според мен не е точно така. Ако се появи някой мъж между две приятелки и двете са напълно способни да се скарат независимо от колко години е са приятелки!
Активен
mihneva
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #181 -:
април 07, 2009, 12:53:07 »
И аз мисля, че по-доброто приятелство е между мъж и жена, мъжете са по-всеотдайни в приятелството си!
Активен
dodo5
Ентусиаст
Публикации: 61
«
Отговор #182 -:
май 11, 2009, 17:25:47 »
аз мисля че приятелство в истинския смисъл на думата има само при разнополовите отношения поне това е моето лично наблюдение...иначе все някаква конкуренция се забелязва като че ли
Активен
milenastef
Ентусиаст
«
Отговор #183 -:
май 12, 2009, 09:53:05 »
Ние с мъжа ми нямаме нужда от приятели от противоположния пол. За мен той е най-близкият ми човек. Имаме нужда само един от друг. И преди някой да е попитал, да кажа че сме заедно от 11 години без 4 дни
Иначе не смятам че е възможно да има приятелство между мъж и жена, особено ако и двамата си имат половинки. Може би ако единият е в криза, а другият е опора, времонно ще се получат нещата. поне при мен е било така. Имала съм няколко приятелства с мъж, част от тях приключиха като започнах връзката с моя мъж (по тяхна инициатива, защото явно без да знам са имали други чувства), след това ми се е случвало няколко човека да търсят подкрепа от мен, но те винаги са били в криза - чувствали са се самотни и т.н. Аз пък прехвърлях приятелството от между мен и човека, между мъжа ми, мен и човека. Но това са били ситуативни моменти. Като четох в постовете има и момичетата, които поддържат връзка с мъж. За мен това е процес на изместване (тъй като за една жена е неприемливо да има сексуални чувства към друг мъж, освен своя, тя трансформира чувствата си и ги показва в приемлив вид - под формата на приятелство. Това много често не е съзнателен акт, а се прави от подсъзнанието, което потиска неприемливите чувства)
Активен
graciella
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #184 -:
май 16, 2009, 21:09:06 »
такова приятелство може да съществува само ако няма и никога не е имало привличане между половете инъче то не би издържало във времето
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #185 -:
май 16, 2009, 21:16:15 »
Цитат на: graciella в май 16, 2009, 21:09:06
такова приятелство може да съществува само ако няма и никога не е имало привличане между половете инъче то не би издържало във времето
Съгласна съм!
Едно приятелство може да завърши с любов, любовта с приятелсво - никога!!!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #186 -:
май 16, 2009, 21:33:20 »
Аз имам доста приятели мъже - винаги съм се разбирала чудесно с тях и с никой връзката ми не е прераствала в нещо повече от приятелство. Това просто са съвсем различни чувства за мен.
Дори имам бивше гадже, с което след връзката си станахме приятели, и то по-добри
Така, че според мен има приятелство между мъж и жена и то често е много по-чисто и лишено от задни мисли, отколкото между две жени например
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #187 -:
май 17, 2009, 07:28:33 »
Аз пък мисля, че има.Аз имам приятели мъже, даже единия ми е толкова близък, че му викам братчето ми.При нас никога не го е имал проблема с привличането.И до ден днешен ми е много мило и приятно когато се съберем и се разприказваме.В началото преди да познава приятелите ми мъжът ми ревнуваше от тях, но сега с някой от тях станаха по-добри дружки отколкото са били с мен.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #188 -:
май 31, 2009, 10:53:11 »
Аз също мисля, че има такова приятелство и много често то е по-силно и по-истинско (поне аз имам такива приятели). Понякога е по-добре да рискувам и да разбера, че е имало подобен вид чувства, от колкото да разбера, че всъщност "приятелката ми" е била лицемер и ми е забивала нож в гърба (и това ми се е случвало)
Активен
murena
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #189 -:
юни 29, 2009, 16:28:06 »
разбира се, че е възможно!
но се случва и да не може да остане само приятелство
Активен
Силвето
Регистриран
Където има истинска любов, винаги стават чудеса!!!
«
Отговор #190 -:
юли 07, 2009, 10:47:29 »
Чесно казано аз винаги съм общувала по-лесно с мъже отколкото с жени и определено вярвам в приятелството между половете. Пример за това сме аз и най-добрия ми приятел....с него се познаваме от 12 години и винаги сме били мого близки без намесата на каквито и да било интимни чувства.
Активен
Yanche
Любопитен
«
Отговор #191 -:
юли 21, 2009, 18:23:43 »
Според мен има приятелство между мъж и жена. Имам 2ма приятели, с които се познаваме от детските години, да, имало е и повече от приятелство между нас. Имало е чувства, но това са били детски пориви, които сме надраснали в последствие. Ние все още поддържаме приятелството си. Дори единият ще ни бъде кум
Искам също така да защитя и приятлството между жените - с гордост мога да кажа, че имам 3 приятелки, които са ми най-близките същества (е, след бъдещия ми мъж
). Разбира се, че е имало проблеми между нас, разбира се, че сме спорили. Но не е ли това приятелството? Да можеш да останеш близък с някого, въпреки, че имате различни мения...
Активен
natally2
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #192 -:
юли 29, 2009, 08:48:56 »
да, определено
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #193 -:
юли 29, 2009, 15:58:20 »
абсолютно и категорично-ДА
Въпреки че от 5 години живея снай-добрия си приятел , а преди месец се омъжих за него,през цялата ни връзка досега той не е спирал дори и за миг да бъде на първо място приятел и после всичко останало-пожелавам го на всеки.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #194 -:
август 16, 2009, 00:15:54 »
Здравейте и от мен! Нова съм във форума и ако сбъркам нещо се извинявам предварително . Та по темата...Впреки че всеки човек има различен характер ит.н.,дори да просъсществува приятелство не се кога ще се стигне до следващото(както искате така ме разбирайте).Всичко е въпрос на време и само то може да покаже дали наистина може съществува приятелство между мъж и жена..Според трудно може да има приятелство между мъж и жена..но това си е лично мое мнение просто исках да го споделя.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...