Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:14:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 182162 пъти)

bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: април 03, 2009, 12:00:13 »

elitzza ,
вече съвсем се разубеждавам за тея торти... а са толкова красиви иначе... но наистина не си заслужава красотата за сметка на вкуса... даже бих предпочела обратното... въпреки, че 1-во трябва да нахраним очите и после тялото....
В крайна сметка има прекасни модели торти със стойки... достатъчно ефектни....
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: април 03, 2009, 12:20:51 »

Момичета, помагайте!
Има ли във варна бутикови сватбени торти?
 cray Нищо не намирам в нета! Отчаях се вече
Не се отчайвай, горе главата
Имаше едно изложение за сватбени нещица в Спортната зала, мисля през февруари, ходих и събрах визитки и каталози. Ей сегичка ще погледна и ще ти изпратя кординати. Спомням си, че сладките изделия бяха от нещата, които ме впечатлиха, така че стискай палци да ги намеря Wink
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: април 03, 2009, 12:30:06 »

Значи ето какво намерих:
Ателие за бутикови торти и уникати L"amore, нямат сайт, обаче има други кординати и нещата им изглеждат добре 052/37 77 36; 0887/594463, намира се в Галата ул. Крайбрежна 11(не съм ходила)
Сладкарско ателие "Никол", също не виждам сайт, но има следните координати e-mail: nikol_ [email protected], тел. 052/657 405; 052/ 300 754
ул. "Роза" 36, техните неща също бяха хубави.
Ясно защо не намираш нищо в нета, хората просто нямат сайтове crazy
Дано съм била полезна Wink
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #168 -: април 03, 2009, 13:39:08 »

Аз съм с 2 ръце за "Никол"!
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: април 03, 2009, 13:43:01 »

На изложението и двете фирми се бяха представили много добре, направо ми се прииска да си поръчам от тях, но за съжаление моята сватба ще бъда във Велико Търново и е прекалено рисковано Wink
Активен
mihneva
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #170 -: април 03, 2009, 14:36:58 »

Благодаря ти  Marri, неможеш да си представиш колко ми помогна!  give_rose
Наистина много ти благодаря, ще отида да видя какво предлагат!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #171 -: април 04, 2009, 15:25:50 »

Ееех, отидоха ми на кина мечтите за торта със слети етажи  cray Много ми се искаше такава и с голяма надежда за вдъхване на кураж започнах да чета темата и накрая... съвсем се оказа, че няма да имам такава. Нищо, важното е да е вкусна! Пък и ние мислим да е от Романса, а там, доколкото четох, не правят със захарно тесто и няма да стане да не е на отделни стойки.

А какво мислите ако булката реже тортата на всички гости пред тях? След като се разреже от младоженците и да започна да режа на всички и двете майки и шаферките да сервират? Иска ми се да ги уважа и поне тортата да им нарежа, като няма да мога да им я поднеса...а и ще се избегне варианта с краденето от персонала. КАк смятате?
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: април 04, 2009, 15:55:07 »

Amelia, не знам колко гости ще имаш, но на мен това ми се струва доста трудоемко начинание pardon. Пък и сигурно ще си притеснена в този ден и е възможно да не успееш да нарежеш добре всички парчета. Но както си прецениш, ти си знаеш най-добре good.
Активен
mihneva
Любопитен
*

« Отговор #173 -: април 04, 2009, 16:48:21 »

Amelia, аз също мисля, че това с рязането не е добра идея! Помисли за друг начин да покажеш уважение към гостите! Но все пак ти си знаеш  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #174 -: април 04, 2009, 16:58:20 »

Ами гостите ще са между 60 и 70. И не ми се виждат много, но не съм сигурна.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: април 04, 2009, 17:33:34 »

Не бих сметнала за жест на уважение някой да ми нереже тортата smile. Пък и Амелия колко дълга мислиш да е тази сватба, че да успееш сама да нарежеш цялата торта?! Мисля, че гостите ще се оттегчат от този жест на уважение, по-добре прекарай времето с тях, отколкото в рязане. Самата покана, която си отправила към хората да присъстват на този важен ден за теб, е достатъчен израз на уважение.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #176 -: април 04, 2009, 17:42:50 »

Ще го измислим. При нас има мноооого време. Но със сигурност не искам да имам отделни тортички за всеки, нито пък искам от персонала да ми отмъкнат половината толта. все пак не мога да дам 400лв за някаква торта, за да има за всички+персонала...ще видим. Може пък персоналада е добър. А за рязането - ще има доста рожени дне преди това, така че ще пробвам колко бързо се реже и сервира торта  Xixixi Оххххххх, искам да съм мъж и да не ми пука за такива неща   crazy

Момичета, а тортата къде я карат - в ресторанта ли или у вас? И изобщо карат ли я някъде или вие си я взимате?  crazy /сигурно е въпрос на договорка, ама нека си задам глупавия въпрос/. Бъдете снизходителни!  give_rose
« Последна редакция: април 04, 2009, 17:45:26 от Amelia » Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: април 04, 2009, 18:28:52 »

Ако тортата ти е от Романс-а - карат я направо в ресторанта - много са точни в това отношение! На другия ден само отиваш да върнеш стойката, за която плащаш депозит и ти го връщат.
Колкото за кражбите от персонала - те си имат техники и начини и едва ли ще ги изненадаш с нещо, но съм сигурна, че в сватбения ден дори няма да се сетиш за това.
Нашата торта също беше от Романс. Имахме по-малка за пред гостите и по-голяма, която се разрязваше в кухнята. Така се спестяват доста пари от украсата. Общо за 70 души ни излезе 120 лева преди година и малко smile.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #178 -: април 04, 2009, 18:56:00 »

Даниела, благодаря за информацията!

А относно парчетата - знаете ли първото за кого е, защото едни казват за кумовете, други за родителите, трети за неомъжената двойка, най-близка на булката...всякакви такива...
Активен
mihneva
Любопитен
*

« Отговор #179 -: април 05, 2009, 09:00:26 »

Аз съм чувала, че първото парче се дава на тази двойка, която искаш да стане семейство след вас! Но мисля, че е въпрос на нагласа! Може и на кумовете!
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: